Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Αστερίνα άλλαξε γιατρό τελικά;;;

ναι θα παει στο νοσ.εκει που γεννησε η νυφη μου κ η αδελφη μου.με αυτα που ειδε στην κλινικη της σηκωθηκαν τα μαλλια ορθια.ο γιατρος ειναι αυτος που μου αφαιρεσε κ μενα τον πολυποδα.θα παω κ εγω μαζι της αυριο να με δει.εχω πολλα νευρα ...10 μερες μου κρατησε η περιοδος ρε...παω να δω τι εχει γινει γιατι μου ειχε πει οτι αυτα ειναι σαν τα αγριοχορτα οσο προσπαθεις να τα βγαλεις αυτα ξαναβγαινουν..να σου πω την αληθεια πιο πολυ εχω στεναχωρηθει γιατι αν ειναι κατι τετοιο κ ξανα χρειαστει να μπω χειρουργειο παω τουλαχιστον 3 με 4 μηνες πισω:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έλα δεν θα το σκέφτεσαι έτσι...Πάνω από όλα η υγεία σου γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά δεν θα είναι ούτε το μωρό....Μπορεί να είναι και ορμονικό και να μην είναι τίποτα μην τρελαίνεσαι...Να σου πω στο νοσοκομείο εννοείς του Ρίο;;;Γενικά είμαι υπέρ των δημόσιων αρκεί να είναι καλός ο γιατρός.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι στο ριον.ο γιατρος ειναι πολυ καλος.ειναι κ διευθυντης κλινικης δεν ειναι κανα γιατρουδακι.οσο για το αλλο μακαρι να ειναι ορμονικο κ να μη χρειαστει τπτ αλλο.εχτες με επιασε για λιγο κριση οταν σκευτηκα οτι μπορει να μεινω πισω ,κ σκευτομουνα οτι ολες ειναι με παιδια ακομα κ η πιο μικρη κ γω ειμαι ακομα ετσι.γιαυτο εγραφα μ@λ@κιες..μπορω να πω σιγα σιγα μου περναει....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη δεν έχει σειρά σε αυτά.Και δεν σε πήραν και τα χρόνια ηρέμησε...Θα έρθει και η σειρά σου καλέ....Θα δεις ότι δεν θα είναι τίποτα....Έλα θέλω θετική σκέψη μόνο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Τζένη δεν έχει σειρά σε αυτά.Και δεν σε πήραν και τα χρόνια ηρέμησε...Θα έρθει και η σειρά σου καλέ....Θα δεις ότι δεν θα είναι τίποτα....Έλα θέλω θετική σκέψη μόνο....

ναι βρε..δεν ειπα οτι με πηραν κ τα χρονια..απλα οι τουβλιες ερχονται απο παντου..εκει που ειμαι πολυ καλα ειναι με τον αντρα μου.ευτηχως.φτου φτου να μη με ματιασω περναω καλα,με προσεχει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πηγα το πρωι πριν ερθω δουλεια και εκανα χοριακη

καλημερααααααα πηγες τελικα..δεν αντεξες ε?ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα σιγα μην αντεχα αλλα πρωτα πηρα την γιατρο μου!!!!! κατα τις 12 βγαινουν τα αποτελεσματα

σου ευχομαι να ειναι θετικοτατηηηηηηηηηηηη:Dκοιτα κακομοιρα μου να μας ειδοποιησεις αμεσως..μη μας κανεις να περιμενουμε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...