Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εχω αρχισει και νιωθω το μπομπιρακι μου σχεδον καθε μερα τωρα πια.οχι πολυ δυνατα βεβαια γιατι ακομα ειμαστε περιπου 220 γρ αλλα οκ δεν πειραζει σε λιγο καιρο θα κανει παρτυ εκει μεσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι μας περιμενει?ακουσες τι μας περιμενει.......αρχισε να βογκας απο τωρα εσυ να μην σου ερθει αποτομο....εγω εχω ακομα καιρο

ξέρεις βρε τι παιδί θα έχω εγώ ? εκπαιδευμένο......θα κοιμάται όοολη νύχτα , θα ξυπνάει κατα τις 10 το πρωί ( καλά είναι νομίζω ) , 3-5 το μεσημέρι πάλι υπνο

κ το απογευμα θα το αφήνω στον μπαμπά του:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωραία που θα ήταν εεεεε ?

σαν μια φίλη που ελεγε ΄σουζα θα το έχω' αμεεεε.......πως ?????

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τζενάκι λογικό είναι να είναι στεναχωρημένη η Αδριανούλα μας...Μόλις όμως πάρει τη μικρή στο σπίτι θα συνέλθει σιγά σιγά....τώρα είναι ακόμα σοκαρισμένη και αγχωμένη...θέλει το χρόνο της....όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό μαμά και κόρη θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αχ το ξερω μωρε κιττυ μου αλλα οταν ερθει εκεινη η διαολεμενη η κακια στιγμη που χανεται ρε συ αυτη η παλιοψυχραιμια;;;

ναι , το ξερω βρε κοριτσάκι μου !!!! για όλες μας το λεω......και για τωρα κ για το μέλλον.......κ δεν είμαι τερας ψυχραιμίας σε καμία περίπτωση.....ανησυχω , μονίμως για κάποιον....γι αυτό λεω .....μαθαίνεται αραγε ?

γιατί δεν θα την βγάλουμε καθαρή......:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αχ παπάκι....ξέρεις πόσο μου έχουν λείψει αυτές οι κλωτσιές;;;;;;;;!!!!!!!

Ερη , καλά είσαστε όλοι ? ταλαιπωρηθήκατε διαβασα...περαστικά σας !!!!

ααααχχχχ....οι κλωτσιές εχουν πολύ πλάκα.......πανω -κατω - αριστερά-δεξιά....κάθομαι κι εγω κ κοιτάω την κοιλιά.....χιχιχιχιιχι

σκεφτομαι , για ποσο ακόμα ?

Καλησπέρα κορίτσια!

Τζενάκι λογικό είναι να είναι στεναχωρημένη η Αδριανούλα μας...Μόλις όμως πάρει τη μικρή στο σπίτι θα συνέλθει σιγά σιγά....τώρα είναι ακόμα σοκαρισμένη και αγχωμένη...θέλει το χρόνο της....όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό μαμά και κόρη θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας....!!!!

αυτο ειναι σιγουρο...να παει σπιτι της .μονο εκει θα ηρεμησει.εσυ....τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ παπάκι....ξέρεις πόσο μου έχουν λείψει αυτές οι κλωτσιές;;;;;;;;!!!!!!!

ναι ερακι μου φανταζομαι ειναι πολυ τρυφερο συναισθημα και μετα απο αυτο που ενιωσα απο την τρομαρα που πηρα αυτες οι κλωτσιτσες ειναι το γιατρικο μου για να μη με παιρνει απο κατω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ερη , καλά είσαστε όλοι ? ταλαιπωρηθήκατε διαβασα...περαστικά σας !!!!

ααααχχχχ....οι κλωτσιές εχουν πολύ πλάκα.......πανω -κατω - αριστερά-δεξιά....κάθομαι κι εγω κ κοιτάω την κοιλιά.....χιχιχιχιιχι

σκεφτομαι , για ποσο ακόμα ?

Ναι μωρέ ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει...καλά λένε ότι είναι να μην μπλέξεις με γιατρούς....

αχ πολύ θα ήθελα να ξανανοιώσω αυτές τις κλωτσιές!!!!!τώρα που πήγα το νοσοκομείο μου έκαναν υπέρηχο και μου κακοφάνηκε που ήταν άδεια η κοιλίτσα.....:mrgreen:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει...καλά λένε ότι είναι να μην μπλέξεις με γιατρούς....

αχ πολύ θα ήθελα να ξανανοιώσω αυτές τις κλωτσιές!!!!!τώρα που πήγα το νοσοκομείο μου έκαναν υπέρηχο και μου κακοφάνηκε που ήταν άδεια η κοιλίτσα.....:mrgreen:

χαχαχαχ....ελα βρε ερακι..πες του ανδρος να την ξαναγεμισει...:wink:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αυτο ειναι σιγουρο...να παει σπιτι της .μονο εκει θα ηρεμησει.εσυ....τι κανεις?

Καλά είμαι....έχω μπλέξει με γιατρούς όμως...

Ωστόσο αύριο θα πάω επιτέλους κομμωτήριο για όλική ανανέωση και να μου ανέβει λίγο η ψυχολογία....

Α ετοιμάζω και ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ των παιδιών για τα γεννέθλιά τους να χαρούνε λιγάκι....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαχαχαχα!!!!τί ωραία που τα λες.....

Αν σε ακούσει θα μου απαγορέψει να ξαναμπώ στο καφέ!!!!!:D:D:D

χαχαχαχαχαχχαχαα.................τι 3 , τι 4........:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχαχαα.................τι 3 , τι 4........:tongue::tongue::tongue:

ναι ναι και μετα τι 4 τι 5 και παει λεγοντας!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...