Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παρακαλω πολυ..αυριο που θα μπεις να μου εξηγησεις τι ειναι η σταση λωτου..κατι σαν τη στση παγκρατι κολιατσου?μη με αφησεις με αυτη τη απορια..καληνυχτα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αν δεν ειναι κατι σοβαρο οκ..παντως να προσεχεις γιατι η μανα μου εχει παθει σοβαρη ζημια στο ματι...αλλα να μου πεις 9 γεννες τι περιμενε..

Δυστυχώς είναι.....αλλά τι να κάνω ? θα βαζω τα κολλύρια μου.....για λιγο καιρό.....για πάντα δηλαδή. Οκ , εγω εχω προβλημα....ελπίζω να μην το δώσω και στον μικρό. κι ο γιατρός μου ειπε οτι απο την μανα ειναι πιο ισχυρή η κληρονομικότητα:roll::roll:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλα ειμαι κοριτσακια μου εχω ηρεμησει και ελπιζω αυτη η μια αρτηρια να μας κρατησει μεχρι τον 9ο μηνα ανυπομονω να παω την παρασκευη να δουμε αν η αρτηρια αυτη συνεχιζει να δινει εστω το 20% και δεν χειροτερευει αυτο θα ειναι κατι καλο αλλα δεν ξερω μεσα μου πιστευω πως ολα θα πανε καλα και αυτο το μωρακι ειναι δυνατο θα τα καταφερει

είπαμε ειναι σκληρό καρύδι , η μικρή:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Δυστυχώς είναι.....αλλά τι να κάνω ? θα βαζω τα κολλύρια μου.....για λιγο καιρό.....για πάντα δηλαδή. Οκ , εγω εχω προβλημα....ελπίζω να μην το δώσω και στον μικρό. κι ο γιατρός μου ειπε οτι απο την μανα ειναι πιο ισχυρή η κληρονομικότητα:roll::roll:

να πεις του γιατρου οτι λλει μπαρμπουτσαλα..η μανα μου φοραει γυαλια απο τα 4.απο τα 9 παιδια δεν φοραει κανενα γυαλια..δεν σου λεει κατι αυτο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εφυγες κ συ φαιη;μου φαινεται θα μεινω μονη μου κ θα τριγυρναω εδω σαν φαντασμα..μμμμ το φαντασμα του parents cafe...δεν κακοοοοο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κ ξερετε γιατι γραφω ενω ξερω οτι ειμαι μονη μου ...ο αλλος βλεπει ποδοσφαιρο κ μου ειπε..μην με ενοχλησεις για τουλαχιστον μια ωρα..κ γω τι θα κανω μια ωρα;θα γραφω εδω μα....ες ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα..μαγουλακι μπορει να μην εστρωσα ...εχω ομως ενα στομαχοπονο...τρελλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα...Τζένη άρχισες τον μονόλογο;;;;χαχαχα

τι να κανω η γυναικα...νομιζω το χω χασει.....:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...