Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι:

Εδώ και 5 μέρες περίπου με πιάνουν πόνοι περιόδου, αρκετά ενοχλητικοί....φαντάζομαι είναι φυσιολογικό αλλά είναι έντονοι. Εκκρίσεις και τέτοια δεν έχω. Θυμάμαι ότι είχα και στα άλλα παιδιά μου. Νομίζω τουλάχιστον. Απλά επειδή στην αρχή δεν είχα καθόλου, μήπως είναι ανησυχητικό? Εσείς είχατε? Οι έγκυες?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι:

Εδώ και 5 μέρες περίπου με πιάνουν πόνοι περιόδου, αρκετά ενοχλητικοί....φαντάζομαι είναι φυσιολογικό αλλά είναι έντονοι. Εκκρίσεις και τέτοια δεν έχω. Θυμάμαι ότι είχα και στα άλλα παιδιά μου. Νομίζω τουλάχιστον. Απλά επειδή στην αρχή δεν είχα καθόλου, μήπως είναι ανησυχητικό? Εσείς είχατε? Οι έγκυες?

εγω δεν ειχα.. τωρα εχω πολυ λιγο. αλλα στους πονους περιοδου η γιατρος μου ειχε δωση μαγνισιο και μου ειχε πει να τους φοβαμαι γιατι ειναι συσπασεις...καλυτερα επικοινωνησε με τον γιατρο σου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αφού έριξα ένα 3ωρο ύπνο και έλιωσα σηκώθηκα...Γμτ πεινάω και δεν τρώω τίποτα μην πονέσω...Τι να κάνω δεν το αντέχω....

Βρε συ , δεν κανει να μην τρως κ τιποτα:P φαε κατι στεγνό

εμενα παλι ποναει η μεση μου σημερα κ γενικά νομιζω οτι αρχιζω να αγχωνομαι....οτι δεν θα προλάβω να ειναι όλα ετοιμα:roll::roll::roll:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Κίττυ μην ζορίζεσαι πουλάκι μου.Καλέ πότε είναι ο γάμος κλείσατε ημερομηνία;;;;Ρε συ και στεγνό να φάω πονάω δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω...

Θα παμε την Πέμπτη , να βαλουμε την δημοσίεση στην εφημερίδα , μετα στο δημαρχείο της περιοχής του ο καθένας , για να βγουν οι άδειες κ μετα θα κλείσουμε ημερομηνία

κατάλαβες.....με την κοιλιά στο στόμα:rolleyes:

αααχχχχ...ενα μηνα εχω για όλα.........μάνααα μου....καλά αν το σκεφτείς δεν εχω κ πολλά να κανω.....να πλυνω τα ρουχαλάκια του μπεμπη , να ψωνίσω καποιες ελλείψεις , να κανω κατι εξωτερικες δουλειες που εχω, να φτιαξω την βαλιτσα....

που πονάς ? sorry, αλλά μαλλον εχασα επεισόδια ...το στομαχι σου , απο τις αναγούλες , τι ?

Ναι Κιττάκο το στομάχι με πονάει μόλις τρώω σε συνδυασμό με το ότι μου μυρίζουν με αποτέλεσμα από τον πολύ πόνο και τις μυρωδιές να τα βγάζω....Είναι πολύ ενοχλητικό και παρόλο που είχα ηρεμήσει 2-3 μέρες με ξανάπιασε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι Κιττάκο το στομάχι με πονάει μόλις τρώω σε συνδυασμό με το ότι μου μυρίζουν με αποτέλεσμα από τον πολύ πόνο και τις μυρωδιές να τα βγάζω....Είναι πολύ ενοχλητικό και παρόλο που είχα ηρεμήσει 2-3 μέρες με ξανάπιασε...

ναι ρε γμτ:twisted::twisted: κι εγω στην αρχη που ειχα παρει λιγες μερες amoxil...εβγαζα τα παντα

τι άλλο ? υπομονή..............

κι εγω αυτες τις μερες , ερχομαι καθε μερα μαγαζί...δεν εχει κ δουλεια......τα νεύρα μου:?

Διαφημίσεις

Βρε Ξανθή , να σε ρωτησω κατι....σουτιέν θηλασμού , ποσα χρειάζομαι ?

εντωμεταξύ αυτά που ειχα παρει ,αρχίζουν κ με ενοχλούν....γενικά όλα μου φαίνεται αρχίζουν να με ενοχλούν

κ εχω ενα μονιμο πονο....σαν καψιμο , τσίμπημα ...ουτε κι εγω ξερω....κατω απο το αριστερό στηθος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...