Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε? σας έχω χάσει... Η αλήθεια είναι ότι σας διαβάζω τακτικά από το κινητό, αλλα δεν με βολεύει να γράφω από αυτό και δεν πολυανοίγω τον υπολογιστή για αυτο και η εξαφανιση...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia sa wkoyklew!marakiuaseepairna th l shmera pvw eisai???kitty egv den pohra kauoloy asbestio,an einai na kanaei wsyspaseiw einai sa na rixnei wlladi sth fvtia to asbestio....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελα βρε κισακι! τι κάνει η μπέμπα?

καλά είμαι, στην αναμονή. Από ενοχλήσεις-συμπτώματα δεν νιώθω τίποτα. Ωστόσο, ο μικρός εχει κατέβει πολυυυ, ο τράχηλος έχει μαλακώσει και απο διαστολή είμαι στο 1. Αλλά είπαμε δεν νιώθω απολύτως τίποτα... Οπότε περιμένουμε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλησπερα κουκλιτσες μου!

μαριαθ πλησιαζει η μεγαλη μερα κουκλα μου!!!με το καλο και στην κυριολεξια με εναν πονο!

γυναικακιιιιιιιιιι αντε κοπελαρα μου να πατε σπιτακι σας να ηρεμησετε μανουλα και κορουλα!!!

εμεις περασαμε λιγο δυσκολα τις τελευταιες ημερες...ειχαμε εμετους (οχι αστεια) και εγω να πεθανω...ευτυχως το νινι μου ηρεμησε και εγω ειμαι μες στην καλη χαρα!

τωρα κοιμαται κια λεω να παω να πεσω διπλα του γιατι στο τελος θα καταρρευσωα αλα μανωλιδου!

πολλα φιλια καλη εβδομαδα και θα προσπαθησω να μπω αργοτερα αν δεν κολλησει ο μικρος πανω μου (αλλο που δεν θελω) χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μαρακι μια εβδομαδα μετ απο την εδβομαδα σου γεννησα 38+5!αντε κουκλα κουραγιο....αντριανη μου αντε να τελειωνετε κι εσει ςν ατην παρεις σπιτι την μικεη!τζενακιμου....αχχαχα οντως δνεχει το Θεο του!αννετ ζουπα τον!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλιτσες μου!

μαριαθ πλησιαζει η μεγαλη μερα κουκλα μου!!!με το καλο και στην κυριολεξια με εναν πονο!

γυναικακιιιιιιιιιι αντε κοπελαρα μου να πατε σπιτακι σας να ηρεμησετε μανουλα και κορουλα!!!

εμεις περασαμε λιγο δυσκολα τις τελευταιες ημερες...ειχαμε εμετους (οχι αστεια) και εγω να πεθανω...ευτυχως το νινι μου ηρεμησε και εγω ειμαι μες στην καλη χαρα!

τωρα κοιμαται κια λεω να παω να πεσω διπλα του γιατι στο τελος θα καταρρευσωα αλα μανωλιδου!

πολλα φιλια καλη εβδομαδα και θα προσπαθησω να μπω αργοτερα αν δεν κολλησει ο μικρος πανω μου (αλλο που δεν θελω) χιχιχι

περαστικα του annete ο καημενος θα κουραστηκε απο τους εμετους

και εσυ σε καταλαβαινω θα παθες απο την ανυσηχια ευτυχως ολα καλα πολλα φιλια

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα!!!! σημερα το πρωι πηγα στην μπεμπουλα ειναι καλα εκοψε την αντιβιωση χθες βραδι κ μαλλον αυριο πρωι θα την παρουμε δεν ενημερωθηκα απο τους γιατρους γιατι εκαναν νοσηλεια θα αναπαω να θηλασω στις 12 παρα τεταρτο το καλο ειναι οτι εκει που εβγαζα 15 γρ με το ζορι σημερα με την μαμι εβγαλα 55 αλλα με εκολιασε στον πονο τοσο που μου το πιεζε

υπομονη ανδριανη μου φτανει η μερα που θα εχεις την μπουμπου σου σπιτι σου πολλα φιλια

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα!καλη εβδομαδα.!φαιη μου εφτιαξες το κεφι πρωι πρωι .μυρισε καλοκαιρι!!!

γεια σου τζενη τι κανεις?

χαρηκα που σου εφτιαξα την ημερα θα στελνω καθε μερα και απο ενα τραγουδι για καλη μερα

εφτιαξα και εγω τικερακι με τις ημερες ποτε θα εχω ωορρηξια κτλ με βοηθαει πολυ φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Να'στε καλά βρε κορίτσια.... Η αλήθεια είναι ότι μπήκα και στο φόρουμ και είδα ότι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο χωρίς να είναι ανησυχητικό αλλά όσο να'ναι.... ένα άγχος το έχω... Δεδομένου δε ότι και στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου αίμα ή καφέ παρά μόνο στον 5ο μήνα περίπου που είχα μια μικρή αποκόλληση. Συγγνώμη που σας ζαλίζω... Αλλά μου τριβελίζει το μυαλό... Τουλάχιστον να πάω να δω τι γίνεται (αν και δεν ακούμε καρδούλα σήμερα, είναι πολύ νωρίς) αλλά να δούμε τουλάχιστον τον σάκο και πως αναπτύσεται να μου φύγει λίγο η έννοια... Έχω και τον άντρα μου που δεν κρατιέται απ'τη χαρά του και θέλει να το πει σε όλους και τον κρατάω με τα χίλια ζόρια.... Ουφ ουφ!

Αλήθεια, για να αλλάξω και θέμα, την Τσικνοπέμπτη τι θα κάνετε;; Έχετε κανονίσει τίποτα;;

υπομονη livinath ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι δεν κανει καλο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Ας πούμε καλά.Πρωί πρωί είχα αναγωγές χωρίς να έχω φάει και τίποτα...Δεν αντέχεται άλλο αυτό.Και δεν βλέπω να τελειώνει κιόλας.Και άρχισα να γίνομαι και γκρινιάρα.

Επίσης χθες είχαμε κοιμηθεί στην μαμά μου γιατί ο άντρας μου είχε βάρδια και έλειπε και μου έδωσε μια κατσαρόλα μακαρόνια με κιμά τα οποία μου πέσανε έξω από την πόρτα του σπιτιού μου...Πάει και το φαγητό τώρα πρέπει να μαγειρέψω.

ξανθη κανε υπομονη λιγο θα περασει,τωρα για τα μακαρονια κριμα ηταν και ωραιο φαι τι να πεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Ρωτα ρε Ξανθή ..........................

με παιρνει τωρα μια τηλ κ με ρωταει ποσο εχει μια συνθεση για βαπτιση ?

τοσα χρόνια κι αυτό δεν μπορω να το χωνεχω:twisted::twisted:

εξαρταται , τι θελεις κλπ

μου λεει 10.......της λεω 20 ευρω .....κ με ρωταει τα πατε στην εκκλησία?

ρωταω που είναι ? ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ !!!!!!!!!!!!!!!! Για 20 ευρω......!!!!!!!!!!

πιο πολυ βενζινη θελω............κ μετα μου λεει ...ε....δεν εννοώ ακριβως συτό, μπορεί κ αλλα κλπ....εμ , γιατι λεμε ελατε απο εδω ?

kitty γεια σου τι κανεις?

πρωτη φορα ακουω να θελει να μαθει για μια συνθεση τηλεφωνικα

τα εχει παιξει ο κοσμος τελειως

RPVCp3.png?gonw6PAb

ελα βρε κισακι! τι κάνει η μπέμπα?

καλά είμαι, στην αναμονή. Από ενοχλήσεις-συμπτώματα δεν νιώθω τίποτα. Ωστόσο, ο μικρός εχει κατέβει πολυυυ, ο τράχηλος έχει μαλακώσει και απο διαστολή είμαι στο 1. Αλλά είπαμε δεν νιώθω απολύτως τίποτα... Οπότε περιμένουμε...

mariath με το καλο ο μικρος

RPVCp3.png?gonw6PAb

μαρακι μια εβδομαδα μετ απο την εδβομαδα σου γεννησα 38+5!αντε κουκλα κουραγιο....αντριανη μου αντε να τελειωνετε κι εσει ςν ατην παρεις σπιτι την μικεη!τζενακιμου....αχχαχα οντως δνεχει το Θεο του!αννετ ζουπα τον!

kisha τι κανεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...