Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχαχ εχεις δικιο... τους καλυτερους κυλιακους εκανα,, ειναι καλο μηχανιμα ρωτα κα την κυττη..:P:p:p

μη παρεξυγηθω οταν λεβω ρωτα την κυττη εννοω οτι εχουμε την ιδια μαρκα οχι το ιδιο μηχανιμα.....

χαχαχα αρα ξεριε |geni τι πρεπει να κανεις...κυλιακους...πολλους κυλιακους λεμε:P

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττυ πως βαψιματα και προετοιμασιες διαβαζω... αντε να τα τελειωνεις! Α και με το γαμο να τελειωνετε μη σας προλαβει ο μπεμπης!

Αστερινα εσυ ολα καλα?

αφου σταματησαν οι αναγουλες ειμαι μια χαρα..το απολαμβανω.. εσυ τι κανεις ??? εφτασες στο τελος βλεπω!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ναι εγω ειμαι στην τελική ευθεία και αναμένω από μέρα σε μέρα!

Μη σκέφτεσαι ότι είναι δύσκολο να βρεις το γιατρό σου. Μην φοβάσαι να τον παίρνεις για οτιδήποτε αρκεί να είσαι εσύ ήρεμη και σίγουρη για ότι σου συμβαίνει. Συνηθισμένοι είναι οι γιατροί από τέτοια, αυτή είναι η δουλειά τους.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Εγώ τώρα που έφτασα στο τέλος και πιθανόν να τη χρειαστώ και ''ακατάλληλη'' ώρα μου έδωσε από τηλεφωνα, εκτος από το ιατρείο και το κινητό της που είχα εξ αρχής, και του σπιτιού της, ακόμη και το κινητό του άντρα της....Πάνω από όλα πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια ότι όταν θα τους χρειαστούμε θα τους βρούμε. Βέβαια δεν λέω να τους ζαλίζουμε και να τους πέρνουμε με το παραμικρό, άλλα ότι διαφορετικό νιώθουμε ας τους ενοχλούμε. Άμα ξέραμε απο μόνες μας τι είναι θα είμασταν κι εμεις γιατροί...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

συμφωνω mariath αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο, για να ενοχλησω τον γιατρο..αν ηταν κατι θα τον επαιρνα μεχρι να σηκωση..αλλα για μικροπραγματα δεν μου αρεσει να ενοχλω

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλά με πηρε τωρα ενας τηλ , που κανει διαφημίσεις στην τηλεόραση και ειχαμε συνεργαστεί στο παρελθον κ μου λεει ΄αφου σε βρισκω στο μαγαζί κ το εχεις ακομη΄. καλά πας.....άντε να του εξηγήσεις................

κ εσυ επρεπε να του πεις,παω καλα;μαλλον δεν πας καλα.....ερχεται μια κ μου λεει,εχτες εστειλα τον εγγονο μου να του χαλασεις 50ρικο κ τον εδιωξες..δεν ειχα της λεω κ σκει κατι γελια κ μου λεει..ελα ρε ευγενια..ναι καλα μας επεισες τωρα..κ εφυγε γελωντας...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγώ τώρα που έφτασα στο τέλος και πιθανόν να τη χρειαστώ και ''ακατάλληλη'' ώρα μου έδωσε από τηλεφωνα, εκτος από το ιατρείο και το κινητό της που είχα εξ αρχής, και του σπιτιού της, ακόμη και το κινητό του άντρα της....Πάνω από όλα πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια ότι όταν θα τους χρειαστούμε θα τους βρούμε. Βέβαια δεν λέω να τους ζαλίζουμε και να τους πέρνουμε με το παραμικρό, άλλα ότι διαφορετικό νιώθουμε ας τους ενοχλούμε. Άμα ξέραμε απο μόνες μας τι είναι θα είμασταν κι εμεις γιατροί...

εννοειται τωρα!!! το μωρο δεν περιμενει..και σιγουρα αυτη ειναι η δουλεια της

...εγω εχω κ την αδριαανη οτι και να γινει πρωτα αυτη παιρνω.. ξερει τα παντα.χαχαχα αφου μου λεει τον γιατρο τον πηρες? και οταν της λεω οχι..καλα

μου λεει....

HouVp2.png

oVGVp2.png

κ εσυ επρεπε να του πεις,παω καλα;μαλλον δεν πας καλα.....ερχεται μια κ μου λεει,εχτες εστειλα τον εγγονο μου να του χαλασεις 50ρικο κ τον εδιωξες..δεν ειχα της λεω κ σκει κατι γελια κ μου λεει..ελα ρε ευγενια..ναι καλα μας επεισες τωρα..κ εφυγε γελωντας...

ειπαμε ο κοσμος τα εχει πεξει τελειως

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...