Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οχι οχι ρε συ πολυ νωρις ειπαμε συντομα αλλα οχι τοσο!θελω λιγο ν ατη χαρω!προσεχε τι θα φας,τιθα πιεις,οχι στημηχανη....κατσε λιγο να ξετσουμισει η μικρη και μετα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι λιβι μου ακομα περιμενω να εξαντλησω τα περιθωρια

Πια περιθώρια καλέ; Τα εξαντλημένα;; Κοίτα μην το κάνεις σαν μια φιλενάδα μου (εδω μέσα συχνάζει κι εκείνη) που κόντευε να τελειώσει ο 2ος μήνας και δεν έκανε χοριακή...! Σούρνωντας πήγε! (αλλά τώρα έχει μια κοριτσάρα...!!! κούκλα!! )

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Να υποθέσω το χώμα είναι σε σακουλάκι ε....; (sorry, δεν πιστεύω, δεν ειρωνεύομαι όμως, μην το πάρεις έτσι)

ο καθενας οπως βολευεται livinath μου..μπορει κ να μην υπαρχει ..σημασια για μενα εχει οτι εγω τα βραδυα κοιμαμαι ησυχη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ κοριτσακια μου πολυ ζηλευω με την καλη εννοια παντα εννοειτε.......θελω και εγω τριτο μωρακι αλλα μου το απαγορεψε ο γυναικολογος για 5μηνες λογω το οτι ειχα 2αποβολες σε συντομο χρονικο διαστημα....και επισης λογω της επεμβασης που εκανα θα πρεπει για ενα χρονο τουλαχιστον να αποφυγω το εδεχομενο για εγκυμοσυνη.....Μακαρι να με αξιωσει ο θεος για ενα τριτο μωρακι....Συγνωμη αν σας στεναχωρω αλλα μονο εσεις θα με καταλαβετε...

:-D

αννια ειναι φυσιολογικο η καθεμια μας καποια στιγμη εχει ζηλεψει αλλα πιστευω καμια μας με την κακη εννοια μην ανυσηχεις αν μας στεναχωρεις εδω μεσα ειμαστε και για τις χαρες μας αλλα περισσοτερο για τις λυπες μας!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Σας αφηνω κοριτσακια μου παω να μαζεψω λιγο την βομβαρδισμενη κουζινα μου γιατι αντωνινος ανοιγει το συρταρι παιρνει ψωμι τρωει και γεμιζει τον κοσμο ψιχουλα...να τους δωσω την φρουτοκρεμουλα τους και επιστρεψω(αν με αφησουν να κατσω)φιλια σε ολες!!!

:-D

καλημερα κ στις τσουπρες που μπηκαν τωρα...εχτες η αντριανη διαβαζε δυνατα τις ευχες μπροστα στην πεθερα της στον αντρα της στα κουνιαδια της...σκασανε ολοι στα γελια με τα μυνηματα ...επισης μου ειπε η αντριανη να πω στην κισσα οτι οταν θα παει σπιτι της θα εχει κ αυτη το μωρο στο ενα χερι να βυζαινει με το αλλο θα γραφει μεσα κ επειδη δεν της μενει αλλο χερι να πιασει τον καβουρα θα φωναξει εσενα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...