Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα τσουπρες τι κανετε; Εγω οπως ειπαμε κανω τον βουδα και με μεγαλη επιτυχια! Εχθες εκανα και εξετασεις και ηταν καλες τουλαχιστον απεφυγα την μεταγγιση... Την παρασκευη θα ξαναδουμε και την μπουμπουκα μας που ελπιζω να το τρωει ολο της το φαγητο αλλιως θα με στεναχωρησει παλι... Εκανα και καμπυλη ανεβασα μεχρι 115 και μετα επεσε αμεσως στο 85 και 80 οποτε απο ζαχαρο μια χαρα! Τζενακι μου να δωσεις πολλα φιλακια στην Ανδριανη και θα την παρω και τηλ το απογευμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπρες τι κανετε; Εγω οπως ειπαμε κανω τον βουδα και με μεγαλη επιτυχια! Εχθες εκανα και εξετασεις και ηταν καλες τουλαχιστον απεφυγα την μεταγγιση... Την παρασκευη θα ξαναδουμε και την μπουμπουκα μας που ελπιζω να το τρωει ολο της το φαγητο αλλιως θα με στεναχωρησει παλι... Εκανα και καμπυλη ανεβασα μεχρι 115 και μετα επεσε αμεσως στο 85 και 80 οποτε απο ζαχαρο μια χαρα! Τζενακι μου να δωσεις πολλα φιλακια στην Ανδριανη και θα την παρω και τηλ το απογευμα.

αννουλα τον βουδα και ολα θα πανε καλα το πιστευω και να το πιστεψεις κι εσυ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τα φωτα σας να παρω την γιατρο να την ρωτησω ποτε να παω για χοριακη????

οχι να μην την παρεις.περιμενε ως την παρασκευη το πρωι κ μετα.αυτη θα σου πει πηγαινε κανε.οσο περιμενεις αυξανονται κ οι πιθανοτητες εξαλλου γιατι να μπεις τωρα σε αυτη τη διαδικασια.εγω το περασα τα χριστουγεννα κ ηταν πολυ ψυχοφθορο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζενακι μου οταν γεννησα την κορη μου επαθα ρηξη τραχηλου με αιμοραγια εκανα χριρουργειο εκανα μεταγγιση 4φιαλες αιμα και θηλασα 3μερες μετα τον τοκετο το γαλα μου κατενηκε κανονικα στις 5μερες....βεβαια περασα λαχταρα μεγαλη οταν μου πνιγηκε με το γαλα και την ετρεχα 8ημερων στο παιδων οπου εκει μου κοπηκε μαχαιρι,δεν στα λεω να σε τρομαξω προς θεου///απλα θελει λιγη υπομονη να κατεβει και να ξερεις στην καισαρικη αργει 1-2μερες παραπανω

:-D

ΑΧΑΧΑ τζενακι ναμην κανει τιποτα,να μην αγχωνεται δεν υαρχει περιπτωσηνα μην κατεβασει γαλα,και να αφησει ησυχο το θηλαστρο!ναμη χρησιμοποιει!θα βαζει το μωρο συνεχει αστο στηθος να ρουφαει!2-3 λεπτα σε καθε στηθος καθε φορ απου τη φερνου ν την πρωτη μερα,κιαποτη δευτερα 6 λεπτα,καιμετα 15 λεπτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μινακι μου υπομονη λιγες μερες ακομα εγω θα σου λεγα να πας την δευτερα για χοριακη. Ειμαι της αποψης να περασει μια βδομαδα και μετα βουρ αλλα εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου και τις αντοχες σου. Τζενακι υπομονη πες στην Ανδριανουλα με την καισαρικη καμια φορα αργει να κατεβει το γαλα

Διαφημίσεις

πολυ καλα αννουλι μπραβο!!!!τζενη φερτε μου τον καβουρααααααααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΑΚΟΜΗ?ΝΟΜΙΖΑ Ολα θ αηταν οκ και θα την εβγαζαν! υγρα πολλα ακομη και σκετονερο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...