Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παπιιιιι εγραψα κ σενα πανω στην καρτα.πηρα πρωτοβουλια γιατι ηξερα οτι δεν εχεις ιδεα για την αντριανη ...πιστευω να ξερεις για πια καρτα λεω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενακι εδω ειμαι σε βλεπω αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω πολυ ορεξη σορυυυυυυυυυυ

καλα δε ντρεπεσαι κ με αφηνεις τοση ωρα με το σεντονι...;χαχαχαχα...σε καταλαβαινω βρε.εγω ημουν χειροτερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπιιιιι εγραψα κ σενα πανω στην καρτα.πηρα πρωτοβουλια γιατι ηξερα οτι δεν εχεις ιδεα για την αντριανη ...πιστευω να ξερεις για πια καρτα λεω

πια καρτα τζενακι για ενημερωσε με!

αλλα καλα εκανες!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πια καρτα τζενακι για ενημερωσε με!

αλλα καλα εκανες!!!!!!!!!!!!

επειδη η αντριανουλα μας δεν ηταν καλα.πηρα μια καρτα μεγααααααλη...κ ειπα στα κοριτσια να της γραψουνε ευχες.τις μετεφερα ολες στην καρτα κ της την πηγα στην κλινικη..επειδη εσυ δεν ηξερες τπτ.πηρα πρωτοβουλια εγραψα μια ευχη κ εγραψα απο πανω παπακι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

επειδη η αντριανουλα μας δεν ηταν καλα.πηρα μια καρτα μεγααααααλη...κ ειπα στα κοριτσια να της γραψουνε ευχες.τις μετεφερα ολες στην καρτα κ της την πηγα στην κλινικη..επειδη εσυ δεν ηξερες τπτ.πηρα πρωτοβουλια εγραψα μια ευχη κ εγραψα απο πανω παπακι...

εκανες παααααρα πολυ καλα να της δωσεις και παλι πολλες πολλες ευχες!

τωρα πως ειναι;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εκανες παααααρα πολυ καλα να της δωσεις και παλι πολλες πολλες ευχες!

τωρα πως ειναι;;;

τωρα ειναι καλα..οσο καλα μπορει να ειναι μια μανα μακρυα απο το μωρακι της..παει κ την ταιζει 2 φορες την ημερα.υπομονη μεχρι την τεταρτη που θα βγει .

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε παπακι λογικο ητν να παγωσει το αιμα σου..τωρα ομως εισαι οκ..ε;να προσεχεις κ ολα θα πανε καλα.κ μην μας ξεχνας..να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου..να μαθαινεις κ συ τα δικα μας...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα κιττυ μου μια χαρα ειμαστε!απλα ξυπανει ....κοιμηθηκε 10,σηκωθηκε 1,00-4,30-7,30,...εγω ξυπνια απο τις 6 να βαλω πλυντηρια...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελα κιττυ μου μια χαρα ειμαστε!απλα ξυπανει ....κοιμηθηκε 10,σηκωθηκε 1,00-4,30-7,30,...εγω ξυπνια απο τις 6 να βαλω πλυντηρια...

κισσα μου μονο που τα διαβασα κουραστηκα:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κισσα μου μονο που τα διαβασα κουραστηκα:confused:

κι εγωωωωω....................

αααχχχχ........τι μας περιμένει ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Παπάκι , λογικό είναι που κατατρόμαξες....αλλά τωρα όλα καλά !!!!!

γενικά , σκεφτομαι οτι πρεπει να μάθουμε να είμαστε ψύχραιμες ...γιατί με τα μωρά-παιδιά......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ρε παπακι λογικο ητν να παγωσει το αιμα σου..τωρα ομως εισαι οκ..ε;να προσεχεις κ ολα θα πανε καλα.κ μην μας ξεχνας..να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου..να μαθαινεις κ συ τα δικα μας...

ασε ρε συ τζενακι επαθα σοκ αλλα οκ σιγα σιγα συνερχομαι καπως απλα δεν ημουν σε θεση να μπω ειχα πεσει λιγο ψυχολογικα αλλα τωρα ειμαι καπως καλυτερα!

566b716e1f.png?html%22

κι εγωωωωω....................

αααχχχχ........τι μας περιμένει ?

τι μας περιμενει?ακουσες τι μας περιμενει.......αρχισε να βογκας απο τωρα εσυ να μην σου ερθει αποτομο....εγω εχω ακομα καιρο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Παπάκι , λογικό είναι που κατατρόμαξες....αλλά τωρα όλα καλά !!!!!

γενικά , σκεφτομαι οτι πρεπει να μάθουμε να είμαστε ψύχραιμες ...γιατί με τα μωρά-παιδιά......

αχ το ξερω μωρε κιττυ μου αλλα οταν ερθει εκεινη η διαολεμενη η κακια στιγμη που χανεται ρε συ αυτη η παλιοψυχραιμια;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...