Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ αννετακι και ειμαι σε φαση διαιτας θελω να χασω 3καταραμενα κιλα που εχουν κατσικωθει εδω και ποσο καιρο πανω μοθ μιας και για 3μηνες δεν μου επιτρεπετε να κανω γυμναστικη!!!

κοιτα, αν τρως πολλες φορες τη μερα μικρα γευματα ο μεταβολισμος θα παρει μπροστα και θα χασεις οχι μονο τα 3 αλλα κι αλλα 3!

ακουμε κι εμενα!!!

γυμναστικη να κανεις...ΑΕΡΟΒΙΚΗ...με πιανειιιιιιιιιιιιιιιιιιις???;););)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα, αν τρως πολλες φορες τη μερα μικρα γευματα ο μεταβολισμος θα παρει μπροστα και θα χασεις οχι μονο τα 3 αλλα κι αλλα 3!

ακουμε κι εμενα!!!

γυμναστικη να κανεις...ΑΕΡΟΒΙΚΗ...με πιανειιιιιιιιιιιιιιιιιιις???;););)

:tongue::tongue::tongue:σε πιανω αλλα ο συζυγος να του παει φοβαται επειδη ειμαι χειρουργημενη....Αμ δεν θα του περασει η ιωση μετα θα τον ξαπλωσω εγω:lol::lol::lol:

:-D

σορρυ αλλα εκοβα σαλατα και αν κανω καμποση ωρα να γραψω με πεταει..δεν φευγω ποτε χωρις αντιο

γιουβαρλακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια, ελατε να φαμε

ωχ ωχ αυτα ειναι...ο ενας κολλαει τον αλλον...μακαρι να ειναι ελαφρυ για να μη ταλαιπωρηθουν τα παιδια κυριως

καλε ναι χρονια πολλα, να ειμαστε παντα ευτυχισμενες με τους ερωτες μας!!!μεγαλους και μικρους!!!:tongue::tongue::tongue:

τι κανεις φαιη μου?

μια χαρουλα για σενα διαβαζω εισαι επιβλεπων χαχαχαχα δωσε πολλα φιλια στο μικρο

RPVCp3.png?gonw6PAb

ela nte αμα εισαι ερωτευμενος δεν χρειαζετε ουτε δωρακια ουτε καν 14φλεβαρη απλα γιορταζεις επισημα χιχιχι

σωστηηηηηηηη...το πολυτιμοτερο δωρο ειναι η αγαπη αννια μου!!!και δοξα Τον Θεο απαυτη εχουμε αφθονη!!!

αν και δωρακι μου εκανε το ζεβρακι μου σημερα...κατι χαμογελα ολο γλυκα!!!υπαρχει καλυτερο δωρο!!!ααααααααααχ ειμαι μια καψουρομαμα!!!

IB5Vp2.png

κοριτσια παω να φαω κι επιστρεφω.λιγωθηκα η γυναικα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Αννια σιδερενια να εισαι και περαστικα στους υπολοιπους. Συμπεθερα ειμαστε γυναικες πεισματαρες και θα τα καταφερουμε θα κατσω σαν τον Βουδα οπως μου ειπε ο γιατρος για να μην χρειαζομαι εγω πολυ αιμα και να το στελνω στην μπουμπου μου και ολα καλα θα πανε. Μου την δινει ομως δηλαδη λιγο να ηρεμησω ρε γαμωτο απο την αρχη μεσα στην αγωνια μας εχει η μικρη αφου ειπα στον αντρα μου οταν γεννηθει θα της δωσω μια μπατσουλα στο πωπω ετσι για να μαθει να μην στεναχωρει την μαμα της...χαχαχαχα

Καλησπερα κοριτσακια! Αννια σιδερενια να εισαι και περαστικα στους υπολοιπους. Συμπεθερα ειμαστε γυναικες πεισματαρες και θα τα καταφερουμε θα κατσω σαν τον Βουδα οπως μου ειπε ο γιατρος για να μην χρειαζομαι εγω πολυ αιμα και να το στελνω στην μπουμπου μου και ολα καλα θα πανε. Μου την δινει ομως δηλαδη λιγο να ηρεμησω ρε γαμωτο απο την αρχη μεσα στην αγωνια μας εχει η μικρη αφου ειπα στον αντρα μου οταν γεννηθει θα της δωσω μια μπατσουλα στο πωπω ετσι για να μαθει να μην στεναχωρει την μαμα της...χαχαχαχα

μη διανοηθεις να απλωσεις χερι στη νυφουλα μου θα στο παρω συριζα οριστε μας

ολα καλα θα πανε κοριτσαρα μου, εσυ πολυ ξεκουραση, καλη διατροφη και η μπεμπουλινα μας θα παιρνει αυτο που πρεπει!!!

και να εισαι ηρεμη, το α και το ω...μη μου στεναχωρεις το παιδι.

αααααχ εφαγα, την κοιλωσα και τωρα δεν θα ελεγα οχι και για κανα γλυκακι..το οποιο ομως δεν διαθετει το καταστημα...εχω σοκολατα αλλα δεν θελω να φαω για τα ζορακια του μικρου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ο πασακος μας τι κανει; Αυτο μου ειπε και ο γιατρος ξεκουραση και σωστη διατροφη.

ταλαιπωρει και τρεχει τη μανουλα του!οπως τωρα

η μονη μου ελπιδα ειναι να τον στρωσει η κορακλα σου...γιαυτο κοιτα να την εκπαιδευσεις καλα!

Καληνυχτιζω ομως για να παω να βαλω την μικρη για υπνο φιλακια

καληνυχτα αγαπη!

IB5Vp2.png

καλημερα σημερα η μερα ξεκιναει καλα.θα παει η αντριανη να δει τη μικρουλα της.πηρε κ θηλαστρο να την ταισει.ειναι πολυ καλα κ οι δυο .

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα αννουλα μου ξεκουραση,οχι αγχος,ακολουθεις πιστα τις οδηγιες του γιατρου,κι εχεις θετικη σκεψη και να δεις που ολα θα πανε καλα.Τι στο καλο,τοσες ειμαστε εδω,ολες να στειλουμε θετικη ενεργεια κι η μπουμπου σου θα βγει στην ωρα της.

Αννια σιδερενια και περαστικα στα ζουζουνια σου.

Αννιω τελειο το τικερακι πολυ elegant σαν κι εσενα!!!

Τζελενα μου καλα ειμαι κοριτσακι δοξα το Θεο,απλα το εχω κοψει το πολυ το φορουμ γι'αυτο και χαθηκαμε.Εσυ τι κανεις,το μπεμπε,το παλικαρακι σου;

Τζενακι μου χαιρομαι που ξημερωσε ομορφα η μερα για την αδερφουλα σου και τη μπουμπου.Αντε να περασει κι αυτο για να απολαυσει το μωρο και την απολυτη ευτυχια η ανδριανουλα.Να της δωσεις τα φιλια μου,δισταζω να την παρω,μηπως ενοχλησω....

Καλημερα σε ολες,φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα μανου μπαινεις βγαινεις ουτε που σε πηρα χαμπαρι...μαλλον μπηκες στις μυτες......σε ευχαριστουμε πολυ.κ γω ελπιζω να τελειωσει η ταλαιπωρια τους συντομα κ να πανε στο σπιτι τους να ηρεμησουνε.δεν της αξιζει της αντριανης αυτο.σε καμια μανα δεν αξιζει αλλα ενα λογο παραπανο γιαυτην..αν θες παρτην τηλ μετα τις 1 λογικα θα εχει φυγει απο τη μπεμπα.δεν την ενοχλεις καθε αλλο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...