Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπερα,αννουλα χαιρομαι που εισαι καλυτερα,να δεις που ολα θα πανε καλα,συνεχισε εσυ τη σταση του Βουδα και να δεις τι καλα.

Μινακι μου και μενα η γνωμη μου ειναι να περιμενεις την Παρασκευη.

Οι υπολοιπες απ'οτι βλεπω μια χαρα ειστε,μπραβο κοριτσακια μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι κοριτσακι μου,κι η μικρη μου ακομα καλυτερα,εχει μπει σε κλιμα αποκριας,οποτε καταλαβαινεις,χαμοςςςςςςςς.Εχουμε 3 μασκε παρτυ να παμε κι ειναι μες την τρελη χαρα.Η δικια σου τι κανει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλα και η δικια μου μια απο τα ιδια ασχολειτε τωρα με το καινουριο ξερεις η στολη του μπαλετου κλασικα και τωρα οι στολες για τις αποκριες χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα περα για περα.....τι κανετε βρε?εγω καλα ,καλα ε...εφτιαξα μια καρτα με τις ευχες...ολα τα λευτα...την πηγα στην αντριανη κ επαθε πλακα...δεν το περιμενε.

μου ειπε να σας ευχαριστησω ολες για την υποστηριξη.θα την κορνιζαρει λεει στο δωματιο της μπεμπας.ειναι μια χαρα κ οι δυο.εχτες πηγε 2 φορες κ την ταισε.τελικα αυριο βγαινει.ευτηχως ηρεμησε.δεν μπορω να πω το ιδιο κ για τη νταφλουκω μας.της ειπε της αντριανης ο γιατρος οτι χαλαει τον κοσμο απο τις τσιριδες κ τα κλαματα.πολυ τσαμπουκας.4 παιδια εχουν εκει ειναι η μονη που κανει επανασταση..

hello !!!!! τι κάνετε ?

Τζένη , μας πρόλαβες όλες ή όσες είχανε γράψει μόνο το πρωί ?

μπράβο τα κορίτσια !!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

hello !!!!! τι κάνετε ?

Τζένη , μας πρόλαβες όλες ή όσες είχανε γράψει μόνο το πρωί ?

μπράβο τα κορίτσια !!!!!!

οσες ειχανε γραψει μεχρι το μεσημερι.δεν μπηκα σημερα να δω.κ γεμισε καρτα διαστασεων 1 επι 1 γιατι εχουνε γραψει κ αλλες?δεν υπαρχει προβλημα θα τις γραψω σε να χαρτι κ θα τις γραψω στην καρτα εχει λιγο χωρο ακομα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μανουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μακουυυυυυυυυυυυυυυυυυς?τι κανεις?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σου τζενακι μου καλα ειμαι,μιλησα και με την αδερφουλα σου χθες και πολυ το χαρηκα.Αντε να συνελθουνε μαμα και κορη να πανε σπιτακι τους.Της εχω γραψει και ενα ποιημα,αλλα επειδη θελω να της παρω κατι και να το στειλω,θα της το στειλω τοτε.Ρωτησε την αν ειναι ευκολο,για ποσο μηνων να της παρω ρουχαλακι,προτιμαει μηπως καλοκαιρινο;Μιλησε της και μου λες αν ειναι,να μου δωσετε και τη διευθυνση της.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου τζενακι μου καλα ειμαι,μιλησα και με την αδερφουλα σου χθες και πολυ το χαρηκα.Αντε να συνελθουνε μαμα και κορη να πανε σπιτακι τους.Της εχω γραψει και ενα ποιημα,αλλα επειδη θελω να της παρω κατι και να το στειλω,θα της το στειλω τοτε.Ρωτησε την αν ειναι ευκολο,για ποσο μηνων να της παρω ρουχαλακι,προτιμαει μηπως καλοκαιρινο;Μιλησε της και μου λες αν ειναι,να μου δωσετε και τη διευθυνση της.

επειδη η νταφλουκω ειναι τουμπανο[χιχιχιχι]δηλ τα φορμακια για νεογεννητο δεν της πανε καλυτερα παρτης για 6 μηνων να το φορεσει σε κανα μηνα χαχαχα.θα μιλησω ομως πρωτα μαζι της κ θα σου πω.αν ειναι να μου το στειλεις εδω στο μαγ γιατι εκει που μενουνε θα κανει κανα χρονο να παει.κ η ξανθη σε μενα το εστειλε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

που πηγε η κιττυ ρε...κιττυυυυυυυ εσενα σε προλαβα εχτες τον αστερια τη τζελενα κ καποιες αλλες που δεν ξερω δεν προλαβα.τις εγραψα ομως κ θα τις παω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγινε τζενακι μου συνεννοησου με την αδδερφουλα σου και μου λες,στειλε μου διευθυνση και στοιχεια με πμ.εντακει;Αντε τα λεμε κουκλες!!!:)

γεια σου μανου καλο μεσημερι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...