Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω να ψαξω υλικο για την σελιδα μου!Τα λεμε αργοτερα!Μακιααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αχαχαχα!ρε ξεσαλωσατε!αννουλι περαστικα εχομαι!γεωργιααααααααα αχαχαχα ημαρτον ρε συ!αχαχα καλημερα αντριανη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσαρες!πω ρε δεν γινετε να διαβασω τις πριν ειναι πολλες απο οτι προσπερασα λοιπον καταρχην κακος τα δεχτηκαμε που να της καει το pc να ησυχασει το κεφαλι μας.!ελενι καλα τωρα το ειδα οτι μου απαντησες αχαχουχα!!τελος παντον οτι καταλαβες καταλαβα δηλ. τπτ!!μανου ασε το κοριτσι να περνει εδω ειμαστε πολλοι με καποιον θα μιλαει αχαχαχα!!με ελιωσε ομως το καλο μου ειναι πολυ καλο παιδι και σου το χω ματαξαναπει δωστην φιλικια πολλα!κισσα γκουρμεκατασταση?αχαχαχα σιλβουμλπε μανδαμ οοο μερσι!!!!μαριαθ δεν καταλαβες το βιβλιο το πηραμε για να μας κανεις φαγια και να ρχομαστε στο σπιτι σου να τα τρωμε αχαχααχαχαχ!!!!μωρο μου!!!! παω να ριξω κι εγω τα κοφτα μακαρονακια μεσα στο χταποδακι γτ απο το πολυ βρασιμο θα βλαλει ποδια και θα φυγει .....που να διαβαζω καλε τι εχετε γραψει ενα ολοκληρο πρωινο ουυυιιιι αναθεμα σας αχαχαχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κορότσια καλησπέρα!

Είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να μείνω γιατί έχουν δουλειά και θέλουν τον υπολογιστή.Μπήκα μόνο για να σας πω ότι όλα πήγαν τέλεια στη β΄επιπέδου.Θα σας πω λεπτομέρειες μόλις μπορέσω να μπω.Ίσως να μην τα καταφέρω σήμερα αλλά αύριο το πρωί οπωσδήποτε.Σας ευχαριστώ όλες πολύ! Φιλάκια!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

γεια σου ρε κανταρσινα ουατσ απ?α κελ ερ ετι?θα φατε και με τα πιρουνια της σαλατας?και θα ψαχνεσε?σαν το πριτι γουμαν?αχαχααχχααχαχα!!!να ρθω και εγω?το υποσχομαι δεν θα με κοσμια!!!!ειναι για να παρετε λεφτα?για να κλεισετε δουλειες?ε καλα τοτε δεν ερχομαι να το χω και βαρος στην συνηδησημου..μονο αν εχει κοψιδια θα ρθω!!!!!δεν θα μιλησω καθολου μονο θα τρωω αλλα με τα χερια..........

921477wc2fyvv2y2.gif

μπραβο ερη τζαμπα αγχωνοσουν!!!παρε και την κουνιαδα τηλ μη σκαει!ελα κουφετακι θες?αληθεια εχει θεση!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπραβο ερη τζαμπα αγχωνοσουν!!!παρε και την κουνιαδα τηλ μη σκαει!ελα κουφετακι θες?αληθεια εχει θεση!

με τπτ ομως!!!!ασε και τα χω φαει στην μαπα τα κυριλοδειπνα!!!θα παω για λειζερ στο μουστακι σημερα εξαλλου λεω να το κανω μπας και ηρεμησω απο αυτες τις τρυχες αχααχχαχχαχαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ειμαστε χορηγοι εκει και πρεπει ν απαμε,ασε περυσι ετυχα σ εγευμα που εκανε μαροκινη σεφ!μη σπου πω τ ι ειχ ετιποτα δνε εφαγα!πιτα απο περιστερι,μελιζανα με πσανακι,μετα τσιπουρα μισοωμη και γαρδα μ εσωσ σκορδου!μονο το γλυκο εφαγα ελεος!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι ετσι π-ως ειμαι μονο για γκουρμε μελακιε ςειμαι!1αχαχα ο δικος ομου περυσι ετρεξε τουαλετ ακι ξερασε!κιεγω αυτοθ ακανω φετος αν προλαβω την τουαλετα!αχαχχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...