Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου ,τέλειες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κιττυ πως βαψιματα και προετοιμασιες διαβαζω... αντε να τα τελειωνεις! Α και με το γαμο να τελειωνετε μη σας προλαβει ο μπεμπης!

Αστερινα εσυ ολα καλα?

Γεια σου Μαράκι:P

ναι, ναι δουλειές με φούντες:P

Εσύ , είσαι έτοιμη ? πως νιώθεις ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστερινα αυριο θα εχεις επισκεψεις;

τζενη αυτη η μουσικη που σου στελνω ειναι κομματι που το ακουμε την μεγαλη παρασκευη το βραδυ στους επιταφιους απο την παλια φιλαρμονικη κερκυρας σου το στελνω με αγαπη

RPVCp3.png?gonw6PAb

asterina η μουσικη αυτη που σου στελνω τωρα ειναι κομματι που ακουγεται την μεγαλη παρασκευη το βραδυ στην κερκυρα ειναι το αγπημενο μου αλλα εναι σε παραλλαγη δεν ειναι οπως ακουγεται απο την παλια φιλαρμονικη κερκυρας στους επιταφιους

σας το στελνω με αγαπη

αυτο κιαν ειναι χαλαρωτικο.. καλα και οταν λες ακουγεται? τι εννοεις? στον επιταφαφιο?

HouVp2.png

oVGVp2.png

γιατι τι ειναι αυριο?

μου ειπε η μαμυ οτι θα ερθει η μικρη με το παιδι..τεσπα.τελικα σας αφηνω γιατι εχω απροσκλητους επισκεπτες αν δεν σας προλαβω αργοτερα θα τα πουμε αυριο..φιλακια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μου ειπε η μαμυ οτι θα ερθει η μικρη με το παιδι..τεσπα.τελικα σας αφηνω γιατι εχω απροσκλητους επισκεπτες αν δεν σας προλαβω αργοτερα θα τα πουμε αυριο..φιλακια

ας ερθουν ωραι α θα ειναι ...εγω ελεγα μην ερθεις εσυ?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

αυτο κιαν ειναι χαλαρωτικο.. καλα και οταν λες ακουγεται? τι εννοεις? στον επιταφαφιο?

asterina πρεπει να ερθεις ενα πασχα στην κερκυρα με την οικογενεια σου

θα σας μηνει αξεχαστο θα εχεις και το μιτσο σου να σα στε καλα πρωτα απο ολα

εμεις οι κερκυραοι οταν περιμενουμε το πασχα,περιμενουμε πως και πως

την κυριακη των βαιων οπου γινεται η μεγαλυτερη λιτανεια στην πολη οπου λιτανευει ο πολιουχος της κερκυρας ο Αγιος Σπυριδωνας βοηθεια σας και βοηθεια μας συνοδευομενος απο τα σχολεια της πολης,ολες τις φιλαρμονικες που εχουμε 18 στο συνολο και τους προσκοπους μας

μετα περιμενουμε την μεγαλη παρασκευη οπου ξεκιναν οι λιτανειες των επιταφιων(επιταφιος ειναι η περιφορα του χρηστου,αλλα καθε εκκλησια βγαζει τον δικο της επιταφιο)ξεκιναν 14:00 η ωρα το μεσημερι και καταληγει ο τελευταιος της μητροπωλεως 09:30 το βραδυ οπου τελειωνει της 00:00 το βραδυ

το πρωι του μεγαλου σαββατου εχουμε την λιτανεια του Αγιου Σπυριδωνα

με χορωδια,τις τρεις φιλαρμονικες της πολης και σχολεια και 11:0 η ωρα

γινεται η πρωτη ανασταση.ελπιζω να μην σε κουρασα

RPVCp3.png?gonw6PAb

asterina πρεπει να ερθεις ενα πασχα στην κερκυρα με την οικογενεια σου

θα σας μηνει αξεχαστο θα εχεις και το μιτσο σου να σα στε καλα πρωτα απο ολα

εμεις οι κερκυραοι οταν περιμενουμε το πασχα,περιμενουμε πως και πως

την κυριακη των βαιων οπου γινεται η μεγαλυτερη λιτανεια στην πολη οπου λιτανευει ο πολιουχος της κερκυρας ο Αγιος Σπυριδωνας βοηθεια σας και βοηθεια μας συνοδευομενος απο τα σχολεια της πολης,ολες τις φιλαρμονικες που εχουμε 18 στο συνολο και τους προσκοπους μας

μετα περιμενουμε την μεγαλη παρασκευη οπου ξεκιναν οι λιτανειες των επιταφιων(επιταφιος ειναι η περιφορα του χρηστου,αλλα καθε εκκλησια βγαζει τον δικο της επιταφιο)ξεκιναν 14:00 η ωρα το μεσημερι και καταληγει ο τελευταιος της μητροπωλεως 09:30 το βραδυ οπου τελειωνει της 00:00 το βραδυ

το πρωι του μεγαλου σαββατου εχουμε την λιτανεια του Αγιου Σπυριδωνα

με χορωδια,τις τρεις φιλαρμονικες της πολης και σχολεια και 11:0 η ωρα

γινεται η πρωτη ανασταση.ελπιζω να μην σε κουρασα

οχι ρε ισα ισα ειναι ωραια αυτα, να μπορει ο κοσμος να κραταει καποια πραγματα και παραδωσεις,σε εμας ειναι πιο απλα τα πραγματα! το λατρευω το πασχα..ωραια θα ηταν να με αξιονε ο θεος να ερθω καποιο πασχα απο την κυριακη των βαιων ..

HouVp2.png

oVGVp2.png

οχι ρε ισα ισα ειναι ωραια αυτα, να μπορει ο κοσμος να κραταει καποια πραγματα και παραδωσεις,σε εμας ειναι πιο απλα τα πραγματα! το λατρευω το πασχα..ωραια θα ηταν να με αξιονε ο θεος να ερθω καποιο πασχα απο την κυριακη των βαιων ..

γιατι οχι μακαρι να ρχοσασταν και θα ειμασταν οι ξεναγοι σας

καποια στιγμη θα γινει θα περασετε πολυ ωραια

τελος παντων ας αφησουμε το πασχα

κανονισατε για τσικνοπεμπτη?βλεπω και λιγο βλαχοπουλου στον alpha

RPVCp3.png?gonw6PAb

γιατι οχι μακαρι να ρχοσασταν και θα ειμασταν οι ξεναγοι σας

καποια στιγμη θα γινει θα περασετε πολυ ωραια

τελος παντων ας αφησουμε το πασχα

κανονισατε για τσικνοπεμπτη?βλεπω και λιγο βλαχοπουλου στον alpha

και γω αυτο βλεπω..καλο ειναι απο τα αλλα που εχει στα αλλα καναλια...την τσικνοπεμπτη

βγαζει ο αδερφος μου χορευτικο αλλα κωμικο τον γαμο της κουλουρου..και θα παμε εκει... ειχε πει κ στην geni να γινει νυφη αλλα αυτη του ειπε οχι. θα ειχε πιο πολυ γελιο αλλα και ετσι καλα θα ειναι.. εσυ τι θα κανεις??

HouVp2.png

oVGVp2.png

και γω αυτο βλεπω..καλο ειναι απο τα αλλα που εχει στα αλλα καναλια...την τσικνοπεμπτη

βγαζει ο αδερφος μου χορευτικο αλλα κωμικο τον γαμο της κουλουρου..και θα παμε εκει... ειχε πει κ στην geni να γινει νυφη αλλα αυτη του ειπε οχι. θα ειχε πιο πολυ γελιο αλλα και ετσι καλα θα ειναι.. εσυ τι θα κανεις??

μαλλον α κανονισουμε να τσικνισουμε λιγο

αληθεια απο ποιο μερος εισαι?ωραιο χορευτικο ακουγεται πλακα θα εχει

γιατι του ειπε η τζενη οχι?δεν της αρεσε η προταση?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

αρχιζω κ ξανασκευτομαι την προταση το μητσαρα.....ποτε ξανα θα εχω την ευκαιρια να ντυθω νυφη?:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μαλλον α κανονισουμε να τσικνισουμε λιγο

αληθεια απο ποιο μερος εισαι?ωραιο χορευτικο ακουγεται πλακα θα εχει

γιατι του ειπε η τζενη οχι?δεν της αρεσε η προταση?

πατρα. τωρα που παντρευτηκα μενω λιγο εξω απο την πατρα λεχαινα κοντα στην κυληννη. ειμαι αδελφη της τζενης αν δεν το ξερεις.. η geni ειπε οχι γιατι εχουν πεσει πολλα γιαυτην μαζεμενα τον τελευταιο καιρο κ δεν εχει διαθεσει..

HouVp2.png

oVGVp2.png

αρχιζω κ ξανασκευτομαι την προταση το μητσαρα.....ποτε ξανα θα εχω την ευκαιρια να ντυθω νυφη?:rolleyes:

χαχαχαχ εγω στο εχω πει.. βλακεια κανεις...δεν υπαρχει καλυτερη απο εσενα σε αυτο το ρολο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

HouVp2.png

oVGVp2.png

πατρα. τωρα που παντρευτηκα μενω λιγο εξω απο την πατρα λεχαινα κοντα στην κυληννη. ειμαι αδελφη της τζενης αν δεν το ξερεις.. η geni ειπε οχι γιατι εχουν πεσει πολλα γιαυτην μαζεμενα τον τελευταιο καιρο κ δεν εχει διαθεσει..

πατρα ωραια τωρα το καρναβαλι οτι πρεπει ωραια ζηλευω

RPVCp3.png?gonw6PAb

ας ερθουν ωραι α θα ειναι ...εγω ελεγα μην ερθεις εσυ?

εγω ετσι κ αλλιως ειμαι κλειστη αυριο κ ελεγα να κανω καμια δουλεια στο σπιτι.να φαει κ ο θοδωρης κανενα πιατο φαι..βασικα δεν ξερω αν θα ερθουνε τα παιδια κατω.απλα ειπωθηκε..αν μπορεσω θα ερθω..με θελει κ η αλλη κατω .

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...