Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Έλα ντε;Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.....Ξέρεις τί;Υποπτέυομαι ότι κάποιος μου έκανε αναφορά......Κάποιος που δεν με συμπαθεί.....( όχι βέβαια μόνο εμένα.....)και που και εγώ του έκανα αναφορά μία μέρα.....

κι εμενα μου εκαναν αναφορα, αλλα πηρα το οκ απτους διαχειρηστες για το τικερ..οπως βλεπεις εχω αφαιρεσει της επετειου.

ε βεβαια αν δεν μπορουν να εχουν προσοχη..φιλια...αγαπη και ευτυχια με τετοιες βλακειες ασχολουνται, μη δινεις καμια απολυτως σημασια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αλλα γνωμη μου ειναι οτι πρεπει οι διαχειριστες να αντιμετωπιζουν τους χρηστες επι ισοις οροις και να μην κανουν διακρισεις!

Κι εγω επικοινωνησα μαζι τους προχτες και ουτε μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν!

Τελος παντων δεν ειμαστε εμεις αρμοδιες να τους υποδειξουμε τιποτα αλλα καλο ειναι εφ οσον υπαρχουν κανονες να τηρουνται απο ολους!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

εσυ καλο μου ανετακι πως εισαι σημερα?

νυσταζωωωωωωω και πειναωωωω και με τσουζουν τα ματια μου και...

"πειναω και βαριεμαι

διψαω και κατουριεμαι" χαχαχα τραγουδακι απο ενα μικρο γλυκουλικο φατσακι!!!

με σφιγγει λιγο το στομαχι μου, με σφιγγει η κοιλια μου και οσο σκεφτομαι πως οι μερες φτανουν για το τελος της αδειας..με πιανει καταθλιψη :(

θελω αδειαααααααααααααααααααααααααααα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

νυσταζωωωωωωω και πειναωωωω και με τσουζουν τα ματια μου και...

"πειναω και βαριεμαι

διψαω και κατουριεμαι" χαχαχα τραγουδακι απο ενα μικρο γλυκουλικο φατσακι!!!

με σφιγγει λιγο το στομαχι μου, με σφιγγει η κοιλια μου και οσο σκεφτομαι πως οι μερες φτανουν για το τελος της αδειας..με πιανει καταθλιψη :(

θελω αδειαααααααααααααααααααααααααααα

Βρήκες καμμιά άκρη με τον γιατρό;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

περιμενω απαντηση απτην ελενη, αν δεν γινει κατι (φτου φτου) θα δω με τον δικο μου και με το ικα!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

σας βρηκα κοριτσακια .μπηκα στο sosial groyp και διπλα ειχε τελευταιο μην απο σκαντζοχοιρακι εε συγνωμη απο αντνιχορακι.εσεις τι κανετε ?θα σας γνωρισω ολες ν ωρα μου σιγα σιγα με το μαλακο .απο χτες παντως εχω κανει προοδο.και οσο για το χτεσινο φταιει το αντνιχορακι με πηρε τηλ εχτες το πρωι και αντι να μου πει τι ειχε συμβει με αυτη τη σαυρα μου ελεγε αερολογιες τυπου δεν μπορω να παω τουαλετα με ποναει ο κ μαλλον εχω πολυποδα και κολοκυθια με τη ριγανη.τεςπα.εγω χαιρομαι πολυ που θα εχω τη δυνατοτητα να αλλαζω αποψεις με πολλες μελλουσες μανουλες γιαυτο αλλωστε και γραφτηκα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...