Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε συ ξανθη,φυλικο οξυ διαβαζω μεσα οτι περνρις πριν μεινεις εγκυος για το εμβρυο.εγω γιαυτο τα πηρα.αυτος μου ειπε οτι ειναι λαθος γιατι αν εχω ψηλο αιματοκριτη κ δεν το χρειαζομαι αυτο εγκχεεται μεσα στο σωμα δεξια κ αριστερα κ μπορει να μου δημιουργησει ενα σωρο προβληματα.μεχι κ προβλημα στα νεφρα.τοτε οι αλλες πως το περνουνε ;μου ειπε επισης πως το folidex ειναι 3 φορες πιο υσχυρο απο το filicin .γιαυτο ειχα ζαλαδες ρε κ αναγουλες ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν θα κανονίσω να έρθω με το αμάξι να πιω καφέ θα με κεράσεις ντε και θα ψωνίσω για όλο τον μήνα από σένα....Θα είσαι γελαστό πρόσωπο μετά;;

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σαν ινδιανα, θα λεγομαι γελαστο προσωπο ..γιατι τωρα λεγομαι ..χλωμο προσωπο....χεχεχε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να σου πω εγώ ποτέ δεν πήρα πριν φυλικό μόνο τώρα όταν πήγε 6 εβδομάδες χωρίς περίοδο το ξεκίνησα μιας και θεώρησα ότι είμαι έγκυος.Την πρώτη φορά επειδή είχα πάθει αναιμία στο τέλος έπαιρνα και για κανένα 4μηνο μετά την γέννα αλλά τώρα ξεκίνησα με αιματοκρίτη 38 και μου είπε καλύτερα που δεν έπαιρνα πριν.Δεν ρώτησα γιατί αλλά αν θες ρωτάω και την δική μου όταν ξαναπάω αν κάνει να παίρνουμε φυλικό προληπτικά ακόμα και αν έχουμε καλές αποθήκες.Εσένα πως σου είπε να πάρεις φολιντεξ και όχι φιλισιν;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σου πω εγώ ποτέ δεν πήρα πριν φυλικό μόνο τώρα όταν πήγε 6 εβδομάδες χωρίς περίοδο το ξεκίνησα μιας και θεώρησα ότι είμαι έγκυος.Την πρώτη φορά επειδή είχα πάθει αναιμία στο τέλος έπαιρνα και για κανένα 4μηνο μετά την γέννα αλλά τώρα ξεκίνησα με αιματοκρίτη 38 και μου είπε καλύτερα που δεν έπαιρνα πριν.Δεν ρώτησα γιατί αλλά αν θες ρωτάω και την δική μου όταν ξαναπάω αν κάνει να παίρνουμε φυλικό προληπτικά ακόμα και αν έχουμε καλές αποθήκες.Εσένα πως σου είπε να πάρεις φολιντεξ και όχι φιλισιν;;;

κανενας γιατρος δεν μου ειπε να τα παρω..μονη μου τα πηρα .ηθελα να παω φαρμακειο να αγορασω αλλα παραμονη πρωτοχρονιας ερχεται η αστερινα στο σπιτι κ μου τα εδωσε.της τα ειχε δωσει η δικη της η γιατρος.μου εδωσε μια καρτελα μεχρι να παω να παρω .δεν ηξερα οτι εχει τοση διαφορα φολιντεξ κ φιλισιν .ουτε η γιατρος της αστερινας της ειχε πει κατι.βλακεια μου το ξερω.εν το μεταξυ αυτη ειχε μπερδευτει κ της εδωσε κ απτα δυο κ η αστερινα επινε για 10 μερες ..δλη διπλη δοση.μπορει γιαυτο να ειχε αιμα η αστερινα στις αρχες..λεω εγω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αν θες ρωτησε κ τη δικια σου να διασταυρωσουμε γνωμες.τα περνω απο 1η ιανουαριου.ρωτατην αν εχεισχεση με το οτι καθυστερει η περιοδος κ μετα τραβαω τον αλιμονο να τελειωσει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Θα την ρωτήσω και θα σου πω...Εν τω μεταξύ η δικιά μου είναι πατρινιά και από την Πάτρα ήρθε Αθήνα...Ρε συ αυτή η γιατρός ακούγεται λίγο ανεύθυνη.Είναι η απλά έπεσαν όλα μαζεμένα;

Διαφημίσεις

Σήμερα έχω έξοδο μετά συζύγου...Θα πάμε να δούμε θέατρο....Τζενάκο σε αφήνω πάμε καμιά βόλτα τον μικρούλη μας γιατί κάνει μπάνιο τα παπάκια και θα τα πλημμυρίσει όλα....

25 -26 βδομάδες;;δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά θυμάμαι ήταν μετά την β επιπέδου γιατί;;;

ο γιατρος εχτες της ειπε οτι επρεπε να την κανει πριν σχηματιστουν τα οργανα του παιδιου .

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...