Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχχαχα ναι θα τον στειλω σιγα.. τα χιλιομετρα... ολοκληρο ελικοπτερο εχουμε....

τι θελτε?????

σουτζουκακια μιαμ μιαμ:-D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

faiiiiiiiii\?????????/ poy eisai???????

η φαιη πηγε να κανει δουλειες...αστην μην την τεμπελεψουμε κ την κανουμε σαν τα μουτρα μας

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

την παρασκευη θα ερθω μαζι σου στο γιατρο...σημερα 10 μερα κ εχω ακομα καφε...ξερεις τι νευρα εχω...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

την παρασκευη θα ερθω μαζι σου στο γιατρο...σημερα 10 μερα κ εχω ακομα καφε...ξερεις τι νευρα εχω...

περιεργο ομως πρεπει να ερθεις.. γιατι δεν ειναι φυσιολογικο

HouVp2.png

oVGVp2.png

περιεργο ομως πρεπει να ερθεις.. γιατι δεν ειναι φυσιολογικο

το ξερω ποτε δεν μου ειχε κρατησει τοσο αντε το πολυ 9 μερες το το παρα ξεφτιλησε.ο θοδωρης δουλευει πσκ.καποιον θα βρω δεν μπορει εγω πως μπορω για ολους

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

που πηγε η κιττυ ρε...κιττυυυυυυυ εσενα σε προλαβα εχτες τον αστερια τη τζελενα κ καποιες αλλες που δεν ξερω δεν προλαβα.τις εγραψα ομως κ θα τις παω

εδώωω...............

το μεσημερι ειχα κοσμο.....ετοιμαζόμαστε απο αυριο για βαψιμο....πανικός....βασικά εγω δεν κανω τίποτα ,αλλά ετσι εκνευρίζομαι περισσοτερο...κ του λεω δεν λες σε κανεναν να ερθει να σε βοηθησει ?

κ δεν θελει ενω εχει παει σε όλους...κ νευριαζει κι απο πανω:twisted::twisted:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εδώωω...............

το μεσημερι ειχα κοσμο.....ετοιμαζόμαστε απο αυριο για βαψιμο....πανικός....βασικά εγω δεν κανω τίποτα ,αλλά ετσι εκνευρίζομαι περισσοτερο...κ του λεω δεν λες σε κανεναν να ερθει να σε βοηθησει ?

κ δεν θελει ενω εχει παει σε όλους...κ νευριαζει κι απο πανω:twisted::twisted:

για να μην λεει σε κανεναν ξερει οτι δεν θα αρνηθουν να τον βοηθησουν.οποτε καλα κανει ..εσυ τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

για να μην λεει σε κανεναν ξερει οτι δεν θα αρνηθουν να τον βοηθησουν.οποτε καλα κανει ..εσυ τι κανεις;

μα ξερεις ...ολοι τον φωνάζουν με το παραμικρό......

εντωμεταξυ , επειδη εχει γεμίσει τον κοσμο βιβλια κ εγκυκλοπαιδειες, δεν εχουμε κ χωρο κ τωρα αναγκαστικά τα μαζευει. εφερε κουτες κ εδω κ 1 1/2 ωρα . βαζει μεσα βιβλια , τα οποία πρεπει μονος του να ανεβασει στο παταρι

εγω ειμαι πολυ κουρασμενη κ οταν ειμαι κουρασμενη ....μην του μιλατε του παιδιού:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εχω ξυπνησει απο τις 7 30 . πηγα για κατι εξετασεις , μετα στην μανα μου , γυρισα στο μαγαζί κατα το μεσημερι , ηρθε ενας φιλος κ πηγαμε για καφε, μαζευτηκαμε στις 6 κ απο τοτε εδω μεσα γινεται χαμος:roll::roll::roll:

εσύ , τι κανεις ? η Ανδριανή ? η μπουμπού ?

οτι θα αρνηθουν ηθελα να γραψω ..μπαχαλο τα εκανα αλλα μαγειρευω κιολλας κ εχω μπλεξει τα μποτια μου..τελικα μυθος αυτο που λενε οτι οι γυναικες μπορουν να κανουν με επιτυχια δυο πραγματα ταυτοχρονα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οτι θα αρνηθουν ηθελα να γραψω ..μπαχαλο τα εκανα αλλα μαγειρευω κιολλας κ εχω μπλεξει τα μποτια μου..τελικα μυθος αυτο που λενε οτι οι γυναικες μπορουν να κανουν με επιτυχια δυο πραγματα ταυτοχρονα

χαχχαχχαχαχα......ναι το καταλαβα , γιατί δεν έβγαινε νόημα αλλιώς....δεν θα αρνηθούν μωρέ , ο δικός μου δεν θέλει...εστω για τις κουτες .....ε τι να του πω...ας κανει οτι θελει

αλλά μιλάμε , τον εχουν φωναξει για οποιαδήποτε παραμικρή μαλ@@ία....είναι πρωτος στο να τρεχει αμέσως

εδω εχει παει μερα που δουλευε 12 ωρες σερί , να ξεσυνδεσει μια κουζίνα:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...