Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιττυ μου μετα το γαμο,θα πρεπει να γραφτει στο δημο ενος απο τους δυο,το ζευγαρι.Εγω ας πουμε μετα το γαμο,πηγα στο δημο του συζυγου.

Αυτα κουκλες,καλα να περνατε.

Οκ, ευχαριστώ.....!!

φοβαμαι μην κανουμε κανα λαθος , κ μετα τρεχει οταν θα ειμαι στο μαιευτηριο:shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπέρα κοριτσάρες!! Σήμερα πάω για τον 1ο υπέρηχο! Έχω πολύ άγχος γιατί έχω καφέ εκκρίσεις, χωρίς πόνο βέβαια αλλά ενώ είχαν σταματήσει επανήλθαν από χθες και ξανασταμάτησαν πάλι σήμερα... Η μαία και ο γιατρός λένε ότι δεν είναι τίποτα και να μην ανησυχώ, ότι θέλει απλά ξεκούραση και τα χαπάκια μου (utrogestan) και θα είμαι μια χαρά αλλά εγώ το έχω συνέχεια στο μυαλό μου.... Ήταν να πάω την Τετάρτη για υπέρηχο αλλά τελικά θα πάω σήμερα για να μου φύγει και το άγχος.... Ουφφφφ... Τον κακομοίρη τον άντρα μου τον έχω ταράξει εντωμεταξύ..... Γιατί το άγχος φέρνει ένταση κοκ.... :? Τεσπα....

Τι άλλα νέα;; :)

DAarp3.png YiDCp3.png

kittu θα σου πω οταν μιλησω μαζι της τωρα δουλευει .καλημερα livinath

ναι, βρε συ.....θα βρούμε την άκρη:P

Καλημέρα Λιβ......μην αγχώνεσαι , όλα μια χαρά θα είναι

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!! Σήμερα πάω για τον 1ο υπέρηχο! Έχω πολύ άγχος γιατί έχω καφέ εκκρίσεις, χωρίς πόνο βέβαια αλλά ενώ είχαν σταματήσει επανήλθαν από χθες και ξανασταμάτησαν πάλι σήμερα... Η μαία και ο γιατρός λένε ότι δεν είναι τίποτα και να μην ανησυχώ, ότι θέλει απλά ξεκούραση και τα χαπάκια μου (utrogestan) και θα είμαι μια χαρά αλλά εγώ το έχω συνέχεια στο μυαλό μου.... Ήταν να πάω την Τετάρτη για υπέρηχο αλλά τελικά θα πάω σήμερα για να μου φύγει και το άγχος.... Ουφφφφ... Τον κακομοίρη τον άντρα μου τον έχω ταράξει εντωμεταξύ..... Γιατί το άγχος φέρνει ένταση κοκ.... :? Τεσπα....

Καλημέρα κοριτσάκι,

όλα καλά θα πάνε, καφέ εκκρίσεις έχουν πολλές κοπέλες και τελικά δεν είναι τίποτα. Άντε να πας και να μας πεις τα νέα σου...

mIdZp3.png

επιτελους....

οχι ρε δεν ερχομαι...

την πεμντη...να δω κ το χορευτηκο

ποιο χορευτικο ?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα.σε καταλαβαινω γιατι ειχα κ εγω απο την 6 εβδομαδα περιπου μεχρι κ την 12, ειχα κ αιμα.. στην αρχη ηταν αποκολληση αλλα μετα δεν μπορουσε η γιατρος να εξηγηση τον λογο.

δεν ειναι τιποτα απλα μου ειπαν οτι πολλες φορες συμβαινει...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ποιο χορευτικο ?

ναι καλέ , για πείτε ....να έρθουμε κι εμείς:P:p;);)

σε κανα χρονο να δεις χορευτικά ....που θα χορεύουν όλα τα μωρά στην πίστα:P:p

Διαφημίσεις

Να'στε καλά βρε κορίτσια.... Η αλήθεια είναι ότι μπήκα και στο φόρουμ και είδα ότι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο χωρίς να είναι ανησυχητικό αλλά όσο να'ναι.... ένα άγχος το έχω... Δεδομένου δε ότι και στην 1η εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου αίμα ή καφέ παρά μόνο στον 5ο μήνα περίπου που είχα μια μικρή αποκόλληση. Συγγνώμη που σας ζαλίζω... Αλλά μου τριβελίζει το μυαλό... Τουλάχιστον να πάω να δω τι γίνεται (αν και δεν ακούμε καρδούλα σήμερα, είναι πολύ νωρίς) αλλά να δούμε τουλάχιστον τον σάκο και πως αναπτύσεται να μου φύγει λίγο η έννοια... Έχω και τον άντρα μου που δεν κρατιέται απ'τη χαρά του και θέλει να το πει σε όλους και τον κρατάω με τα χίλια ζόρια.... Ουφ ουφ!

Αλήθεια, για να αλλάξω και θέμα, την Τσικνοπέμπτη τι θα κάνετε;; Έχετε κανονίσει τίποτα;;

DAarp3.png YiDCp3.png

εσενα δεν σου εχει πει κατι? ωραια θα ειναι .... αρκει να μην βρεχη...

δε μπορω να πω..μου το ειπε..επισης μου ειχε προτεινει να κανω τη νυφη...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...