Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αρνητικη η χοριακη αλλα δεν πειραζει ετσι κι αλλιως το περιμενα

μινα μου πρεπει τον αλλο μηνα να ειμαστε μαζι.μην μου στεναχωριεσαι.

ευτηχως που εχεις κ τη μικρη σου να ξεφευγει λιγο το μυαλο σου.

δεν θελω ηττοπαθειες :Dψηλα το κεφαλι!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λιβ εγώ είχα πάει κύλλήνη στο γκρεκοτέλ. Οκ ήταν αλλά να σου πω την αλήθεια όλη αυτή την παράνοια με 100 παιδάκια και γρουπ τουριστών δεν την αντέχω. Επίσης, πολλοί φίλοι έχουν πάει και στο χινίτσα (δεν ξέρω πως γράφεται, αλλά μου φαίνεται γεροντίστικο). Πόρτο΄Ύδρα?

Εγώ φέτος έλεγα να πάω σε νησί. Λες να είναι παρακινδυνευμένο?

Σε νησί δεν θα πήγαινα να σου πω την αλήθεια... Εκτός αν είναι σε μεγάλο νησί πχ Κρήτη. Βέβαια μια ιδέα που πέταξα για Κρήτη στον άντρα μου άκουσα ένα "Πας καλά???" οπότε μάλλον δεν συμφωνεί....! Ουφ! Πέρυσι είχαμε πάει στο aldemar, ωραίο αλλά σε πολλά επίπεδα και με τα σκαλοπάτια και την μικρή να τρέχει φοβάμαι. Δεδομένου ότι μόνο ο άντρας μου θα μπορεί να την κυνηγάει αποτελεσματικά (εμένα με βλέπω να πηγαίνω σαν την πάπια) ίσως να μην είναι πολύ καλή ιδέα.... Πήρα και στο Costa Navarino αλλά θέλουν 420 τη βραδιά με ημιδιατροφή :shock: (κάνουν καλύτερες τιμές μέσω net αλλά πόσο να το πάνε;; Στα μισά αποκλείεται και πάλι είναι πολλά! ) δηλαδή για 15 μέρες 6300 χωρίς το ένα γεύμα την ημέρα που υπολείπεται....! Δεν πάνε καλά έχω να πω....!!!

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...μινακιμου.....ξες!

γειαααα σου !!!!!! τι κάνεις ? η μπουμπούκα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κουκλες μου τι κανετε;;

μινακι μου μη στεναχωριεσαι καμαρι ολα καλα θα πανε και ο αλλος μηνας καλος ειναι κουκλα μου,παντως να ξερεις σε νιωθω ε;;σε καταλαβαινω απολυτα η απογοητευση δε γινεται να χαθει σε 10 λεπτα μεσα.αλλα βαστα γερα.

να ευχηθω στην αντριανη συγχαρητηρια για τη μπεμπα της οοοοοτι καλυτερο να την χαρει και να ειναι παντα γερη και πολυ πολυ δυνατη!!!!!!!!!

τζενακι να χαιρεσαι το ανηψι σου κι εσυ κι ολες η αδερφαδες!

εγω δεν ειμαι πολυ καλα κοριτσια.χεστηκα πανω μου πριν λιγες μερες.πηγα στην τουαλετα για τσισακια και ειχα λιγο αιμα.μιλαμε τα ειδα οοοοολα.τρομαξα τοσο πολυ.ευτχως μολις ειχε γυρισαι ο αντρας μου απο τη δουλεια πηραμε το γιατρο μου και πηγαμε καρφι για το νοσοκομειο με ειδε ο γιατρος ειδαμε και το μωρο ολα καλα ευτυχως απλα ειχα ενα πολυ μικρο αιματωματακι και μου ειπε οτι για 5 με 6 μερες θα εχω ροζ και ισως καφε κι ετσι ακομα οταν πηγαινω τουαλετα τρεμω αλλα ενταξει στις 20 φορες που θα παω στο μπανιο οι 4 θα εχουν ελαχιστο ροζ.

αλλα ρε κοριτσια τι τρομαρα ηταν αυτη.παγωσε το αιμα μου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...