Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ΑΧΑΧΑ τζενακι ναμην κανει τιποτα,να μην αγχωνεται δεν υαρχει περιπτωσηνα μην κατεβασει γαλα,και να αφησει ησυχο το θηλαστρο!ναμη χρησιμοποιει!θα βαζει το μωρο συνεχει αστο στηθος να ρουφαει!2-3 λεπτα σε καθε στηθος καθε φορ απου τη φερνου ν την πρωτη μερα,κιαποτη δευτερα 6 λεπτα,καιμετα 15 λεπτα!

Βρε κισακι αφου η μπουκπου ειναι σε θεοκιτηδα σε αλλο νοσοκομειο πως θα το εχεθ το παιδι στο στηθος οποτε καλα κανει με το θηλαστρο για να αρχησει η διαδικασια και οταν την παρει σπιτι με το καλο θα την εχει στο στηθος ολη μερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ας πάει κάποιος στο φαρμακείο να της πάρει μαγιά μπύρας και να βάζει κάθε 2 ώρες το θήλαστρο να βγάζει γάλα.Πες της να νοικιάσει νοσοκομείο το symphony της medela είναι διπλής άντλησης και δεν την πληγώνει.Επίσης να της πάρετε πουρελαν αλοιφή να βάλει στις ρώγες..

καλα, θα έγραφα ακριβώς τα ίδια

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

α οπωσδηποτε purelan 100 της mendela !!!ειναι σωτηρια!μετα απο καθε αντληση η θηλασμο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και να μην την πιάσει μανία να πλένει το στήθος...γιατί κάνει την κατάσταση χειρότερη.

Ρε παιδιά, εδώ βοήθεια, τι θα γίνει με τις αναγούλες? Δηλαδή έλεος, είμαι ένα ρετάλι, δεν μπορώ να σταθώ. Και όχι τίποτα, με το που γυρνάνε από το σχολείο θέλουν πάρκο, φίλους κλπ. Χτες μέχρι και κρυφτό παίζαμε. Ουυυυυυυυυυυυφ

mIdZp3.png

Αννιώ είσαι πατσουρόπληκτη και εσύ;;;

ναι πως το κατάλαβες. Αλλά παιδεύτηκα πολύ, δεν συνεργάστηκε αρκετά κανένα παιδάκι μου. Εύχομαι το τρίτο να μου κάνει το χατήρι

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που ειστε μεσα θα τα ξαναπω μη δεν τα διαβασατε.επθε πλακα με την καρτα.την εφτιαξα τελεια.ειναι πολυ μεγαλη κ παλι ισα ισα που χωρεσε τις ευχες..μου ειπε να σας ευχαριστησω ολες.μια της ερχοτανε να βαλει τα κλαμματα μια γελαγε με την κισσα κ με την αννετ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τις δύσκολες καταστάσεις τον β τόμο τις έχω διαβάσει τόσες φορές που παίρνω πτυχίο....χαχαχα...Θα στο κάνει θα στο κάνει.Με τις αναγούλες η μόνη λύση που έχω είναι ότι όταν θα πας ππάνω από 14 εβδομάδες θα δεις βελτίωση....Υπομονή...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...