Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερη μου μπαινω απο το κιν στη δουλεια ειμαι ακομα.αλλα ηθελα πολυ να σου πω ποσο χαρηκα με τα νεα σου!ολα πανε καλα ειδες;αδικα αχησυχουσες και εκλαιγες κουκλα μου!εχεις να φας τωρα κλωτσιες αναδρομικες!χαχαχα!να σαι παντα καλα κουκλα μου κι εσυ και τα παιδακια σου και το σπορακι σου!ο θεος μαζι σου!φιλακια πολλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Τι κανεις κοπελιτσα?Εμενα κουρκουτιανε το μυαλο μου να γραφω κειμενα και να μεταφραζω.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

ερακι μουυυυυυυ, ειδες κοριτσακι μου που ολα ηταν καλα?μπραβο..τωρα οχι στεναχωριες και μαυριλες ετσι?να εισαι ηρεμη κι ευτυχισμενη για να ειναι και η μπεμπουλα σου!!!

θα περιμενουμε τις λεπτομερειες!!!

χαχαχαχαχαχαχα ρε συ εισαι απιστευτη!!! χαχαχαχα να της καει το πισι και θα καταστραφει!!!

μπουρλοτοοοοοοοοοο!!!χαχαχα

αχ καλυτερα να μη φαω εκει!α θ φα ω τα φσσολακια μου και μια χαρα ,εκει θ αμοιραω τις μεριδες μου!κοριτσια πηρα χτες παγωτο απο ελενιδη,κρεμα σοκολατα,απιθανο,μαστιχωτο,τελειο

κισα θελω κι εγω παγωτακιιιιιιιιιι, πιτα περιστερι εεεεε? σε πιτα αιγαλεω βγαινει? χαχαχαχαα

μαρη αληθεια υπαρχει τετοιο πραγμα..θελω να το δω....να το γευτωωω..μμμμμ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παπακι μουυυυ, κοιμηθηκαν τα πιτσιρικια?φιλακια αδελφουλα!!!

ανδριανη μου, καλη ορεξη!!!

τζενακι, καλα εισαι κουκλα?αστην κυρια αντνιχορ..εμεις θα σε κατατοπησουμε για ολα..κανε πως δεν την ακους χαχαχχαα

γεωργια ουουυυυυυυυυυυυυ, τι διαβαζεις?τα απομνημονευματα σου χιχιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ρε κοριτσια το τζενακι δεν μπορει λεει να βρει την τελευταια σελιδα παταει κ την βγαζει 12/5 κ σελιδα 111 πως ειναι δυνατον?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Φτιαχνω κειμενα για τη σελιδα μου καλε!!!!!!!!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

ναι ρε συ, σπασιμο νευρων

τι κανεις γεωργια μου, φαγατε..τι φαγατε?

IB5Vp2.png

Γιατι δεν παταει το τελευταιο μηνυμα να την βγαλει κατευθειαν?

ρε κοριτσια το τζενακι δεν μπορει λεει να βρει την τελευταια σελιδα παταει κ την βγαζει 12/5 κ σελιδα 111 πως ειναι δυνατον?

τωρα βλεπω κι εγω την 112

12/5 ημερομηνια? μηπως ψαχνει σε αλλο καφε?παρτην τηλεφωνο να σου λεει τι ακριβως βλεπει και διαβαζει να εχεις μια εικονα

IB5Vp2.png

Λοιπόν εξακολουθώ να είμαι στο γραφείο αλλά έφυγε ο κόσμος και έτσι βρήκα την ευκαιρία να μπω....Ωστόσο η σύνδεση εδώ είναι κάπως αργή και δυσκολέυομαι λίγο.....Θα προσπαθήσω όμως....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...