Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

σιγά καλέ ....εγω είμαι κ δεν είμαι μέσα ....κάνω καμιά δουλειά

καλά είμαι:P

εσείς ? η Ανδριανή καλύτερα ? η μπέμπα ακόμα θερμοκοιτίδα ?

η αντριανη λιγο καλυτερ απο την ωρα που ακουσε οτι η μικρη ειναι καλα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η αντριανη λιγο καλυτερ απο την ωρα που ακουσε οτι η μικρη ειναι καλα.

άντε , να πάνε σπιτάκι τους να ησυχάσουν :P:p:p

Ο μπαμπάς Ανδρέας τι λεει που η κόρη βγήκε κλώνος του ?:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

άντε , να πάνε σπιτάκι τους να ησυχάσουν :P:p:p

Ο μπαμπάς Ανδρέας τι λεει που η κόρη βγήκε κλώνος του ?:P:p

καμαρωνει σα γυφτικο σκεπαρνι.κ μας ειπε ευτηχως γλυτωσε τα λευτα για το DNA......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι να σας ζήσει το νέο μέλος!!!!

Φιλιά πολλά στην Ανδριανούλα μας....

Εχω χάσει επεισόδια ...τώρα είδα ότι μπήκε θερμοκοιτίδα....εύχομαι να βγει το συντομότερο...αν και σημασία δεν έχει το πότε θα βγει αλλά το να βγει υγειέστατη....αυτό να πεις στην Ανδριανή που από ότι φαντάζομαι θα ανυπομονεί να τη σφίξει στην αγκαλίτσα της....Τα έχω περάσει και τη νοιώθω....λίγο υπομονή και μετά θα είναι αχώριστες!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Τζενάκι να σας ζήσει το νέο μέλος!!!!

Φιλιά πολλά στην Ανδριανούλα μας....

Εχω χάσει επεισόδια ...τώρα είδα ότι μπήκε θερμοκοιτίδα....εύχομαι να βγει το συντομότερο...αν και σημασία δεν έχει το πότε θα βγει αλλά το να βγει υγειέστατη....αυτό να πεις στην Ανδριανή που από ότι φαντάζομαι θα ανυπομονεί να τη σφίξει στην αγκαλίτσα της....Τα έχω περάσει και τη νοιώθω....λίγο υπομονή και μετά θα είναι αχώριστες!!!!!

ερακι σε ευχαριστουμε πολυ κ εχεις δικιο σημασια εχει να βγει γερη κ θα βγει ειμαι σιγουρη απλα στο χαρακτρα εμοιασε στη μανα της κ θελει λιγο να μας παιδεψει....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εμοιαξε τημαμαμ της,μποριε να μποηκε προληπρικα ρε σεις....ολ ακαλα θ αειναι!αχ αυττα ειναι !!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ερακι σε ευχαριστουμε πολυ κ εχεις δικιο σημασια εχει να βγει γερη κ θα βγει ειμαι σιγουρη απλα στο χαρακτρα εμοιασε στη μανα της κ θελει λιγο να μας παιδεψει....

Ε κάτι έπρεπε να πάρει από τη μαμά γιατί από ότι διάβασα λίγο πιο πάνω κατά τα άλλα είναι κλώνος του μπαμπά...!!!!:D:D:D

Γιατί όμως τη βάλανε θερμοκοιτίδα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου Λιβ συγχαρητηρια! Τζενακι να σου ζησει η ανηψια να ειναι γερες και οι δυο! Εμενα κοριτσακια μου τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα για αυτο θα σας τα γραψω και φευγω γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου... Ειχα γιατρο σημερα το μωρο μια χαρα αλλα το ντοπλερ της μιας αρτηριας χαλια... Δεν δινει οσο αιμα πρεπει στο μωρο οποτε τωρα θα με παρακολουθει συνεχεια για να δουμε αν η μια αρτηρια που λειτουργει αρκει για την αναπτυξη του παιδιου θα κανω τις ενεσεις για τους πνευμονες και βλεπουμε. Το αφηνουμε το παιδι οσο παιρνει βαρος και αν δουμε οτι αρχηζει και δεν παιρνει θα μπω στο μαιευτηριο για καθημερινη παρακολουθηση και γεννα... Ειναι ομως νωρις ρε κοριτσια και εχω σκασει. Βεβαια μπορει και η μιβ αρτηρια μπορει να το θρεψει μεχρι τον 9ο απλα θα ειμαι σε στενη παρακολουθηση. Επισης να κοιταω την πιεση μου οχι οτι εχω αλλα μπορει να αυξηθει λογω της στενωσης της αρτηριας. Και τελος ο πλακουντας μου εχει ηδη ωριμασει

Ε κάτι έπρεπε να πάρει από τη μαμά γιατί από ότι διάβασα λίγο πιο πάνω κατά τα άλλα είναι κλώνος του μπαμπά...!!!!:D:D:D

Γιατί όμως τη βάλανε θερμοκοιτίδα;

εχω γραψει πιο κατω,λιγη ταχυπνοια ειχε κ τη βαλανε προληπτικα.τις κανουνε κ τις απαραιτητες εξετασεις για να ειμαστε καλυμμενοι απο ολες τις πλευρες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...