Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ρε ακούστε και μένα που έχω παιδί...Δεν είναι έτσι τα παιδάκια εκεί είναι ακραίες περιπτώσεις.Εντάξει και ο δικός μου κάνει καγκουριές αλλά δεν είναι και η καθημερινότητά μας αυτή...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με εκνευρισε ενας μαλ@@ας τωρα. εχει ανθοπωλείο εδω στην περιοχή , η γυναικα του ερχεται κ παιρνει μπαλονια για την εγγονη. τωρα ηρθανε μαζί κ του φανηκαν ακριβα.

παιρνουν κι αυτοι απο την ανθαγορα για Βαλεντινου κ ενα συγκεκριμενο που με ρωτησε , το οποιο εγω παιρνω 8 ευρω ξεφούσκωτο , αυτός λεει το πηρε 6 φουσκωμενο..............

ειπε δεν με συμφερει , ανοιξε την πορτα κι εφυγε

λεω κι εγω στην γυναικα του , δωστε αυτα που εχετε στο μαγαζι ( τα οποια γραφουν happy valentine)

λες κ πηγα εγω να του πω ποσο πουλαει τα λουλουδια, που ξερω πολυ καλά παιρνουν 1,5 την εικοσαδα τα τριαντάφυλλα κ τα πουλανε 3-4 ευρώ το ένα !!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ρε ακούστε και μένα που έχω παιδί...Δεν είναι έτσι τα παιδάκια εκεί είναι ακραίες περιπτώσεις.Εντάξει και ο δικός μου κάνει καγκουριές αλλά δεν είναι και η καθημερινότητά μας αυτή...

εε...αυτό λεω κι εγω......και στο κατω κατω , αν είναι έτσι οι γονείς τους φταίνε.......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ναι Κίττυ και εγώ το έχω δει κανά δύο φορές και οι γονείς είναι στον κόσμο τους...Μια είχε ένα αυτιστικό παιδάκι και το άφηνε να βγαίνει 3 χρονών μόνο του έξω να παίξει σε κήπο που δεν έκλεινε πουθενά...Ε πολύ μυαλό θέλει ότι αν είσαι νορμάλ ποτέ μα ποτέ δεν αφήνεις ένα τρίχρονο μόνο του έξω χωρίς επίβλεψη ειδικά σε ανοιχτό χώρο με δρόμο ακριβώς δίπλα;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γειααααααααααααααα το μεσημερι εφυγα αποτομα γιατι ηρθε η μαμυ κ φτιαχναμε κατι πραγματα.κοριτσια εδω ριχνει καρεκλες κ εχει κ εναν αερα νομιζεις αν βγεις εξω θα σε σηκωσει.βγαινω παω να κανω μπανιο,εχω γιατρο στις 8.η αληθεια ειναι εχω αγχωθει για το αν θα τα βρει ολα καλα.θα μπω το βραδακι..μπαιιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γειααααααααααααααα το μεσημερι εφυγα αποτομα γιατι ηρθε η μαμυ κ φτιαχναμε κατι πραγματα.κοριτσια εδω ριχνει καρεκλες κ εχει κ εναν αερα νομιζεις αν βγεις εξω θα σε σηκωσει.βγαινω παω να κανω μπανιο,εχω γιατρο στις 8.η αληθεια ειναι εχω αγχωθει για το αν θα τα βρει ολα καλα.θα μπω το βραδακι..μπαιιιιι

geni γειααααααααααααααααα ολα καλα θα πανε να σκεφτεσαι θετικα περιμενω νεα φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

να σαι καλα φαιη μου δινεις κ κουραγιο εχω ψιλο χ...ει πανω μου.θα μπω το βραδυ να σας πω νεα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σαι καλα φαιη μου δινεις κ κουραγιο εχω ψιλο χ...ει πανω μου.θα μπω το βραδυ να σας πω νεα

σου στελνω πολυ θετικη ενεργεια ειμαι σιγουρη οτι θα μας πεις τα καλυτερα νεα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλησπερα κοριτσακια μου! τι κανετε? Ανδριανουλα μου υπομονη, σε λιγο τελειωνουν τα βασανα σας και θα εισαι στο σπιτι με το μωρακι σου!

Εμεις σημερα καναμε τη Β'επιπεδου και ευτυχως ειναι ολα τελεια!

Και το φυλο...αγορακι κι αυτο!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!

Καλησπερα κοριτσακια μου! τι κανετε? Ανδριανουλα μου υπομονη, σε λιγο τελειωνουν τα βασανα σας και θα εισαι στο σπιτι με το μωρακι σου!

Και το φυλο...αγορακι κι αυτο!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!

πολυ ωραια νεα με το καλο το αγορακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,αργησα αλλα μπηκα τι κανετε???Εμεςις ολα καλα ευτχυως...εδω ριχνει καρεκλες......ΑΝΤΡΙΑΝΗ ΜΟΥ υπομονη σε λιγες μερες θα την παρετε σπιτι και θα τα ξεχασετε οαλ...τζενη καλα αποτελεσματαα πο τον γιατρο....αννα πολυ γελασα με την ζυγαρια...χαχαχαχαχα.......

τζελενα με το καλο το αγορακι σου...εγω το ειχα κανει sto embryocare kai oταν ρωτησα γιατι απαγορευτηκε μου ειπε οτι ο β επιπεδου ειναι ιατρικη εξεταση και δεν την δινουν σε dvd πια τρεχα γυρευε δηλαδη:roll:

:-D

γειααααα λοιπον πηγα γιατρο,βεβαια υπερηχο δεν μου εκανε γιατι δεν ειχα κλεισει ραντευου πηγα μαζι με την αστερινα που ειχε κλεισει κ γινοταν χαμος απο κοσμο απο τις 8 μπηκαμε 10.χαλαλι ομως.την αστερινα την βρηκε μια χαρα.εγω του ειπα για την περιδο κ μου εγραψε αιματος σιδιρο κ φεριτινη.επισης μου την ειπε που πηρα folidex χωρις να τον ρωτησω.σου ειπε κανενας οτι το χρειαζεσαι; η αληθεια ειναι οτι μονη μου το πηρα .μου ειπε οτι μπορει να οφειλεται στα folidex ηαιμοραγια τη δευτερα θα παω να τις κανω κ μετα ραντευου για υπερηχο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και το φυλο...αγορακι κι αυτο!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη.

jelena αγορακι;μπραβω.η αντριανη μπορει να το παρει μια μερα νωριτερα το παιδι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...