Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ ξανθουλα να την εβλεπες...πολυ μπουμπουκα κ η αντριανη τη φωναζει μπομπο.οταν την ακουσε η μανα μου της λεει μην ξαναπεις το παιδι μπομπο θα τσακωθουμε..χαχαχα παρεξηγηθηκε η γιαγια..παντως τα φορμακια δεν της πανε ολα καποια μαλλον θα τα παρω εγω.χιχιχ.θα τα φυλαξω μηπως ο καλος θεουλης με αξιωσει να κανω κορη

ε, βεβαια 3500 κιλα παιδί , πως να του κάνουν τα φορμάκια:P:p:p

άντε , όλα καλά θα πάνε , να ηρεμήσετε όλοι !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια.....λιβ μου με το καλο να εχεις μια τελειομηνη και υγιης εγκυμοσυνη!!!!αννιω μου και για σενα το ιδιο......τζενη μηπως την μικρη την βαλανε προληπτικα θερμοκοιτιδα???ολα καλα θα πανε..!!!Και για σενα αννουλα το ιδιο μονο μην αγχωνεσαι....

:-D

ωωωωωωω τι ομορφα νεα πρωτο βδομαδιατικα ειναι αυτα?

συγχαρητηρια λιβ μου, να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

η επομενη ποια ειναι?θελουμε ζευγαρακι ειπαμε!!!

αννουλι μου, συμπεθερουλα μου, ολα θα πανε καλα καλη μου μονο μη στεναχωριεσαι!

στενη παρακολουθηση και ολα θα πανε κατευχην...εχεις κοτζαμ επιστημονα διπλα σου..μη φοβασαι τιποτα!

η νυφη μου ειναι καλο κοριτσι και θα μεινει οσο πρεπει στην κοιλιτσα της μανουλας!

πολλα χαδακια και πολλα φιλακια στο εβελινακι!

αννια μου σουπερ τα τικερακια σου κοπελα μου, ηθελα να στο πω για τις φωτο στην υπογραφη σου αλλα δεν ειχα το θαρρος

καλη εβδομαδα πολλα φιλια και πολλη αγαπη σε ολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αννετακι τι κανει ο μικρουλης????Καλε σιγα δεν ειχες το θαρρος με ντρεπεσε?:tongue::tongue::tongue::-D

κοιμομαστε αννια μου και σκουζουμε χααχαχα

εγω μαγειρευω και καθε τρεις και λιγο τρεχω να δω τον υιο μηπως ξυπνησε, μηπως ξεσκεπαστηκε, μηπως σκεπαστηκε (το συνηθιζουμε βλεπεις :mrgreen:) και χαζευω λιγο εδω να ξεκουραστω κι εγω...αν και θα επρεπε να εκμεταλευτω την στιγμη για εναν γλυκο υπνακο

εσεις τι κανετε?τα εκοψες τα ραμματα?σιδερενια

το παιδι ειναι καλυτερα?

IB5Vp2.png

ΧΑΧΑΧΑ βρε ανετακι ολα τα μωρα ξεσκεπαζονται εσενα σκεπαζετε???χαχαχα ναι τα εκοψα τα ραμματα αλλα η κοιλια ειναι σαν μπαλονι σταδιακα θα δω αποτελεσματα....ο Αμτωνινος καλυτερα ειναι χουρχουριζει σαν γατακι αλλα παει να κολλησει η μαρια εχει μυξες και φτερνιζετε συνεχεια....ο Αποστολης απαπαπα χειροτερα και απο μωρο κανει....Η επομενη που θα κολλησω μαλλον θα ειμαι εγω,γκρρρρρρρρ......

τι καλο μαγειρευεις?

Καλημερα κοριτσακια μου Λιβ συγχαρητηρια! Τζενακι να σου ζησει η ανηψια να ειναι γερες και οι δυο! Εμενα κοριτσακια μου τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα για αυτο θα σας τα γραψω και φευγω γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου... Ειχα γιατρο σημερα το μωρο μια χαρα αλλα το ντοπλερ της μιας αρτηριας χαλια... Δεν δινει οσο αιμα πρεπει στο μωρο οποτε τωρα θα με παρακολουθει συνεχεια για να δουμε αν η μια αρτηρια που λειτουργει αρκει για την αναπτυξη του παιδιου θα κανω τις ενεσεις για τους πνευμονες και βλεπουμε. Το αφηνουμε το παιδι οσο παιρνει βαρος και αν δουμε οτι αρχηζει και δεν παιρνει θα μπω στο μαιευτηριο για καθημερινη παρακολουθηση και γεννα... Ειναι ομως νωρις ρε κοριτσια και εχω σκασει. Βεβαια μπορει και η μιβ αρτηρια μπορει να το θρεψει μεχρι τον 9ο απλα θα ειμαι σε στενη παρακολουθηση. Επισης να κοιταω την πιεση μου οχι οτι εχω αλλα μπορει να αυξηθει λογω της στενωσης της αρτηριας. Και τελος ο πλακουντας μου εχει ηδη ωριμασει

αννα μου μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε θα δεις φιλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

ΧΑΧΑΧΑ βρε ανετακι ολα τα μωρα ξεσκεπαζονται εσενα σκεπαζετε???χαχαχα ναι τα εκοψα τα ραμματα αλλα η κοιλια ειναι σαν μπαλονι σταδιακα θα δω αποτελεσματα....ο Αμτωνινος καλυτερα ειναι χουρχουριζει σαν γατακι αλλα παει να κολλησει η μαρια εχει μυξες και φτερνιζετε συνεχεια....ο Αποστολης απαπαπα χειροτερα και απο μωρο κανει....Η επομενη που θα κολλησω μαλλον θα ειμαι εγω,γκρρρρρρρρ......

τι καλο μαγειρευεις?

σορρυ αλλα εκοβα σαλατα και αν κανω καμποση ωρα να γραψω με πεταει..δεν φευγω ποτε χωρις αντιο

γιουβαρλακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια, ελατε να φαμε

ωχ ωχ αυτα ειναι...ο ενας κολλαει τον αλλον...μακαρι να ειναι ελαφρυ για να μη ταλαιπωρηθουν τα παιδια κυριως

χρονια πολλα σε ολες με πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπη στην ζωη σας

καλε ναι χρονια πολλα, να ειμαστε παντα ευτυχισμενες με τους ερωτες μας!!!μεγαλους και μικρους!!!:tongue::tongue::tongue:

τι κανεις φαιη μου?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχ αννετακι και ειμαι σε φαση διαιτας θελω να χασω 3καταραμενα κιλα που εχουν κατσικωθει εδω και ποσο καιρο πανω μοθ μιας και για 3μηνες δεν μου επιτρεπετε να κανω γυμναστικη!!!

χαχαχα εγω του ερωτα μου σημερα του εκανα δωρο ενα ροναλ και ενα μπιζολβον :lol::lol::lol:

χαχαχαχα ε δεν εχει παραπονο χαχαχα

εγω τιποτα, μονο γλυκα φιλακια (ασαραντιστη γαρ)...και εξαλλου τι δωρο να του κανω...το πιο μεγαλο, το πιο ομορφο του το εκανα πριν 38 μερες...θα ηταν γαιδουρια να ζηταγε και δωρο χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...