Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ανδριανη κ μπουμπου μια χαρα.τωρα θα παρω τηλ να ρωτησω για κατι εξετασεις της μικρης που βγηκαν το μσημερι.μισο να τηλεφωνησω κ θα σου πω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα παιδεύεται με την σκαλα κ το παταρι.....οχι τιποτα άλλο μην τον πιασει η μεση και καήκαμε....φτου φτου μακριά απο μας !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ανδριανη κ μπουμπου μια χαρα.τωρα θα παρω τηλ να ρωτησω για κατι εξετασεις της μικρης που βγηκαν το μσημερι.μισο να τηλεφωνησω κ θα σου πω

οκ, περιμένω:P

Καλησπερααααα το απογευμα μιλησα με την Ανδριανη και ειχε και ορεξη για πλακιτσα... Της λεω ελα εδω Αννα25 και μου λεει πριν ποσα χρονια; χαχαχα ειχε κεφια μολις εφευγε απο την νταφλουκο και χαρηκα που την ακουσα καλα! Κιττυ εμεις θα αρχησουμε την ανακαινηση το τριημερο της καθαρας δευτερας που μπορει να ερθει και η μαμα μου

Καλησπερααααα το απογευμα μιλησα με την Ανδριανη και ειχε και ορεξη για πλακιτσα... Της λεω ελα εδω Αννα25 και μου λεει πριν ποσα χρονια; χαχαχα ειχε κεφια μολις εφευγε απο την νταφλουκο και χαρηκα που την ακουσα καλα! Κιττυ εμεις θα αρχησουμε την ανακαινηση το τριημερο της καθαρας δευτερας που μπορει να ερθει και η μαμα μου

Διαφημίσεις

Καλώς την !!! καλά είσαι ? τα κορίτσια σου ?

α, ωραία , αντε με το καλό.

α πα πα ....εμεις δεν προλαβαινουμε τοσο αργα:roll::roll: να τελειωνουμε με αυτό , να κανουμε κ τον γαμο , να ερθει το κρεββατάκι κ η σιφινιερα ...25 Μαρτίου , θελω να είμαι έτοιμη.....

τρέχουμε λέμεεε.............

εντωμεταξύ ,ο καυμενος δεν παραπονιέται κι εγω νευριάζω μόνη μου....τον ακούω , παιδεύεται , βογκάει......

ααα...δεν σας είπα οτι πηγα οφθαλμιατρο χθες........30 !!!!! η πίεση μου ....

εεε...καλά μου λεει , μπορει να καταστραφουν καποιες οτικες ίνες , αλλά αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό...........

παναθεμα το κληρονομικό μου...........

την μανα μου δεν μπορω να την εντοπισω...απο αυριο θα της βαλω GPS ..αννα μου παλι καλα γιατι κοντεψε να μουρλανει εμας το παλιο τσουπο.εσυ τι κανεις πως εισαι?εμπλεξα με την αντριανη κ τα χω χασει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ααα...δεν σας είπα οτι πηγα οφθαλμιατρο χθες........30 !!!!! η πίεση μου ....

εεε...καλά μου λεει , μπορει να καταστραφουν καποιες οτικες ίνες , αλλά αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό...........

παναθεμα το κληρονομικό μου...........

αν δεν ειναι κατι σοβαρο οκ..παντως να προσεχεις γιατι η μανα μου εχει παθει σοβαρη ζημια στο ματι...αλλα να μου πεις 9 γεννες τι περιμενε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλα ειμαι κοριτσακια μου εχω ηρεμησει και ελπιζω αυτη η μια αρτηρια να μας κρατησει μεχρι τον 9ο μηνα ανυπομονω να παω την παρασκευη να δουμε αν η αρτηρια αυτη συνεχιζει να δινει εστω το 20% και δεν χειροτερευει αυτο θα ειναι κατι καλο αλλα δεν ξερω μεσα μου πιστευω πως ολα θα πανε καλα και αυτο το μωρακι ειναι δυνατο θα τα καταφερει

Αχου τα επαιξε και το κιν διπλη δημοσιευση σορυ κοριτσια

ελα δεν το πιστευω..ελα δεν το πιστευω..μιλας διπλα? μιλας διπλα?χεχεχεχε..εμενα να δεις τι μου κανει για να δημοσιευσει ενα μην μου βγαζει την πιστη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εννοειται οτι θα τα καταφερει...μην αγχωνεσαι.τωρα μιλησα κ εγω με αντριανη ολα οκ.καθαρες ολες οι εξετασεις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα δεν το πιστευω..ελα δεν το πιστευω..μιλας διπλα? μιλας διπλα?χεχεχεχε..εμενα να δεις τι μου κανει για να δημοσιευσει ενα μην μου βγαζει την πιστη

Αη μαρη κοροιδευεις κιολας... Λοιπον σε αφηνω τωρα με νευριασες...χαχαχα παω να φαω και μετα απο την σταση βουδας να το γυρησω στην σταση του λωτου....χαχαχαχα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...