Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπέρα! Άργησα να γράψω γιατί είμαι από δω κι από κει σήμερα! Λοιπόν, χθες πήγα στον γιατρό και είδαμε σάκο! Είναι μια χαρά, εμφυτεύτηκε ψηλά και πίσω στη μήτρα και το ινομύωμα μεγάλωσε μεν (είναι 2,5 εκ τώρα) αλλά είναι μακριά οπότε δεν ενοχλεί. Τα καφέ που έχω είναι εντελώς άσχετα, δεν υπάρχει ούτε αποκόλληση ούτε τίποτα που να μας ανυσηχεί και το μέγεθος του σάκου είναι σύγχρονο ως προς την ηλικία της κύησης. Αυτά τα νέα μου!! Α! Πάμε για να ακούσουμε καρδούλα στις 2/3!

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπάκι ακόμα χάλια είμαι.ενώ περνάνε οι εβδομάδες το στομάχι μένει στα ίδια χάλια.Με αηδιάζουν τα πάντα....Πολύ ζόρικη μας βγήκε η μικρή....

εσύ πως είσαι;;;Κοντεύεις για την β επιπέδου σου ε;Με το καλό..

κοιτα κι εγω αφου περασε ο 4ος μηνας ενιωσα καλα.

ναι θα παμε αυριο στο γιατρο το βραδακι για εναν τυπικο υπερηχο και την αλλη πεμπτη για β-επιπεδου!!!

καλα ε εχτες και σημερα χαμος λεμε παρτυ κανει το μωρακι μου και το βλεπω κι ολας δεν το νιωθω απλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αχ μπράβο παπί μου.Και εγώ άρχισα να καταλαβαίνω πεταρίσματα κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη....

Ε αυτό περιμένω να πάω 18 με 20 εβδομάδες μπας και ηρεμήσω....Δεν πάει άλλο δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα....

Παπί όλο και πιο μπλε το βλέπω το τικεράκι σου ε;;;

Λιβ μπράβο πολύ καλά τα νέα σου κορίτσι....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ανυπομωνω να αρχισω να ψωνιζω για το μωρο αλλα ειναι νωρις ακομα μωρε.δεν ειναι;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπί εγώ μέσα Μαίου είχα ξεκινήσει.Ενώ γενικά ήμουν πολύ ήρεμη την πρώτη φορά μετά την β επιπέδου και μέχρι να μπω στον έβδομο με είχε πιάσει μια αγωνία χωρίς κάποιο λόγο άλλο πράγμα ότι και καλά από τον 7βδομο και μετά ακόμα και αν γεννήσω πρόωρα ζει οπότε αφού πέρασα ένα εφιαλτικό 2μηνο τέλη μαίου πήγα και έκανα τα ψώνια μου.Και μετά κοίταγα κάθε μέρα το δωμάτιο και έλεγα πότε θα γεμίσει...

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο παπί μου.Και εγώ άρχισα να καταλαβαίνω πεταρίσματα κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη....

Ε αυτό περιμένω να πάω 18 με 20 εβδομάδες μπας και ηρεμήσω....Δεν πάει άλλο δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα....

Παπί όλο και πιο μπλε το βλέπω το τικεράκι σου ε;;;

Λιβ μπράβο πολύ καλά τα νέα σου κορίτσι....

βασικα εχω τρελα με το τυρκουαζ ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου χρωματα αλλα ακομα δεν ξερω το φυλο.

καθε φορα καθεται σταυροποδι και κοιμαται το ζουζουνι μου.ας ελπισουμε αυριο να το δω γιατι θα σκασω!

566b716e1f.png?html%22

Παπί, περίμενε την β'επιπέδου να δεις το φύλο και βουρ για ψώνια!! ;) Ποτέ δεν είναι νωρίς όταν πρόκειται για μουρουδιακά...!! Τα πιο ωραία ψώνια που έχω κάνει τώρα που το σκέφτομαι....!

DAarp3.png YiDCp3.png

παπί εγώ μέσα Μαίου είχα ξεκινήσει.Ενώ γενικά ήμουν πολύ ήρεμη την πρώτη φορά μετά την β επιπέδου και μέχρι να μπω στον έβδομο με είχε πιάσει μια αγωνία χωρίς κάποιο λόγο άλλο πράγμα ότι και καλά από τον 7βδομο και μετά ακόμα και αν γεννήσω πρόωρα ζει οπότε αφού πέρασα ένα εφιαλτικό 2μηνο τέλη μαίου πήγα και έκανα τα ψώνια μου.Και μετά κοίταγα κάθε μέρα το δωμάτιο και έλεγα πότε θα γεμίσει...

ρε συ κι εγω το σκεφτομαι αυτο γι αυτο λεω οτι ειναι νωρις.εγω στον 7ο θα μπω τον απριλιο οποτε ακομα ειναι νωρις αλλα σκεφτομαι και πως μετα αν βαρυνω δε θα μπορω να κανω και πολλα πολλα.επισης λεμε αν γινει κατι και μου πει ο γιατρος να μεινω ξαπλα ποιος θα κανει τα ψωνια;;;;

566b716e1f.png?html%22

Παπί, περίμενε την β'επιπέδου να δεις το φύλο και βουρ για ψώνια!! ;) Ποτέ δεν είναι νωρίς όταν πρόκειται για μουρουδιακά...!! Τα πιο ωραία ψώνια που έχω κάνει τώρα που το σκέφτομαι....!

καλημερα λιβ μου μωρε το ξερω αφου περναω απο τα μαγαζια και κρατιεμαι να μην μπω μεσα να τα αδειασω ολα.

566b716e1f.png?html%22

κι εγω απεργω ...θα κατεβουμε μαζι στην πορεια ?χεχεχε...η μεση σου ποναει γιατι πηρε ο μπεμπης ενα κιλο η μηπως το πηρες εσυ ?:mrgreen:

χαχαχαχαχαχα...οχι μωρε....εμεινα χθες πολλές όρθια , δηλ πηγαμε Praktiker να δουμε κατι ,οταν γυρίσαμε ξαπλωσα λιγο κ μετα έφτιαξα 2 φαγητά , επλυνα πιάτα , τηγάνια κλπ ......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλά κοίτα κάνε ότι θες εννοείται.Και εγώ Ιούλιο είχα γεννήσει και από Μάιο το μέτραγα για 7 μήνες.Αλλά προς το τέλος τι να σου συμβεί μωρέ;;;Εν τω μεταξύ δεν είχα πάρει και κιλά και ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση τότε...Δεν ξέρω όποτε αισθανθείς έτοιμη βασικά πας.

καλημερα λιβ μου μωρε το ξερω αφου περναω απο τα μαγαζια και κρατιεμαι να μην μπω μεσα να τα αδειασω ολα.

Ε, καλά τότε. Κρατήσου μέχρι την επόμενη Πέμπτη και μετά πάρε τις ρούγες...!!

DAarp3.png YiDCp3.png

Καλά κοίτα κάνε ότι θες εννοείται.Και εγώ Ιούλιο είχα γεννήσει και από Μάιο το μέτραγα για 7 μήνες.Αλλά προς το τέλος τι να σου συμβεί μωρέ;;;Εν τω μεταξύ δεν είχα πάρει και κιλά και ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση τότε...Δεν ξέρω όποτε αισθανθείς έτοιμη βασικά πας.

αχ ας πανε ολα καλα και μπορω να περιμενω λιγο ακομα δεν με πειραζει.να ρωτησω κατι στη β- επιπεδου κανεις και εξετασεις αιματος οπως την αυχενικη διαφανεια η οχι ειναι μονο υπερηχος;

566b716e1f.png?html%22

αχ ας πανε ολα καλα και μπορω να περιμενω λιγο ακομα δεν με πειραζει.να ρωτησω κατι στη β- επιπεδου κανεις και εξετασεις αιματος οπως την αυχενικη διαφανεια η οχι ειναι μονο υπερηχος;

Φυσικά και θα πάνε όλα καλά!! Δεν θέλω αηδίες!! Κάνε όπως νιώθεις, αν σε ευχαριστεί να πας να ψωνίσεις του μωρού σου κάντο, αν πάλι όχι, μαζί σου. Εσύ να νοιώθεις καλά! ;)

Η β'επιπέδου είναι υπέρηχος μόνο, δεν έχει αιματολογική.

DAarp3.png YiDCp3.png

αχ τι καλα ωραια.

δεν μπορω να τρυπιεμαι συνεχεια!

βασικα θα παμε με τον αντρα μου να κανουμε μια ερευνα αγορας για τα βασικα δωματιο και καροτσι και μετα βλεπουμε.

ετσι κι αλλιως για ρουχαλακια πρεπει να περιμενω να βγουν τα καλοκαιρινα αφου θα γεννησω με το καλο κατακαλοκαιρο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...