Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

επισης επαθα αναιμια και ετσι τωρα πινω 2 μπουκαλακια απο αυτη την αηδια το σιδηρο.τι να κανουμε?

το καλυτερο,εχω ρεζους αρνητικο και μετα την τροφοβλαστη επρεπε να κανω επειγοντως μια ενεση την οποια δε βρισκαμε πουθενα,ειχαν και απεργια τα φαρμακεια,ολα στραβα δηλαδη!μετα απο 2 ωρες ψαξιμο,βρηκαμε μια τελευταια σε ενα φαρμακειο.Αφηστε που αυτη την ενεση δεν την καλυπτει το ταμειο!!!!ελεος δηλαδη,και εχει 68 ευρω!!!βεβαια τι ειναι αυτα μπροστα στα 750 που δωσαμε για την τροφοβλαστη!!!!νομιζα οτι η κοπελα μας κανει πλακα,αλλα χαλαλι του μωρου μου,αρκει που ειναι ολα καλα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

annete τι θα κανω με την δουλεια οπου πηγαινει η μαμα θα ερχεται και το μιτσο μαζι θελοντας και μη,θα μαθει τα κατατοπια απο πρωτο χερι

τι κανει ο μικρος?

χαχαχα ταλαιπωρουμαστε με κολικους φαιη μου :(:(:(

ναι????με φωναξε κανεις??

καιρο εχω να σε πετυχω αγαπη!!!μπηκα να ευχηθω στο κοριτσακι μας!!τι κανει ο μπουμπουκος μου??

εγωωωωωωωω...πολυ καιρο ζουζουνα κι εγω δεν προλαβαινω...ο μικρος ειναι με κολικους και δεν αφηνει την μανουλα του σε ησυχια...αλλα ας περασουν κι ας μου αλλαζει τα πρεκια

λοιπον την προηγουμενη τεταρτη εκανα αυχενικη,ουτε να το θυμαμαι δε θελω ομως.Περασαμε μεγαλη λαχταρα!!!!!!!!το ενα μωρακι ειχε μετρηση 2,9 και αναγκαστηκαμε να παμε σε τροφοβλαστη.Μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και να μας πουν οτι ειναι καλα,τρελαθηκα!!!!Ευτυχως το μικρο μου ειναι υγιεστατο!!!!!!και τα 2 μας ειναι 2 γλυκουλικα ,κουκλιστικα και υγιεστατα αγορακια!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαν βρε κοπελαρα μου και δεν ειπες τιποτα να σου στειλουμε λιγη θετικη ενεργεια βρε σκατουλα!

δοξα Τον Θεο ολα καλα.

αααααααα αγορομαναααααααα το αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιι μου!

μπραβο κοριτσαρα μου, με το καλο οι πριγκιπες σου αγαπη μου!!!

ειμαι και επισημα αγορομανα!!!!!!!!!:-D

με τη δουλεια τι κανεις?γιατι μετα τη ληψη τροφοβλαστη ξερω πως πρεπει να εισαι πολυ πολυ προσεκτικη

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

επισης επαθα αναιμια και ετσι τωρα πινω 2 μπουκαλακια απο αυτη την αηδια το σιδηρο.τι να κανουμε?

το καλυτερο,εχω ρεζους αρνητικο και μετα την τροφοβλαστη επρεπε να κανω επειγοντως μια ενεση την οποια δε βρισκαμε πουθενα,ειχαν και απεργια τα φαρμακεια,ολα στραβα δηλαδη!μετα απο 2 ωρες ψαξιμο,βρηκαμε μια τελευταια σε ενα φαρμακειο.Αφηστε που αυτη την ενεση δεν την καλυπτει το ταμειο!!!!ελεος δηλαδη,και εχει 68 ευρω!!!βεβαια τι ειναι αυτα μπροστα στα 750 που δωσαμε για την τροφοβλαστη!!!!νομιζα οτι η κοπελα μας κανει πλακα,αλλα χαλαλι του μωρου μου,αρκει που ειναι ολα καλα!!!

αχ μαναρι μου, τι ταλαιπωριες τραβηξες και αγχος...ξερεις υπαρχουν και τηλεφωνα ε?

το σιδηρο αυτο μου το εδωσαν μια μερα στο μαιευτηριο και ρωτουσα αν υπαρχει σε χαπι...δεν ηθελα να το παρω με τιποτα...με κοιτουσαν οι νοσηλευτριες σαν εξωγιηνη...

τελικα το κατεβασα και μαρεσε κιολας :mrgreen:

IB5Vp2.png

βλεπω ενα στρουμπουλο χερακι να τεντωνεται..μαλλον πλησιαζει η ωρα για μαμ

sis τον ειδες τον ανηψιο?

IB5Vp2.png

ναι μωρε τον ειδες χαχαχα

τα εχω χασει λεμε...με εχει τρελανει ο τζουτζουκος μου!

αυριο σαραντιζουμε κιολας...θα παμε για ευχουλα και θα παμε μια ωραιαααααααα βολτουλα με τον μπαμπακα μας

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

τι να πω βρε αννετακι?βασικα ημουν αθηνα και ημουν τοσο χαλια που δεν ηθελα να μιλαω σε κανεναν.μεχρι και τις φωτογραφιες των μωρων μου δεν ηθελα να δω,μεχρι να παρω τα αποτελεσματα.Τωρα βεβαια δε τα χορταινω.

και την τεταρτη το πρωι πηγα για ψωνια,γιατι η κοιλιτσα εχει αρχισει και μεγαλωνει,και περασα και απο ενα μαγαζι με κουνιες και πηρα ιδεες αλλα το απογευμα μου ηρθε η κεραμιδα!!!τελος καλο ομως ολα καλα!!!!!!!

δεν πηγα δουλεια για 5 μερες,δεν μπορουσα να ταξιδεψω κιολας αμεσως,και τωρα ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι ξαπλα.Μου τα χωσε και ο γιατρος γιατι εχω λεει πολυ αγχος.Και τη δευτερα με επαιρνε τηλ αλλα δεν το ακουγα,και οταν με βρηκε μου λεει:μα που εισαι σε ψαχνω!!!

-α!λεω σας κραταω μουτρα που μου βαλατε τις φωνες!!γελαγε ο ανθρωπος.

γιατι εχει κολικους ο φιλαρακος μας,αφου πινει το γαλα της μανουλας!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

τι να πω βρε αννετακι?βασικα ημουν αθηνα και ημουν τοσο χαλια που δεν ηθελα να μιλαω σε κανεναν.μεχρι και τις φωτογραφιες των μωρων μου δεν ηθελα να δω,μεχρι να παρω τα αποτελεσματα.Τωρα βεβαια δε τα χορταινω.

και την τεταρτη το πρωι πηγα για ψωνια,γιατι η κοιλιτσα εχει αρχισει και μεγαλωνει,και περασα και απο ενα μαγαζι με κουνιες και πηρα ιδεες αλλα το απογευμα μου ηρθε η κεραμιδα!!!τελος καλο ομως ολα καλα!!!!!!!

δεν πηγα δουλεια για 5 μερες,δεν μπορουσα να ταξιδεψω κιολας αμεσως,και τωρα ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι ξαπλα.Μου τα χωσε και ο γιατρος γιατι εχω λεει πολυ αγχος.Και τη δευτερα με επαιρνε τηλ αλλα δεν το ακουγα,και οταν με βρηκε μου λεει:μα που εισαι σε ψαχνω!!!

-α!λεω σας κραταω μουτρα που μου βαλατε τις φωνες!!γελαγε ο ανθρωπος.

γιατι εχει κολικους ο φιλαρακος μας,αφου πινει το γαλα της μανουλας!!!

σε καταλαβαινω κι ευχομαι να ειναι το τελευταιο αγχος

ασε υποφερει ο καημενος

και μολις ξυπνησε σαφηνω μαναρι μου

να προσεχεις ναι?

IB5Vp2.png

αχ μαναρι μου, τι ταλαιπωριες τραβηξες και αγχος...ξερεις υπαρχουν και τηλεφωνα ε?

το σιδηρο αυτο μου το εδωσαν μια μερα στο μαιευτηριο και ρωτουσα αν υπαρχει σε χαπι...δεν ηθελα να το παρω με τιποτα...με κοιτουσαν οι νοσηλευτριες σαν εξωγιηνη...

τελικα το κατεβασα και μαρεσε κιολας :mrgreen:

καλα δε σε πιστευω!!!και του αντρα μου του αρεσει!!!δεν πατε καλα,βεβαια σε περιπτωση κατοχης επιβιωνεται ανετα εσεις οι 2!!!!!!!

αστα,αννετακι!!!που να φτασουν και στην εφηβεια τα αγορια μου!!!!τι εχουν να κανουν στη μανουλα!!!

τωρα ψαχνομαι για να ετοιμασω το δωματιο μας,εχω βρει μια ταπετσαρια τρελα!!!ο μικι με την παρεα του στην παραλια.

τον ανιψιο τον ειδα!!!!κουκλος!!!!!!!!!!!!εχω καιρο να δω,εχεις βαλει και πιο προσφατες?

ωχ,δεν εχω πολυ μπαταρια.

tJd1p3.png

σε καταλαβαινω κι ευχομαι να ειναι το τελευταιο αγχος

ασε υποφερει ο καημενος

και μολις ξυπνησε σαφηνω μαναρι μου

να προσεχεις ναι?

σε ευχαριστω πολυ αννετακι μου!!μακαρι να ηταν το τελευταιο!!!θελω να την απολαυσω πλεον την εγκυμοσηνη μου.

ακουγα την αλλη φορα εναν παιδιατρο που ελεγε οτι για τους κολικους βοηθαει πολυ το μασαζακι στην κοιλιτσα τους.Οχι ομως την ωρα που πονανε,οταν ειναι ηρεμος να του τριβεις την κοιλιτσα του.

φιλακια αννετακι!!!παω να βαλω τους γιους μου για υπνο!!!!!!!αχ,πολυ μου αρεσει!!!

tJd1p3.png

ναι????με φωναξε κανεις??

καιρο εχω να σε πετυχω αγαπη!!!μπηκα να ευχηθω στο κοριτσακι μας!!τι κανει ο μπουμπουκος μου??

λοιπον την προηγουμενη τεταρτη εκανα αυχενικη,ουτε να το θυμαμαι δε θελω ομως.Περασαμε μεγαλη λαχταρα!!!!!!!!το ενα μωρακι ειχε μετρηση 2,9 και αναγκαστηκαμε να παμε σε τροφοβλαστη.Μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και να μας πουν οτι ειναι καλα,τρελαθηκα!!!!Ευτυχως το μικρο μου ειναι υγιεστατο!!!!!!και τα 2 μας ειναι 2 γλυκουλικα ,κουκλιστικα και υγιεστατα αγορακια!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι και επισημα αγορομανα!!!!!!!!!:-D

naki82 με το καλο τα αγορια σου

τα διδυμα μου αρεσουν πολυ ισως οφειλεται στο οτι εχουμε απο την μερια της μητερας μου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

naki82 με το καλο τα αγορια σου

τα διδυμα μου αρεσουν πολυ ισως οφειλεται στο οτι εχουμε απο την μερια της μητερας μου

ευχαριστω πολυ!!!σου ευχομαι να αποκτησεις και εσυ συντομα τα δικα σου,αφου υπαρχει κληρονομικοτητα!!!

tJd1p3.png

χαχαχα ταλαιπωρουμαστε με κολικους φαιη μου :(:(:(

με τη δουλεια τι κανεις?γιατι μετα τη ληψη τροφοβλαστη ξερω πως πρεπει να εισαι πολυ πολυ προσεκτικη

annete δεν του δινεις τιποτα για τους κολικους

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα περα για περα.....τι κανετε βρε?εγω καλα ,καλα ε...εφτιαξα μια καρτα με τις ευχες...ολα τα λευτα...την πηγα στην αντριανη κ επαθε πλακα...δεν το περιμενε.

μου ειπε να σας ευχαριστησω ολες για την υποστηριξη.θα την κορνιζαρει λεει στο δωματιο της μπεμπας.ειναι μια χαρα κ οι δυο.εχτες πηγε 2 φορες κ την ταισε.τελικα αυριο βγαινει.ευτηχως ηρεμησε.δεν μπορω να πω το ιδιο κ για τη νταφλουκω μας.της ειπε της αντριανης ο γιατρος οτι χαλαει τον κοσμο απο τις τσιριδες κ τα κλαματα.πολυ τσαμπουκας.4 παιδια εχουν εκει ειναι η μονη που κανει επανασταση..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερααα.Αστερια μου τι ηταν να την περασεις κι αυτη τη λαχταρα;;;;Ευτυχως ομως τελος καλο,ολα καλα,και εχει δικιο ο γιατρος,προσπαθησε να χαλαρωσεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,αντε κοπελα μου με το καλο να ερθουν τα αγορακια σου.

Ανετακι τι κανεις,ο μπεμπης καλα;Καποια στιγμη τσεκαρε το μειλ σου,σου εχω στειλει φωτο.

Τζελενα μου να μην εχεις καθολου αγχος,αφου βλεπεις οτι ολα πανε καλα,σε παρακαλω ηρεμα,μια χαρα θα ειναι και τα αποτελσματα.

Φιλια σε ολες,να προσεχετε τους εαυτους σας και να περνατε καλα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...