Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   3 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Expand  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Expand  

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

geni είπε:
τα διαβαζω κ ειναι σαν να μου φωτογραφιζεις τους δικους μου πελατες.τελικα μ@λ@κες υπαρχουν παντου.μη στεναχωριεσαι ρε κ μη χαλας τη ζαχαρενια σου.να σου πω κατι να παρηγορηθεις;η αλλη ηρθε κ μου ζητησε ενα σφουγγαρι κ οταν της ειπα 0,70 μου λεει θα κανω ελεγχο αγορας κ μετα θα δω που με συμφερει κ αναλογα θα ψωνισω...κ ερχεται μετα απο λιγο κ μου λεει στην αλλη αποθηκη το βρηκα 0,50 αλλα επειδη θελω να ενισχυσω εσενα θα μου κανεις εκπτωση κ θα το παρω απο σενα.

Δεν το πιστεύωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!! απορω πως αντεχουμε....αλλος προχθες με ρωτησε αν εχω πον-πον για μαζορετες:shock::shock::shock:

ααα...αμα κάνεις έκπτωση στα σφουγγάρια , θέλω κι εγω 10 , να μου τα στείλεις με courier , χρέωση δική σου , φυσικά:P:p:p Δεν φτάνει που σε στηρίζουμε μανδάμ ? ωρες - ωρες , μου ερχεται να ουρλιάξω

κι οχι τίποτα αλλο....ολοι αυτοί που το παίζουν έξυπνοι, θα λενε κιόλας...α εκεί...πανάκριβα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

faii είπε:
geni εννοω την γυμναστικη αθλοπαιδιες αυτην που κανεις και εσυ την καλυτερη ετσι δεν ειναι περιεχει γιογκα πιλατες τα παντα χαχαχαχαχαχ.......................................

Θέλω κι εγώ τέτοια γυμναστικηηηηηηή ...............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε εγω σημερα αδιαθετησα τωρα αυριο θα παρω την γιατρο να μου πει τι εξετασεις να κανω και μολις βγουν τα αποτελεσματα ξεκιναω θεραπεια τα φιλια μου σε ολες!!!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!καλη εβδομαδα.!φαιη μου εφτιαξες το κεφι πρωι πρωι .μυρισε καλοκαιρι!!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ας πούμε καλά.Πρωί πρωί είχα αναγωγές χωρίς να έχω φάει και τίποτα...Δεν αντέχεται άλλο αυτό.Και δεν βλέπω να τελειώνει κιόλας.Και άρχισα να γίνομαι και γκρινιάρα.

Επίσης χθες είχαμε κοιμηθεί στην μαμά μου γιατί ο άντρας μου είχε βάρδια και έλειπε και μου έδωσε μια κατσαρόλα μακαρόνια με κιμά τα οποία μου πέσανε έξω από την πόρτα του σπιτιού μου...Πάει και το φαγητό τώρα πρέπει να μαγειρέψω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

xanp είπε:
Ας πούμε καλά.Πρωί πρωί είχα αναγωγές χωρίς να έχω φάει και τίποτα...Δεν αντέχεται άλλο αυτό.Και δεν βλέπω να τελειώνει κιόλας.Και άρχισα να γίνομαι και γκρινιάρα.

Επίσης χθες είχαμε κοιμηθεί στην μαμά μου γιατί ο άντρας μου είχε βάρδια και έλειπε και μου έδωσε μια κατσαρόλα μακαρόνια με κιμά τα οποία μου πέσανε έξω από την πόρτα του σπιτιού μου...Πάει και το φαγητό τώρα πρέπει να μαγειρέψω.

κοριτσι μου υπομονη ,δεν μπορει θα σταματησουν καποια στιγμη .τωρα οσο για το φαι εγω θα εβριζα για καμια εβδομαδα.εδω το φαι που ειναι να πεταξω μου πευτει εξω απο τον καδο κ ολη μερα ειμαι μες τα νευρα.οχι να μου πεσει ολο φαι κ ειδικα εξω απο την πορτα...φανταζομαι εκεινη την ωρα πως θα ενιωσες..καπως ετσι ισως:mad:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

xanp είπε:
Άσε και όχι τίποτα άλλο έπρεπε και να τα μαζέψω.....Για πες πως πέρασες χθες;;;Κάνατε τίποτα πήγατε πουθενά;

τπτ ηρθε η αντριανη σπιτι μαγειρεψαμε μετα πηγε πανω στη μικρη της κ συναντηθηκαμε στην διαλεχτη ειδα κ τον μικρουλη μου..ααααχχχ τι γλυκας ειναι τον ρουφηξα.γκρινιαζε κ οταν του τραγουδουσα σταματαγε κ με κοιταζε,οταν σταματουσα πεταγε την πιπιλα κ ξανα γκρινιαζε μου εσκασε κ ενα χαμογελο πλατυ κ μετα με μαζευανε με το κουταλι γιατι ειχα λιωσει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

xanp είπε:
Χαχαχα χαζοθεία....Έχεις δίκιο όμως είναι γλύκες τα μωράκια....

ειμαι εγω χαζοθεια;..οχι ειμαι εγω χαζοθεια;αφου ειναι να τον πιεις στο ποτηρι ο μπαγασας.η μικρη δεν τον ειχε ξαναδει να γελαει τοσο πολυ.να ..ετσι γελαγε :P

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...