Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενακι ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!!!αννουλι μου ειμαι σιγουρη οτι ολα θα παν καλα!!!μημου αγχωνεσαι κοριτσι!!!οτι πει ο γιατρος,μπορει να εγινε και λαθος διαγνωση

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερααα!!!λιβ συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου να σου πανε ολα τελεια....

τι κανετε?εγω εστειλα τον μικρο κουνιες με την γιαγια και κανω δουλειες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εχω γραψει πιο κατω,λιγη ταχυπνοια ειχε κ τη βαλανε προληπτικα.τις κανουνε κ τις απαραιτητες εξετασεις για να ειμαστε καλυμμενοι απο ολες τις πλευρες

Α καταλαβα....και εμείς τα ίδια είχαμε...τώρα είναι όλα καλά....Είναι πολύ συνηθισμένο....κορίτσια γκρινιάζει πάλι...πάω να την απασχολήσω μέχρι να έρθει η ώρα για το γάλα!!!!Φιλάκια!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Γιατί Τζενάκο;;;Πάρε μια αγκαλιά!!!!

σευχαριστω ξανθη μου εστω κ διαδικτυακη η αγκαλια ειναι βαλσαμο.σας ευχαριστω ολες.ηδη τωρα αισθανομαι καλυτερα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αννα , μακάρι να μην χρειαστεί τίποτα απο όλα αυτά !!!!! είναι σκληρό καρύδι ,η μπουμπού θα ερθει στην ωρα της !!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αννα μου ολα καλα θα πανε κ καλυτερα που μπαινεις μεσα να εισαι κ πιο ασφαλης.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κοριτσια! Μολις διαβασα τα ευχαριστα για την Ανδριανουλα μας!

Ανδριανουλα μου να σου ζησει η κουκλιτσα σας, καλο σαραντισμο και συντομα να πατε στο σπιτακι σας να τη χαρεις με την ησυχια σου!!!

livinath συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, ευχομαι να πανε ολα καλα!

Αντε να γεμισει κι αλλα μπεμπινια το καφε μας!!!

Μανουτιτακι μου τι κανεις? Καιρο εχουμε να τα πουμε!

Καλημερα κοριτσακια μου Λιβ συγχαρητηρια! Τζενακι να σου ζησει η ανηψια να ειναι γερες και οι δυο! Εμενα κοριτσακια μου τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα για αυτο θα σας τα γραψω και φευγω γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου... Ειχα γιατρο σημερα το μωρο μια χαρα αλλα το ντοπλερ της μιας αρτηριας χαλια... Δεν δινει οσο αιμα πρεπει στο μωρο οποτε τωρα θα με παρακολουθει συνεχεια για να δουμε αν η μια αρτηρια που λειτουργει αρκει για την αναπτυξη του παιδιου θα κανω τις ενεσεις για τους πνευμονες και βλεπουμε. Το αφηνουμε το παιδι οσο παιρνει βαρος και αν δουμε οτι αρχηζει και δεν παιρνει θα μπω στο μαιευτηριο για καθημερινη παρακολουθηση και γεννα... Ειναι ομως νωρις ρε κοριτσια και εχω σκασει. Βεβαια μπορει και η μιβ αρτηρια μπορει να το θρεψει μεχρι τον 9ο απλα θα ειμαι σε στενη παρακολουθηση. Επισης να κοιταω την πιεση μου οχι οτι εχω αλλα μπορει να αυξηθει λογω της στενωσης της αρτηριας. Και τελος ο πλακουντας μου εχει ηδη ωριμασει

Αννουλα μου κουραγιο κοριτσακι μου και μην αχγωνεσαι...Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις. Να εισαι αισιοδοξη και ηρεμη πανω απ'ολα.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια... Δυστυχως θεμα λαθους δεν υπαρχει με ειχαν2 ωρες στο ντοπλερ και ηαρτηρια εδινα μονο το 20% οποτι πρεπει η αλλη ομως κανονικα δουλευε οποτε εχουμε πιθανοτητες να αντεξει μεχρι τον 9ο. Απο εδω και περα στενη παρακολουθηση... Τουλαχιστον η μικρηειναι μια χαρα και δεν εχει αναιμια

crazy baby, Jelena, Άννα σας ευχαριστώ για τις ευχές!!

Άννα μου θα πάνε όλα καλά, μην μου στεναχωριέσαι!! Ξέρω πως έχεις αγχωθεί αλλά είναι 10 εβδομάδες ακόμα μέχρι την 38η και 8 μέχρι την 36η, αν το σκεφτείς δηλαδή, δεν είναι πολύς ο καιρός - αν φυσικά υποθέσουμε ότι μπορεί η μπέμπα να θέλει να βγει νωρίτερα, γιατί μπορεί κάλιστα να κάτσει στα αυγά της μέχρι και τις 40 εβδομάδες...! Υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά! Θα πάνε όλα καλά!!!!!!!!!

DAarp3.png YiDCp3.png

ξανθουλι το ειδα αυτο το πρωι,μπηκα μεσακ εψαχνα.τωρα πρεπει να ειμαι αισιοδοξη ολα καλα θα πανε.αχ πως περιμενω να παει 6 ωρα για να παει να την δει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ ξανθουλα να την εβλεπες...πολυ μπουμπουκα κ η αντριανη τη φωναζει μπομπο.οταν την ακουσε η μανα μου της λεει μην ξαναπεις το παιδι μπομπο θα τσακωθουμε..χαχαχα παρεξηγηθηκε η γιαγια..παντως τα φορμακια δεν της πανε ολα καποια μαλλον θα τα παρω εγω.χιχιχ.θα τα φυλαξω μηπως ο καλος θεουλης με αξιωσει να κανω κορη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...