Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σας αλλαξω την πιστη τζενακι χψαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα

κ τι θα μας κανεις βουδιστριες σαν την αννα;χαχαχαχαχα.εχτες μου λεει αλλαζω απο κ απο σταση του βουδα κανω τη σταση λωτου.....:roll:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ τι θα μας κανεις βουδιστριες σαν την αννα;χαχαχαχαχα.εχτες μου λεει αλλαζω απο κ απο σταση του βουδα κανω τη σταση λωτου.....:roll:

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τζενάκο μου να λες καλά που είσαι καλά με τον άντρα σου αυτό είναι το πιο σημαντικό...Όλα τα άλλα θα έρθουν.Δεν πιστεύω να σε έχει πάρει από κάτω;;;

οχι βρε...μασαει η κατσικα ταραμα;:cool:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

να πεις του γιατρου οτι λλει μπαρμπουτσαλα..η μανα μου φοραει γυαλια απο τα 4.απο τα 9 παιδια δεν φοραει κανενα γυαλια..δεν σου λεει κατι αυτο;

Καλημέρααα:D:D

δεν μιλάω για μυωπία ρε συ.....εχω κληρονομικό γλαύκωμα....ειχε η προγιαγιά , ο παππούς , ο μπαμπάς μου , η θεία μου κι εγω........

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ναι στο ριον.ο γιατρος ειναι πολυ καλος.ειναι κ διευθυντης κλινικης δεν ειναι κανα γιατρουδακι.οσο για το αλλο μακαρι να ειναι ορμονικο κ να μη χρειαστει τπτ αλλο.εχτες με επιασε για λιγο κριση οταν σκευτηκα οτι μπορει να μεινω πισω ,κ σκευτομουνα οτι ολες ειναι με παιδια ακομα κ η πιο μικρη κ γω ειμαι ακομα ετσι.γιαυτο εγραφα μ@λ@κιες..μπορω να πω σιγα σιγα μου περναει....

καλέεεε........χαλάρωσε , μικρή είσαι ? πόσο είσαι δηλαδή ? άσε ....μην πεις και παθω τίποτα...έγκυος γυναίκα:mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα σιγα μην αντεχα αλλα πρωτα πηρα την γιατρο μου!!!!! κατα τις 12 βγαινουν τα αποτελεσματα

Καλημέρααα:P:p:p:p

ψάχνω κι εγω τι περιμένουμε σήμερα.............

ουαου !!!!!! 12 θα ξέρουμε

ένα +++++++++++++++++++++++=

ε πάτα και ε΄συ στο γκουγκλ να δεις

χαχαχαχαχαχαχαχ ρε σειιιιιιιςςςςς μπηκα κ ειδα τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχ ..εσυ το ξερες μουχριτσα.....κ δεν μου ελεγες...γιατι δεν με ενημερωνετε ρε?το βραδυ που θα παω σπιτι θα πω του θοδωρη να κανουμε ''πικ νικ'' χαχαχαχαχαχχχχχχ:mrgreen:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...