Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Άρα το πολύ μέχρι μεθαύριο κάνεις τεστ, σωστά; (Η επόμενη - φτου κακά - περίοδος πρέπει να είναι στις 16/2 το αργότερο) Αν η ωορηξία σου έγινε όντως 30/01 τότε σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης...! Αν αντέχεις κάνε υπομονή 2 μέρες για την καθυστέρηση και χτύπα ένα τεστάκι! (Γενικά δεν είμαι υπερ του πρόωρου τεστ αν και εγώ έκανα αυτή τη φορά γιατί ενώ αισθανόμουν ότι ήμουν έγκυος είχα λίγα αιματηρά υγρά) Εύχομαι να δείς ένα + ναααααααααα, με το συμπάθειο....! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να σου πω την αληθεια σκεφτηκα να κανω ενα σημερα ετσι για πλακα και αν εβγαινε θετικο να το εκανα δωρο στον αντρουλη αλλα τελικα δεν το εκανα φοβαμαι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πες μας Τζένη τις ταχύπνοιες τις έχει επειδή έχει μαμά την Ανδριανή και την είχε σκάσει 9 μηνές;

συγχαρητηρια κερδισατε......εγω ειμαι σιγουρη..αφου το εξετασανε απο 100 μεριες κ δεν βρικανε τπτ.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Μινάκι υπομονή...! Το πολύ πολύ του το δίνεις σε στιλ "Ξέχασα να σου δώσω το δώρο σου για του Αγ.Βαλεντίνου, τσάκο ένα θετικό τεστάκι, τώρα...!!" :lol:

χαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχχα καλοοοοοοοοοοο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τζένη, του ξαδερφου μου η μικρή κόρη είχε ταχύπνοια όταν γεννήθηκε αλλά ω τι θαύμα, όταν την εξέτασε ο δικός του παιδίατρος που τον έφεραν στο μαιευτήριο επί τούτου, εξαφανίστηκε...! Να υποθέσω ότι η μικρή γεννήθηκε σε ιδιωτικό; Αθήνα είστε;

DAarp3.png YiDCp3.png

Τζένη, του ξαδερφου μου η μικρή κόρη είχε ταχύπνοια όταν γεννήθηκε αλλά ω τι θαύμα, όταν την εξέτασε ο δικός του παιδίατρος που τον έφεραν στο μαιευτήριο επί τούτου, εξαφανίστηκε...! Να υποθέσω ότι η μικρή γεννήθηκε σε ιδιωτικό; Αθήνα είστε;

ναι σε ιδιωτικο στην πατρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα...............

πως ειστε ?

Λιβ , πολλά συγχαρητήρια !!!!!!!!!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη , να εχεις !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

ναι σε ιδιωτικο στην πατρα

Φωνάξτε τον παιδίατρο σας να εξετάσει το μωρό, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Του ξαδέρφου μου το κρατούσαν στην ΜΕΝΝ τζάμπα και βερεσε (είναι το χρήμα στη μέση βλέπεις) και δεν είχε τίποτα το παιδί. Όταν τους τρίξαν τα δόντια, μετά από την επίστεψη του γιατρού τους, το κόψαν το βιολί και το έβγαλαν μέσα σε 24 ώρες (όχι ότι παραδέχτηκαν το τι έκαναν αλλά τουλάχιστον βγήκε το μωρό) Προϊσταμένη μαία μάλιστα, όταν διαμαρτυρήθηκε ο μπαμπάς του μωρού, γύρισε και του είπε " Τι κάνετε έτσι κύριε; Έτσι κι αλλιώς, τα χρήματα της ΜΕΝΝ θα τα πάρετε από το ταμείο σας...!" Λες και όλο το πρόβλημα ήταν αυτό...!

Γνώμη μου είναι να το δει και δικός σας παιδίατρος, εξωτερικός. Έχουν κάθε δικαίωμα οι γονείς να ζητήσουν να το εξετάσει και δικός τους γιατρός. Δεν αποκλείω να είναι όντως έτσι όπως τα λένε αλλά είναι και πιθανό να μην είναι....

DAarp3.png YiDCp3.png

χΑΧΑΧΑ Τζένη σε έπιασα κατευθείαν.....Ας πάνε με το καλό σπίτι τους και ας τα θυμούνται όλα αυτά σαν μακρινή ανάμνηση.Η Ανδριανή γιατί λιποθύμησε;

δεν βρηκανε κατι,εγω κ η μανα μου ειμαστε σιγουρες οτι ειναι απο κριση αγχους.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα και καλη βδομαδα,τζενακι να σου ζησει η ανιψουλα,να δωσεις τα φιλια μου και τις καλυτερες ευχες μου στην αδερφουλα σου.Και συντομαι και στα δικα σου.

Λιβ συγχαρητηιραααααα!!!!Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Μινακι μου μακαρι να εγινε το θαυμα και μετα ας πανε στα αζητητα τα χαπια ωορρηξιας;)

Μαριαθ μου μην αγχωνεσαι,θα ερθει και σενα η ωρα σου και θα πανε ολα καλα,ελπιζω αυτη τη βδομαδα να καταφερουμε να βρεθουμε,πες ποτε βολευει εσενα για να το κανονισουμε.Και παλι συγγνωμη για την Παρασκευη,αλλα πραγματικα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου,μετα χειροτερεψα κιολας.Φαντασου να ερχομουν κι αντι να τρεχουμε εσενα την εγκυμονουσα,να επρεπε να τρεχατε εμενα στα νοσοκομεια.....α πα πα....

Κουκλες μπηκα για λιγο,παω γιατι εχω σιδερωμα,φιλια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...