Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα κ στις τσουπρες που μπηκαν τωρα...εχτες η αντριανη διαβαζε δυνατα τις ευχες μπροστα στην πεθερα της στον αντρα της στα κουνιαδια της...σκασανε ολοι στα γελια με τα μυνηματα ...επισης μου ειπε η αντριανη να πω στην κισσα οτι οταν θα παει σπιτι της θα εχει κ αυτη το μωρο στο ενα χερι να βυζαινει με το αλλο θα γραφει μεσα κ επειδη δεν της μενει αλλο χερι να πιασει τον καβουρα θα φωναξει εσενα...

χαχαχχαχχαχαχχααχχαχαχχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εν το μεταξυ ειναι κ μες τα νευρα σημερα γιατι δεν βγαζει γαλα..πως να βγαλει με τη λαχταρα που πηρε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα τι κάνετε κούκλες;;;;Μέχρι να διαβάσω τι έχετε γράψει από χθες σελίδες λέμε.....

κουκου...:-D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

υπομονη πες της να κανει τζενακι και να μην αγχωνεται.......ακομα δεν εχει κατεβει το γαλα βρε...με καισαρικη γεννησε???

ναι αλλα με το στρες κ τη στεναχωρια που περασε ας ελπισουμε οτι θα κατεβει.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα κατεβει τζενακι λιγη υπομονη και πολυ ρουφηγμα θελει

ρε συ εχτες απο το αγχος της να βγαλει γαλα αφησε το θηλαστρο 10 λεπτα στο καθε ζιζι και της εκανε τη ρωγα αλοιφη...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ας πάει κάποιος στο φαρμακείο να της πάρει μαγιά μπύρας και να βάζει κάθε 2 ώρες το θήλαστρο να βγάζει γάλα.Πες της να νοικιάσει νοσοκομείο το symphony της medela είναι διπλής άντλησης και δεν την πληγώνει.Επίσης να της πάρετε πουρελαν αλοιφή να βάλει στις ρώγες..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μινάκι κάνε μια υπομονή βρε αγάπη μέχρι την Παρασκευή...Στο λέω εντελώς φιλικά μη με παρεξηγήσεις....Θέλω πολύ να τα κατάφερες αλλά κάνε λίγο υπομονή.Μη μπεις στην διαδικασία με τις χοριακές και να σκας αν ανεβαίνουν....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ας πάει κάποιος στο φαρμακείο να της πάρει μαγιά μπύρας και να βάζει κάθε 2 ώρες το θήλαστρο να βγάζει γάλα.Πες της να νοικιάσει νοσοκομείο το symphony της medela είναι διπλής άντλησης και δεν την πληγώνει.Επίσης να της πάρετε πουρελαν αλοιφή να βάλει στις ρώγες..

την εχει πλακωσει η πεθερα με κατι σουπες,καθε μερα σφαζει κ απο ενα ζωντανο,θες κοτα θες μσχαρι κ τη βαζει κ πινει το ζουμι.κρεμα νομιζω θα της επερνε σημερα ο αντρεας για τι στηθος.δεν ξερω αν εχει το νοσ αυτο το θηλαστρο που λες.η μαγια μπυραε τι ειναι?γεια σου αστερινα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...