Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι εγω ο αντρας μου εχει προβλημα με το δοντι του

καιι ποναει ο τσαμενος ειαι με αντιβιωση και ντεπον

ντεπον δεν κανει σε δοντι μιλαει η πειρα.. νιφλαμον η οτι αλλο παυσιπονο υπαρχει για δοντι.

μια εβδομαδα υπεφερα ειχα πιει οτι παυσιπονο υπηρχε και απο τα ποιο δυνατα, δεν εκαναν τιποτα...

εγω πειναω αλλα δεν ξερω τι θελω να φαω..ασε εχω παρει κ κιλακια..

HouVp2.png

oVGVp2.png

ντεπον δεν κανει σε δοντι μιλαει η πειρα.. νιφλαμον η οτι αλλο παυσιπονο υπαρχει για δοντι.

μια εβδομαδα υπεφερα ειχα πιει οτι παυσιπονο υπηρχε και απο τα ποιο δυνατα, δεν εκαναν τιποτα...

εγω πειναω αλλα δεν ξερω τι θελω να φαω..ασε εχω παρει κ κιλακια..

asterina να τρως, δεν κανει να πεινας και να μην τρως

μην αφηνεις το μικρο σου να πειναει τα κιλα θα τα χασεις που θα παρεις μην αγχονεσαι

ευχαριστω για την συμβουλη με το ντεπον δεν τον περναει εχεις μεγαλο δικιο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Η ανδριανη παει σπιτι της με την μπεμπουλα..ολα καλα!!!

ευχομαι καμια γυναικα στον κοσμο να μην περασει την ταλαιπωρια της..

τι καλα, το ευχομουν πολυ χαιρομαι,συμφωνω και εγω καμια μητερα να μην περναει καμια ταλαιπορια με τα παιδια της

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

asterina εχεις δει το φυλλο του παιδιου?

με πεταξε κ δεν μπορουσα να μπω.

οχι δεν εχω δει φυλο ειναι πολυ μικρο μου ειπε ο γιατρος..εχω πολυ περιεργια να δω ομως...

HouVp2.png

oVGVp2.png

faii εχεις δικιο σημερα μπικα σε ενα σαιτ που θα επρεπε κανονικα ολος ο κοσμος να το δει..

ελεγε γιατα εμβρυα ,οτι καταλαβαινουν τα παντα κατα την εγκυμοσυνη.και αποκτουν κ βιωματα,γυναικες που προσπαθησαν να ριξουν μονες τους τα μωρα κ δεν τα καταφεραν αργοτερα αυτα τα παιδια ειχαν ψυχολογικα.δεν ξερω κατα ποαο ισχυει...εγω τα πιστευω

και οταν πεινας πειναει κ οταν νιωθεις οτιπηποτε το νιωθει

HouVp2.png

oVGVp2.png

faii εχεις δικιο σημερα μπικα σε ενα σαιτ που θα επρεπε κανονικα ολος ο κοσμος να το δει..

ελεγε γιατα εμβρυα ,οτι καταλαβαινουν τα παντα κατα την εγκυμοσυνη.και αποκτουν κ βιωματα,γυναικες που προσπαθησαν να ριξουν μονες τους τα μωρα κ δεν τα καταφεραν αργοτερα αυτα τα παιδια ειχαν ψυχολογικα.δεν ξερω κατα ποαο ισχυει...εγω τα πιστευω

asterina να του βαζεις και μουσικη να ακουει,να του διαβαζεις παραμυθια,

να του μιλας καταλαβαινεις οταν μεινω τι χαζη που θα γινω

γραψε μου το σαιτ που μπηκες να ενημερωνομαι μου αρεσει να τα διαβαζω

RPVCp3.png?gonw6PAb

με πεταξε κ δεν μπορουσα να μπω.

οχι δεν εχω δει φυλο ειναι πολυ μικρο μου ειπε ο γιατρος..εχω πολυ περιεργια να δω ομως...

καλα να ειναι τι κοριτσι τι αγορι καθε φυλο εχει τα καλα του,με το καλο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

χαχαχα σιγουρα θα εισαι χαζομαμα..και στο ευχομαι πολυ συντομα..

του βαζω μουσικη και του μιλαω..αλλα παραμυθακια δεν ξερω..και οταν αυτοσχεδιαζω ειμαι για κλαματα...εχουν ολα μακαβριο τελος. χαχαχ

πατησα εμβρυο και μου βζαζει πολλες σελιδες με τετοια πατα κ θα δεις.. θα μαθεις πολλα κ θα προετοιμαστεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

Η ανδριανη παει σπιτι της με την μπεμπουλα..ολα καλα!!!

ευχομαι καμια γυναικα στον κοσμο να μην περασει την ταλαιπωρια της..

ααααααχ μεγαλη μερα για το γυναικακι μου!!!πολυ χαιρομαι!!!αντε να ηρεμησει κι εκεινη και να μη ξαναχωριστουν ποτε!

φυσικα το εμβρυακι νοιωθει τα παντα...γιαυτο να ειστε ηρεμες και χαρουμενες!!!

και να σταματησεις να βλεπεις τετοια ρουλακι μου ενταξει...δεν θελω να ταραζεις το μπεμπουλινι!!!

το ιδιο ισχυει και για σενα φαιη μου...οτιδηποτε ασχημο και στεναχωρο μακρια...

σιγουρα γερο να ειναι ....

πανω απολα!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλε καλησπερα ειπα?δεν ειπα...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ο μπεμπακος μου κοιμαται αλλα τον περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να ξυπνησει για ακομη μια στιγμη αγχους...οτι το φαγακι θα ηταν μια απτις πιο αγχωτικες στιγμες μου με τον μικρο δεν το περιμενα!ουφ...αντε να τελειωσει κι αυτο, να ηρεμησει το στομαχακι μας και να ευχαριστιομαστε καθε μας στιγμη!

εσεις τι κανετε?

πως ειναι ο καιρος στα μερη σας?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...