Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι λοιπον..ξεχασα..την αννιω μας..συγνωμη αννιω μου, ειναι που εχω μερες να σε δω!!!τι επαθες παιδι μου, ποιος σε συγχησε?

τα μικρα καλα?

μανου μου, αχ μωρο μου μακαρι..να εχουμε αλλο ενα μικρο σπορακι στο παρεακι μας!!!τι καλα..αντε τωρα θα εχω αγωνια..μανου και αστερια καλα αποτελεσματα!!!!!!

++++++++++++++++!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα ανετακι μου,να εχεις μια υπεροχη μερα.

Να σου πω ερη μου το εχω οργανωσει ετσι,ωστε να μεινω πολυ σπιτι και σκεφτομαι,οσο ειμαι εξω ειναι καλυτερα τα πραγματα,Για δοκιμασε το κι εσυ,πιανει το κολπο;)

Μάλλον εγώ είμαι πιο δύσκολη περίπτωση.....Το δοκίμασα χθες....αλλά δεν έπιασε....Ό,τι και αν έκανα το μυαλό μου ήταν στο β΄ επιπέδου.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εχω αγχος αλλα στο ονειρο εκλαιγα και λενε οτι ειναι καλο να κλαις και εγω εκλαιγα με λυγμους!

μαρακι μου, μη στεναχωριεσαι για τα ονειρα και προπαντων να μη σε αγχωνουν..σιγουρα το κλαμα ειναι χαρα..αλλα εσυ να λες "καλο κι ευλογημενο" και θα ειναι!!!οκ?

IB5Vp2.png

Κθολου δεν την αιφνιδιασαν ερη μου τους εβλεπε λεει,και τους ειπε λιγο ακομα.Κι οταν πια ειχαν γινει λουτσα τους ειπε οσοι ειχαν ρουχα ν'αλλαξουν,οι υπολοιπες να μεινουν με τα βρεγμενα:?Φοβαμαι μωρε μην αρπαξει τιποτα,τωρα που εχει ενα σωρο εκδηλωσεις......ευχομαι να τη γλιτωσε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι χωρίς να με μαλώσετε πολύ;;;;;

Επειδή το μωρό δεν πολυκουνιέται δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό και ανησυχώ τί θα δείξει το β΄ επιπέδου......Κουνιέται ελάχιστα....πάααρα πολύ ελάχιστα......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μάλλον εγώ είμαι πιο δύσκολη περίπτωση.....Το δοκίμασα χθες....αλλά δεν έπιασε....Ό,τι και αν έκανα το μυαλό μου ήταν στο β΄ επιπέδου.....

με την ευχη μου την πιο καλη β επιπεδου!!!

καλε ποια εισαι..χμμμμμμμμ χαχαχχαχχα

συνελθε ερακι μου γλυκο.ολα καλα θα ειναι..γιατι να μην ειναι αλλωστε..η β επιπεδου τι δειχνει?ελενη κ μην απαντησεις.. χαχαχχαχαχα

IB5Vp2.png

Καλα θα σε μαλωσουμε λιγο,χαλαρωσε βρε κοριτσι μου κι απολαυσε το κι ολα θα πανε καλα.Νιωθει την ανησυχια σου το μπεμπε και δε σε ταταζει.Ηρεμησε και θα δεις οτι ολα θα ειναι μια χαρα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κθολου δεν την αιφνιδιασαν ερη μου τους εβλεπε λεει,και τους ειπε λιγο ακομα.Κι οταν πια ειχαν γινει λουτσα τους ειπε οσοι ειχαν ρουχα ν'αλλαξουν,οι υπολοιπες να μεινουν με τα βρεγμενα:?Φοβαμαι μωρε μην αρπαξει τιποτα,τωρα που εχει ενα σωρο εκδηλωσεις......ευχομαι να τη γλιτωσε.

Καλά παλαβή είναι η δασκάλα;:confused:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Ανετακι ασε τις αγωνιες κατα μερος,εγκυος γυναικα,οτι ηταν να γινει εγινε,κι αν δεν εγινε,ειπαμε εχουμε καλοκαιρι,αγαπησιαρικο,μπροστα μας:tongue:

γλυκες αγωνιες..για αγαπημενες φιλες!!!

μακαρι να εχουμε ευχαριστα..τουλαχιστον 4 εντακει?λιγοτερα δεν δεχομαι!χαχαχα

IB5Vp2.png

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι χωρίς να με μαλώσετε πολύ;;;;;

Επειδή το μωρό δεν πολυκουνιέται δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό και ανησυχώ τί θα δείξει το β΄ επιπέδου......Κουνιέται ελάχιστα....πάααρα πολύ ελάχιστα......

κανε υπομονη ως την δευτερα..διαφορετικα πηγαινε για υπερυχο..μη μας παθεις τιποτα κοριτσακι.

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...