Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

σας βρηκα κοριτσακια .μπηκα στο sosial groyp και διπλα ειχε τελευταιο μην απο σκαντζοχοιρακι εε συγνωμη απο αντνιχορακι.εσεις τι κανετε ?θα σας γνωρισω ολες ν ωρα μου σιγα σιγα με το μαλακο .απο χτες παντως εχω κανει προοδο.και οσο για το χτεσινο φταιει το αντνιχορακι με πηρε τηλ εχτες το πρωι και αντι να μου πει τι ειχε συμβει με αυτη τη σαυρα μου ελεγε αερολογιες τυπου δεν μπορω να παω τουαλετα με ποναει ο κ μαλλον εχω πολυποδα και κολοκυθια με τη ριγανη.τεςπα.εγω χαιρομαι πολυ που θα εχω τη δυνατοτητα να αλλαζω αποψεις με πολλες μελλουσες μανουλες γιαυτο αλλωστε και γραφτηκα.

τζενακι, καταρχας να συστηθω..ειμαι η αννετ και ειμαι η μελλουσα νυφη σου!!!χαχαχαα ανδριανη σε εδωσα στεγνα χαχαχαχαχα

για να μαθεις να μη κανεις τις συστασεις μονη σου!!!!εεεεεεεμα ποια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εμεις χαιρομαστε που θα εισαι κοντα μας!!!και εχε το νου σου!ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την Τζενουλα!Οπως εισαι στο θεμα αποθηκευσε το σαν σελιδοδεικτη να σε βγαζει κατευθειαν αλλη φορα και να πηγαινεις παντα στο τελευταιο μηνυμα να μας βρισκεις!

Αν μπορεις να μπαινεις τα βραδια εχουμε ζωγραφικη!χαχαχαχααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

τζενακι εγω μπορει να εχω πολυποδα μπορει κ οχι οταν σε δω ομως κ συ σιγουρα κατι θα εχεις εκει .......αυτο ειναι υποσχεση

με αγαπη το αγαπημενο σου καγκουρακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πατα στο πανω λινκ αλλαξα τραγουδι

πιο δαχτυλακι ομως δεν μου ειπες? χαχαχα

IB5Vp2.png

χαχαχχαχα ναι γιωργια χαχαχα ακου ζωγραφικη ναι κ βελονακι κανουμε πλεκουμε χαχαχαχαχ

ανετ σου ειπα να μην πεις ακομα τιποτα τωρα τα γκρεμισες ολα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Τζενη απο που κανεις εκπομπη εσυ κοπελιτσα?

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλως την Τζενουλα!Οπως εισαι στο θεμα αποθηκευσε το σαν σελιδοδεικτη να σε βγαζει κατευθειαν αλλη φορα και να πηγαινεις παντα στο τελευταιο μηνυμα να μας βρισκεις!

Αν μπορεις να μπαινεις τα βραδια εχουμε ζωγραφικη!χαχαχαχααααααα

πως τον βαζουμε τον σελιδοδεικτη? βρε τι μαθαινει κανεις!!!!!!!:lol:

IB5Vp2.png

χαχαχχαχα ναι γιωργια χαχαχα ακου ζωγραφικη ναι κ βελονακι κανουμε πλεκουμε χαχαχαχαχ

Ναι μαρη,αφηρημενη τεχνη εντελως ομως!χαχαχαχαχαχαααα

τι, θα με εμφανιζες μαζι με το παιδι οταν ερθει με το καλο?

οχι αγαπη μου, δεν θα σου περασει..με εκμεταλευτηκες καλα καλα και τωρα κανεις τον αλεκο..πριτς χεχεχε

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

σε εκμεταλευτηκα κ τωρα θα σε πεταξω σαν στιμενη λεμονοκουπα σαν την τριχα απο το ζυμαρι χαχαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...