Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Γιατί καλέ;; Η κόρη μου είναι γεννημένη 09/10 και μια χαρά είναι! Ή εγώ νομίζω....? Οεο?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχα κι εγω ετσι νομιζα κατσε να μεγαλωσει ακομα λιγο χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα λιβιναθ τωρα που ξερεις για τον διαβητη προσοχη απο την αρχη της εγκυμοσυνης σου κι εγω αυτο σκεφτομαι σε ενδεχομενη 2η εγκυμοσυνη

Α, έχω ήδη αρχίσει τη δίαιτα του διαβήτη!! ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

να σας πω παντως κατι?????

μου φαινεται λιγο περιεργο και μια και τα εχετε προσφατα λεω να σας ρωτησω!!!!!!

με εννοχλουν παρα πολυ οι ρωγες μου οχι ολο το στηθος μονο οι ρωγες ειναι φυσιολογικο μηπως κανει παλι καινουρια κολπακια η κοκκινοσκουφιτσα?????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

να σας πω παντως κατι?????

μου φαινεται λιγο περιεργο και μια και τα εχετε προσφατα λεω να σας ρωτησω!!!!!!

με εννοχλουν παρα πολυ οι ρωγες μου οχι ολο το στηθος μονο οι ρωγες ειναι φυσιολογικο μηπως κανει παλι καινουρια κολπακια η κοκκινοσκουφιτσα?????????

Να υποθέσω, μια ψιλοφαγούρα;; Πότε δεν την περιμένεις είπαμε;;

DAarp3.png YiDCp3.png

η πρωτη ηταν δοκιμαστικη να δω αν αλλαξε το αβαταρ.κ το αλλαξα για προφανεις λογους.ηθελα να σας δειξω πως ειναι η μπουμπου.μονο το στεφανι με τα λουλουδια δεν εχει.η αντριανη ειναι καλα η μπουμπου μια χαρα μονο που την εχουν υπο παρακολουθηση γιατι εχει περιστασιακη ταχυπνοια εχτες την πηγανε νοσοκομειο για να κανουν ολες τις εξετασειςκ να ειναι απο παντου καλυμενοι.αν η αντριανη μεχρι αυριο δεν εχει σηκωσει πυρετο θα παρει εξιτηριο να παει κοντα στο μωρακι της..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! τι κανετε? καιρο εχω να μπω και θα εχω χάσει επεισόδια... ας ξεκινήσω όμως με τα πιο προσφατα που διάβασα! Τζένη να σας ζήσει η μπεμπούλα! Και στα δικά σου! Livinath συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχμαι όλα να εξελιχθούν καλά και εύκολα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Να υποθέσω, μια ψιλοφαγούρα;; Πότε δεν την περιμένεις είπαμε;;

λοιποον εν συντομια την Κυριακη 30/01 ειχα λιγο αιμα μετα την επαφη η γιατρος ειπε οτι ισως ωορηξια ισως κυστη που εσπασε αν ηταν ωορηξια το αργοτερο σημερα πρεπει να αδιαθετησω αλλιως θα εκανα ωορηξια μερικες μερες αργοτερα οποτε υπομονη μεχρι την Παρασκευη!!!

δεν ειναι φαγουρα με πονανε αλλα μονο οι ρωγες ουτε το σουτιεν δεν ανεχομαι πολλες φορες!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

η πρωτη ηταν δοκιμαστικη να δω αν αλλαξε το αβαταρ.κ το αλλαξα για προφανεις λογους.ηθελα να σας δειξω πως ειναι η μπουμπου.μονο το στεφανι με τα λουλουδια δεν εχει.η αντριανη ειναι καλα η μπουμπου μια χαρα μονο που την εχουν υπο παρακολουθηση γιατι εχει περιστασιακη ταχυπνοια εχτες την πηγανε νοσοκομειο για να κανουν ολες τις εξετασειςκ να ειναι απο παντου καλυμενοι.αν η αντριανη μεχρι αυριο δεν εχει σηκωσει πυρετο θα παρει εξιτηριο να παει κοντα στο μωρακι της..

ολα θα πανε [πολυ καλα και η νταφλουκο σας θα ειναι μια χαρα ταχυπνοιες εκανε και η δικια μου για πες μου πηρε κορτιζονη για τα πνευμονακια της η μικρης η Ανδριανουλα??????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...