Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανακοίνωσα στη δουλειά τα νέα.... Χαρά που κάνανεεεεεεεεε..........! Ο διευθυντής μου μου είπε: "Μπράβο, αυτά είναι ευχάριστα...! Να δούμε και τι θα κάνουμε όταν βαρύνεις...." μου 'ρθε να του απαντήσω αλλά θα με απέλυε μετά... Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, στην εγκυμοσύνη δεν μπορούν να σε απολύσουν.... Μήπως τελικά να του απαντούσα...;

DAarp3.png YiDCp3.png

Ανακοίνωσα στη δουλειά τα νέα.... Χαρά που κάνανεεεεεεεεε..........! Ο διευθυντής μου μου είπε: "Μπράβο, αυτά είναι ευχάριστα...! Να δούμε και τι θα κάνουμε όταν βαρύνεις...." μου 'ρθε να του απαντήσω αλλά θα με απέλυε μετά... Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, στην εγκυμοσύνη δεν μπορούν να σε απολύσουν.... Μήπως τελικά να του απαντούσα...;

αν επιτρεπεςτε τι δουλεια κανεις?

αμα βαρυνω πες του να με σηκωνεις εσυ χαχαχαχχαχαχααχαχχαα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Το καλό είναι ότι έχω ζητήσει μετάθεση από τον Γενικό και έχει προχωρήσει οπότε ανυπομονώ να ρίξω φάσκελο και να αλλάξω γραφείο.... Τεσπα...

Βρε κόρες, ψάψνω ξενοδοχείο, να πω καλύτερα πλήρη ξενοδοχειακή μονάδα, για το καλοκαίρι. Θα ήθελα μόνο να είναι κοντά στην Αθήνα (περίπου 3 ώρες απόσταση το πολύ) και να είναι καθαρή και ευκολοπροσβάσιμη η θάλασσα. Έχετε καμιά ιδέα;;;

DAarp3.png YiDCp3.png

αν επιτρεπεςτε τι δουλεια κανεις?

αμα βαρυνω πες του να με σηκωνεις εσυ χαχαχαχχαχαχααχαχχαα

Γραφείου. Σε τράπεζα δουλεύω αλλά με βάρδιες :? . Κ@λοπληροφορική..... Εμείς, οι νυχτοφύλακες και οι άντε-να-μη-πω-ποιές τέτοιες ώρες.....:twisted:

DAarp3.png YiDCp3.png

κιτσι ποτε παντρευεσαι;

μμμμμ.....καλή ερώτηση :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα παμε να κλείσουμε για Μαρτιο.....καποια μερα

αλλα μην φανταστείς , εμείς μονο θα ειμαστε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

μμμμμ.....καλή ερώτηση :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα παμε να κλείσουμε για Μαρτιο.....καποια μερα

αλλα μην φανταστείς , εμείς μονο θα ειμαστε

σημασια εχει το αποτελεσμα....:wink: !!!!!!!!!!!!με το καλο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη, Πάτρα δεν είσαι;; Το grecotel στη Λακόπετρα, λέει τίποτα;

λιβ μου δεν εχω ιδεα απο τα ξενοδοχεια.κ η ελενι κ ηρθε το καλοκαιρι κ πηγε λακοπετρα.της εκλεισε η αδελδη μου που υποτιθεται ξερει κ το ξενοδοχειο ηταν μαπα.θελαν να φυγουνε την ιδια μερα χαλια αδιορθωτα.μπες μεσα κ ψαξε να δεις κ τι υπηρεσιες προσφερουν.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...