Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ηρθα πηγα να φερω καποια πραγματα απο σουπερ σας στελνω αυτο

ωραια ειναι ...εμενα με ηρεμουν και τα ροκακια...χαχαχα δεν κανω πλακα..αλλα περισσοτερο ακουω ελληνικα...εντεχνο

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι έχετε και την ανδριανή εσεις που τα έχει περάσει όλα η καημένη και μπορεί να σας κατατοπίσει....

σε ολα λεμε πρωτα μου λεει αυτη τι να κανω κ οταν παιρνω το γιατρο μου λεει τα ιδια..

οχι δεν εχει πρησμενο..αλλα ξερω εγω μπορει να ειναι αρχη

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ωραια ειναι ...εμενα με ηρεμουν και τα ροκακια...χαχαχα δεν κανω πλακα..αλλα περισσοτερο ακουω ελληνικα...εντεχνο

μικρη γελας.....καλα κανεις παντα να γελας, προσπαθω η γυναικα να ηρεμησω εγω ακουω απ' ολα τα ειδη μουσικης αναλογα με τις ωρες και την διαθεση μου

RPVCp3.png?gonw6PAb

άντε σας αφήνω, πάω να πιάσω τον καναπέ γιατί η καρέκλα δεν αντέχεται για πολύ ώρα πλέον...

φαίη καλή χαλάρωση!

τζενάκι καλή ξεκούραση από το μαγαζί και καλή κούραση σε ότι άλλο κάνεις! χαχαχα

αστερίνα καλό βραδάκι και σε σένα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

άντε σας αφήνω, πάω να πιάσω τον καναπέ γιατί η καρέκλα δεν αντέχεται για πολύ ώρα πλέον...

φαίη καλή χαλάρωση!

τζενάκι καλή ξεκούραση από το μαγαζί και καλή κούραση σε ότι άλλο κάνεις! χαχαχα

καλο βραδυ mariath να σαι καλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

φαίη καλή χαλάρωση!

καλο βραδυ...

HouVp2.png

oVGVp2.png

μικρη γελας.....καλα κανεις παντα να γελας, προσπαθω η γυναικα να ηρεμησω εγω ακουω απ' ολα τα ειδη μουσικης αναλογα με τις ωρες και την διαθεση μου

ο αντρα μου επαθε πλακα με τα τραγουδια γιατι δεν ακουω τετοια συνηθως..

και οταν τα ακουσε οπα μου λεει τι ωραι τραγουδια ειναι αυτα?

του λεω εμ τι το περασες ολο τα ιδια θα ακουω.. χαχαχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

ο αντρα μου επαθε πλακα με τα τραγουδια γιατι δεν ακουω τετοια συνηθως..

και οταν τα ακουσε οπα μου λεει τι ωραι τραγουδια ειναι αυτα?

του λεω εμ τι το περασες ολο τα ιδια θα ακουω.. χαχαχαχα

asterina η μουσικη αυτη που σου στελνω τωρα ειναι κομματι που ακουγεται την μεγαλη παρασκευη το βραδυ στην κερκυρα ειναι το αγπημενο μου αλλα εναι σε παραλλαγη δεν ειναι οπως ακουγεται απο την παλια φιλαρμονικη κερκυρας στους επιταφιους

σας το στελνω με αγαπη

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...