Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αααααα ξεχασα μανου να σου πω οτι το δικο σου αβαταρ ερχεται πιο κοντα στη μουριτσα της μικρης..μη σου πω ιδιο...εχω την εντυπωση οτι οταν με το καλο τη δει η αντριανη θα θελει να στο κλεψει κ να το βαλει αυτη.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη καλημέρα!

Χθες δεν κατάφερα να ξαναμπω γιατί γκρίνιαζε πολύ η μικρή....

Καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ συνηθισμένη η περίπτωση της μικρής....και εμείς ακριβώς τα ίδια περάσαμε... μπήκε θερμοκοιτίδα για 5 μέρες και 4 στην απλή παρακολούθηση και μετά την πήραμε σπίτι μας υγειέστατη!!Όλα θα πάνε καλά!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Αννια σιδερενια να εισαι και περαστικα στους υπολοιπους. Συμπεθερα ειμαστε γυναικες πεισματαρες και θα τα καταφερουμε θα κατσω σαν τον Βουδα οπως μου ειπε ο γιατρος για να μην χρειαζομαι εγω πολυ αιμα και να το στελνω στην μπουμπου μου και ολα καλα θα πανε. Μου την δινει ομως δηλαδη λιγο να ηρεμησω ρε γαμωτο απο την αρχη μεσα στην αγωνια μας εχει η μικρη αφου ειπα στον αντρα μου οταν γεννηθει θα της δωσω μια μπατσουλα στο πωπω ετσι για να μαθει να μην στεναχωρει την μαμα της...χαχαχαχα

σαν το βουδα ε..χαχαχαχ καλοοο.αφου ετσι πρεπει ετσι θα κανεις.δεν ειναι κ τοσο δυσκολο.εγω το κανω συχνα κ με μεγαλη επιτυχια.αφου μερικες φορες με κουνανε να δουν αν ζω....:mrgreen:.περαστικα θα ειναι ολα..θα το δεις.;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη καλημέρα!

Χθες δεν κατάφερα να ξαναμπω γιατί γκρίνιαζε πολύ η μικρή....

Καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ συνηθισμένη η περίπτωση της μικρής....και εμείς ακριβώς τα ίδια περάσαμε... μπήκε θερμοκοιτίδα για 5 μέρες και 4 στην απλή παρακολούθηση και μετά την πήραμε σπίτι μας υγειέστατη!!Όλα θα πάνε καλά!

καλημερα ερακι.μακαρι κ να περασουν γρηγορα οι μερες να την παρει κ ειμαι σιγουρη μετα οτι δεν προκειται να ξαναχωρισουν μανα κ κορη.εσυ τι κανεις?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα ερακι.μακαρι κ να περασουν γρηγορα οι μερες να την παρει κ ειμαι σιγουρη μετα οτι δεν προκειται να ξαναχωρισουν μανα κ κορη.εσυ τι κανεις?

Εμάς μας έτυχαν πολλά τελευταία....Μπήκα στο νοσοκομείο με γαστρίτιδα και μαστίτιδα η οποία ακόμα με ταλαιπωρεί,ο γιος μου αντιμετώπισε πρόβλημα με την ακοή του που ευτυχώς το ξεπεράσαμε με επέμβαση, ο μπαμπάς μου έκανε χειρουργίο και τώρα έχει ανεβάσει πυρετό αλλά κατά τα άλλα .....καλά....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εμάς μας έτυχαν πολλά τελευταία....Μπήκα στο νοσοκομείο με γαστρίτιδα και μαστίτιδα η οποία ακόμα με ταλαιπωρεί,ο γιος μου αντιμετώπισε πρόβλημα με την ακοή του που ευτυχώς το ξεπεράσαμε με επέμβαση, ο μπαμπάς μου έκανε χειρουργίο και τώρα έχει ανεβάσει πυρετό αλλά κατά τα άλλα .....καλά....

το κατα τα αλλα καλα μου θυμιζει ανεκδοτο..τι λες ρε..περαστικα για ολους σας..ο μπαμπας σου εχει βγει απο νοσοκομειο?ο πυερος ειναι φυσιολογικος?απο τι επαθες μαστιτιδα?τωρα ογιος σου να υποθεσω ειναι μια χαρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το κατα τα αλλα καλα μου θυμιζει ανεκδοτο..τι λες ρε..περαστικα για ολους σας..ο μπαμπας σου εχει βγει απο νοσοκομειο?ο πυερος ειναι φυσιολογικος?απο τι επαθες μαστιτιδα?τωρα ογιος σου να υποθεσω ειναι μια χαρα

Κοίτα ο μπαμπάς μου έκανε βλακεία γιατί 2 μέρες μετά το χειρουργίο.....κλάδεψε τα δέντρα στον κήπο και μάλιστα ξυπόλητος!!!!!!

Ο γιος μου είναι καλά αλλά τον παρακολουθούμε ανά 15 μέρες και δυστυχώς θα πρέπει να κόψει το κολυμβητήριο για τουλάχιστον 8 μήνες!!!!!

Μαστίτιδα έπαθα από το πολύ γάλα και αναγκάστηκα να το κόψω....Στεναχωρήθηκα αλλά δεν είχα πολλές επιλογές.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλύτερα είμαι γενικά αλλά έχω και λίγες ενοχλήσεις ακόμα.Από σήμερα είμαι σε άδεια και ελπίζω όταν ξαναγυρίσω να έχουν εξαφανιστεί όλα.

Α πολύ ωραία...κοίτα να ξεκουραστείς....Λογικά σε λίγες μέρες θα σταματήσουν και οι ενοχλήσεις....Έχεις μεγάλη άδεια;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αχ ρε ερακι..τι να πω..θελει προσοχη.περαστικα θα ειναι ..ειχα πελατη γιαυτο δεν μπορουσα να γραψω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...