Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Και που να μεγαλώσει....Ο δικός μου στον αδερφό μου κάνει κάθε φορά και μια υπερπαραγωγή....Όλο τον βάζει να είναι το άλογο και του φωνάζει κιόλας ντει ντει και πέτα με ψηλά θείοκαι δεν τον αφήνει ήσυχο...Αλλά τα θέλει και ο αδερφός μου γιατί όταν δεν του δίνει σημασία ο γιος μου τον πειράζει αυτός....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μετα μου ειπε..αχ θεια μου αγαπημενη παρε με απο εδω μεσα δεν τους αντεχω..παρε με στο σπιτι σου σαγαπαω πολυ ....ειμαι εγω χαζοθεια;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και που να μεγαλώσει....Ο δικός μου στον αδερφό μου κάνει κάθε φορά και μια υπερπαραγωγή....Όλο τον βάζει να είναι το άλογο και του φωνάζει κιόλας ντει ντει και πέτα με ψηλά θείοκαι δεν τον αφήνει ήσυχο...Αλλά τα θέλει και ο αδερφός μου γιατί όταν δεν του δίνει σημασία ο γιος μου τον πειράζει αυτός....

ο θειος γιαυτη τη δουλεια ειναι..κ οαδελφος μου στα μικρα ετσι ειναι τα πειραζει οταν ειναι ησυχα για να τα τζολεψει .μετα δεν τους δινει σημασια κ αυτα τον πειραζουν πιο πολυ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ε άμα στο είπε έπρεπε να τον πάρεις και εσύ.Να σου πω είναι ενός μηνών ή όχι ακόμα;;;

ειναι 34 ημερων νομιζω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

34 ημερών;;;Ε τι τώρα βλακείες λέμε;;;;Όντως στο είπε όλο αυτό...Έπρεπε να τον πάρεις...

ασε με γμτ μπορουσα να τον παρω..χωρουσε κ μες την τσαντα μου αλλα με παρακολουθουσε η αδελφη μου...στο τελος του λεω δεν πειραζει παιδι μου θα βρουμε ευκαιρια καποια αλλη στιγμη..θα στειλω τη μανα σου να παρει τσιγαρα κ θα την κοπανησουμε κ αυτος με κοιταζε ετσι:cry:...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Βασικά αφού αργείς λίγο να κάνεις ωορρηξία περίμενε γιατί δεν είναι και πολλά.

με βαση το τικερ ωορηξια εχω σε 7 μερες τοτε να τα αρχισω σε 4 μερες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!! σημερα το πρωι πηγα στην μπεμπουλα ειναι καλα εκοψε την αντιβιωση χθες βραδι κ μαλλον αυριο πρωι θα την παρουμε δεν ενημερωθηκα απο τους γιατρους γιατι εκαναν νοσηλεια θα αναπαω να θηλασω στις 12 παρα τεταρτο το καλο ειναι οτι εκει που εβγαζα 15 γρ με το ζορι σημερα με την μαμι εβγαλα 55 αλλα με εκολιασε στον πονο τοσο που μου το πιεζε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα!!!! σημερα το πρωι πηγα στην μπεμπουλα ειναι καλα εκοψε την αντιβιωση χθες βραδι κ μαλλον αυριο πρωι θα την παρουμε δεν ενημερωθηκα απο τους γιατρους γιατι εκαναν νοσηλεια θα αναπαω να θηλασω στις 12 παρα τεταρτο το καλο ειναι οτι εκει που εβγαζα 15 γρ με το ζορι σημερα με την μαμι εβγαλα 55 αλλα με εκολιασε στον πονο τοσο που μου το πιεζε

αντε μπραβω..εσυ εισαι καλυτερα; ηρεμησες καθολου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αντε μπραβω..εσυ εισαι καλυτερα; ηρεμησες καθολου;

οχι δεν ηρεμησα καθολου θελω να σε χτηπησω για να ηρεμησω θα κατσεις????:D:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οχι δεν ηρεμησα καθολου θελω να σε χτηπησω για να ηρεμησω θα κατσεις????:D:D:D:D

ναι αν αυτο σε ηρεμει...γιαυτο ειναι τα αδελφια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη ναι άρχισε τα σε 4-5 μέρες για να σε φτάσουν.Αν δεν δείξουν εσύ θα συνεχίσεις τις επαφές έτσι κι αλλιώς και θα τα καταφέρεις.

Ανδριανούλα μπράβο κοπέλα μου άντε με το καλό να πάτε σπίτι σας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...