Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιτσι μου βγαινω για 10 ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ....

εδώ είμαι.....αλλά έκλεισε το λαπτοπ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κουκλες. Να δωσεις φιλακια πολλα στην Ανδριανουλα μας Τζενακι και σιγουρα θα πανε ολα καλα! Εγω τωρα γυρισα απο τον γιατρο η αρτηρια μπορει να ειναι χαλασμενη αλλα συνεχιζει να δινεισταθερα δεν εχει χειροτερεψει. Το πιο ευχαριστο ειναι οτι η μικρη πηρε μεσα σε 4 μερες 120γρ οποτε τρεφεται σωστα. Εγω πηγα να παθω εγκεφαλικο γιατι ανεβηκα στην ζυγαρια και εδειξε οτι μεσα σε 4 μερες πηρα 5 κιλα.... Του λεω αποκλειεται αυτην την εβδομαδα ολο ψητα τρωω οποτε με ανεβασε ξανα και εδειχνε 3,5 κιλα πανω του λεω γιατρε θες καινουρια ζυγαρια μεσα σε 1 λεπτο εχασα 1,5 κιλο αν ειναι ετσι σε 1 ωρα θα ειμαι μοντελο! Ανεβαινει και αυτος και τον εδειξε +8 οποτε λεει παει θα την πεταξω απο το παραθυρο...

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες. Να δωσεις φιλακια πολλα στην Ανδριανουλα μας Τζενακι και σιγουρα θα πανε ολα καλα! Εγω τωρα γυρισα απο τον γιατρο η αρτηρια μπορει να ειναι χαλασμενη αλλα συνεχιζει να δινεισταθερα δεν εχει χειροτερεψει. Το πιο ευχαριστο ειναι οτι η μικρη πηρε μεσα σε 4 μερες 120γρ οποτε τρεφεται σωστα. Εγω πηγα να παθω εγκεφαλικο γιατι ανεβηκα στην ζυγαρια και εδειξε οτι μεσα σε 4 μερες πηρα 5 κιλα.... Του λεω αποκλειεται αυτην την εβδομαδα ολο ψητα τρωω οποτε με ανεβασε ξανα και εδειχνε 3,5 κιλα πανω του λεω γιατρε θες καινουρια ζυγαρια μεσα σε 1 λεπτο εχασα 1,5 κιλο αν ειναι ετσι σε 1 ωρα θα ειμαι μοντελο! Ανεβαινει και αυτος και τον εδειξε +8 οποτε λεει παει θα την πεταξω απο το παραθυρο...

Καλημέρα Αννα:P

Μπράβο , η μπουμπού μεγαλώνει κανονικά:P:p:p

ωραία ζυγαριά.......οτι να ναι......τον ετσουξε το +8 , εε ?

Τζένη χαχα δεν πρόλαβα να σου πω ότι φεύγω καλέ....Ο μικρός πατάει το κουμπί που ανοιγοκλείνει το λαπτοπ και μένω σύξυλη κάθε φορά....

μπαινει κ αυτος στο μπεμπε καφε;:)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννουλι πες του γιατρου με το φτυαρι να σε ταιζανε 5 κιλα δεν υπηρχε περιπτωση να παρεις.το ευχαριστο ειναι οτι η μικρουλα σου παει καλα μπραβω.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι κανετε κοριτσακια?

μιλησα με αλη παιδιατρο κ μου ειπε το ιδιο καλυτερα στο κεφαλι γιατι ομως δεν της το εβαζαν απο την αρχη κ τωρα εχει πρησμενα χερια ποδια το μωρο μου

την ωρα που πηγα με εβαλαν να βγαλω το γαλα με θηλαστρο την εξεταζαν κ ακουγα που ελεγαν οτι εσπασε η βλεβα κ εκανε οιδημα αλλα ηταν υσηχη δεν εκλαιγε μου την εδωσαν κ 10 λεπτακια της μιλουσα κ με κοιταγε περιεργα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια?

μιλησα με αλη παιδιατρο κ μου ειπε το ιδιο καλυτερα στο κεφαλι γιατι ομως δεν της το εβαζαν απο την αρχη κ τωρα εχει πρησμενα χερια ποδια το μωρο μου

την ωρα που πηγα με εβαλαν να βγαλω το γαλα με θηλαστρο την εξεταζαν κ ακουγα που ελεγαν οτι εσπασε η βλεβα κ εκανε οιδημα αλλα ηταν υσηχη δεν εκλαιγε μου την εδωσαν κ 10 λεπτακια της μιλουσα κ με κοιταγε περιεργα

σε κοιταζε περιεργα ε;σου ανταποδιδει τα ισα γιατι οταν σου την φερανε την κοιταζες λες κ ειναι εξωγηινος.ετσι εισαι μανα?ειπε απο μεσα της ..θα δεις θα γυρισει ο τροχος...:lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

βλεπω στο σκαι νταντα πρωτων βοηθειων κ εχω αρχισει να το ξανασκευτομαι.αυτα δεν ειναι παιδια ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βλεπω στο σκαι νταντα πρωτων βοηθειων κ εχω αρχισει να το ξανασκευτομαι.αυτα δεν ειναι παιδια ...

καμιά φορά το βλέπω κι εγω οταν ειμαι σπίτι , αλλά μου φαίνονται υπερβολικά ....αυτά δεν είναι παιδιά , είναι θηρία....κ τις περισσότερες φορες οι γονείς στον κόσμο τους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...