Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

faii εχεις δικιο σημερα μπικα σε ενα σαιτ που θα επρεπε κανονικα ολος ο κοσμος να το δει..

ελεγε γιατα εμβρυα ,οτι καταλαβαινουν τα παντα κατα την εγκυμοσυνη.και αποκτουν κ βιωματα,γυναικες που προσπαθησαν να ριξουν μονες τους τα μωρα κ δεν τα καταφεραν αργοτερα αυτα τα παιδια ειχαν ψυχολογικα.δεν ξερω κατα ποαο ισχυει...εγω τα πιστευω

και οταν πεινας πειναει κ οταν νιωθεις οτιπηποτε το νιωθει

να πω λιγο παρακαλω κατι?αυτα που εκλαμβανει το παιδι δεν τα περνει ετσι ακριβως γτ ο εγκεφαλος του ανθρωπου ωριμαζει σιγα σιγα αλλα περισσοτερο με τις ουσιες που αφηνει η μανουλα μεσα στο σωμα της,τρομαζεις πχ,φευγει η αδρεναλινη το παιδι δεν τρομαζει αλλα νιωθει το στρες γτ του ρχετε περισσοτερο αδρεναλινη.και σιγουρα δεν πειναει οταν πεινας εσυ αυτο αυτα που πρεπει να τα παρει θα τα παρει γι αυτο λεμε οτι ειναι καλο παρασιτο το εμβρυο.παλι θεμα ορμονων ειναι γι αυτο οταν τρως μπορει να χοροπηδαει μεσα στην κοιλιτσα σου.εγω πχ.καθε φορα που ξεκινουσα φαγητο στην κορη μου ετρωγα μια μπουκια περιμενα μετα λιγο και μετα συνεχιζα γτ με τις κλωτσιες που τρωγα ηταν αδυνατο να φαω.....η μανα μου δεν ηθελε τον μεσαιο μου αδερφο ομως,και ανεβαινε λεει στα δεντρα και πηδουσε κατω μπας και πεσει ή εκανε βαριες δουλειες...γι αυτο βγηκε τοσο βλαμενομλκουλης το χρυσο μου?

921477wc2fyvv2y2.gif

γεια σε όλες. Λιβ περιμένουμε νέα αν και σίγουρα όλα θα είναι μια χαρά. Εγώ θα πάω αυτή την εβδομάδα πάλι και μετά πάλι στην αυχενική. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τις φρικτές αναγούλες, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Επίσης, προς το βράδυ έχω κάτι πονάκια, τα οποία μου φαίνεται ότι φυσιολογικά πρέπει να είναι. Αυτά κοριτσάκια μου. Τελικά η μικρή της αδριανής βγαίνει αύριο?

mIdZp3.png

καλε καλησπερα ειπα?δεν ειπα...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ο μπεμπακος μου κοιμαται αλλα τον περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να ξυπνησει για ακομη μια στιγμη αγχους...οτι το φαγακι θα ηταν μια απτις πιο αγχωτικες στιγμες μου με τον μικρο δεν το περιμενα!ουφ...αντε να τελειωσει κι αυτο, να ηρεμησει το στομαχακι μας και να ευχαριστιομαστε καθε μας στιγμη!

εσεις τι κανετε?

πως ειναι ο καιρος στα μερη σας?

annetaki τι κανει ο μπεμπης?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

να πω λιγο παρακαλω κατι?αυτα που εκλαμβανει το παιδι δεν τα περνει ετσι ακριβως γτ ο εγκεφαλος του ανθρωπου ωριμαζει σιγα σιγα αλλα περισσοτερο με τις ουσιες που αφηνει η μανουλα μεσα στο σωμα της,τρομαζεις πχ,φευγει η αδρεναλινη το παιδι δεν τρομαζει αλλα νιωθει το στρες γτ του ρχετε περισσοτερο αδρεναλινη.και σιγουρα δεν πειναει οταν πεινας εσυ αυτο αυτα που πρεπει να τα παρει θα τα παρει γι αυτο λεμε οτι ειναι καλο παρασιτο το εμβρυο.παλι θεμα ορμονων ειναι γι αυτο οταν τρως μπορει να χοροπηδαει μεσα στην κοιλιτσα σου.εγω πχ.καθε φορα που ξεκινουσα φαγητο στην κορη μου ετρωγα μια μπουκια περιμενα μετα λιγο και μετα συνεχιζα γτ με τις κλωτσιες που τρωγα ηταν αδυνατο να φαω.....η μανα μου δεν ηθελε τον μεσαιο μου αδερφο ομως,και ανεβαινε λεει στα δεντρα και πηδουσε κατω μπας και πεσει ή εκανε βαριες δουλειες...γι αυτο βγηκε τοσο βλαμενομλκουλης το χρυσο μου?

γεια σου κουφετο με τα ωραια σου χαχαχα

γεια σε όλες. Λιβ περιμένουμε νέα αν και σίγουρα όλα θα είναι μια χαρά. Εγώ θα πάω αυτή την εβδομάδα πάλι και μετά πάλι στην αυχενική. Καλά είμαι αν εξαιρέσεις τις φρικτές αναγούλες, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Επίσης, προς το βράδυ έχω κάτι πονάκια, τα οποία μου φαίνεται ότι φυσιολογικά πρέπει να είναι. Αυτά κοριτσάκια μου. Τελικά η μικρή της αδριανής βγαίνει αύριο?

βγηκανε αννιω μου, εσυ πως εισαι?τα αγορακια σου?

annetaki τι κανει ο μπεμπης?

πολυ καλυτερα, φτου φτου το αγοριμου...και ξυπναει σιγα σιγα!!!

εσυ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αν μιλας σαν γιατρος σεβαστο.

αλλα οσα εχω γραψει δεν ειναι κατασκευασμα του μυαλου μου αλλα οτι διαβαζω απο αγκεκριμενους επιστημονες επανω στην γεννετικη.και διαβαζω κ ασχολουμε με αυτα τα πραγματα διοτη με αφορα αμεσα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

αυτο το βιντεο που σας στελνω ειναι σε ενα χωριο της κερκυρας σας το στελνω με αγαπη

απλα υπεροχο...ο ηχος του νερου πολυ χαλαρωτικος

IB5Vp2.png

γεια σου κουφετο με τα ωραια σου χαχαχα

βγηκανε αννιω μου, εσυ πως εισαι?τα αγορακια σου?

πολυ καλυτερα, φτου φτου το αγοριμου...και ξυπναει σιγα σιγα!!!

εσυ?

φτου φτου το παιδι βαλτου τα φυλαχτα του

καλα ειμαι εγω ο συζυγος εχει προβλημα με το δοντι του

RPVCp3.png?gonw6PAb

γεια σου ανετ δικιο εχεις αλλα προσπαθω αν ηρεμησω..

εχεις δικιο το γερο παιδι να ειναι..

γιατι παιδι μου πρσπαθεις να ηρεμησεις?γιατι δεν εισαι ηρεμη?

να ερθω αποκει να φαω σκωτια?οχι πες αμα θες χαχαχα

οσο μπορεις να αποφευγεις να μπαινεις σε σαιτ με τετοιου ειδους περιεχομενο και στο φορουμ στις δυσκολες στιγμες...οταν γεννησεις με το καλο ενταξει

αλλα οσο εισαι εγκυουλα μακρια...γιατι δεν γκουγκλαρεις "γιογκα" να κανεις καμια αναπνοουλα και να χαλαρωνεις?

IB5Vp2.png

φτου φτου το παιδι βαλτου τα φυλαχτα του

καλα ειμαι εγω ο συζυγος εχει προβλημα με το δοντι του

αχ ποσο τον νοιωθω...εχει κανει αποστημα?

καμια γαργαρα με ουζακι?οχι συνεχεια γιατι καιει τα ουλα, μου το εχει πει η οδοντιατρος...αλλα μια δυο φορες δεν πειραζει...τουλαχιστον να μορει να κοιμαται τα βραδια μεχρι να το τακτοποιησει

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...