Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΤΑΦΛΟΥΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟ!!!!!!!!

ΛΙΒΙΝΑΘ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Ξανθουλα μου!!!! πως παει η οικογενεια και η μικρουλα μας????????

Λιβιναθ ευχαριστω για τις ευχες αλλα δεν το βλεπω συντομα περιμενω πως και πως να αδιαθετησω να ξεκινησω τα φαρμακα για την ωορηξια ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μινάκι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.Θα δεις ότι θα τα πας μια χαρά και θα καταφέρεις σύντομα να χαρίσεις αδερφάκι στην Ελλισάβετ σου.

Εμείς καλά χθες είχαμε πάει σε 2 παιδικές θεατρικές παραστάσεις και ο μικρός μόλις τελείωσε και η δεύτερη μου λέει τώρα σε ποιο θέατρο θα πάμε;;;χαχαχα του είπα στο θέατρο κρεβάτι για ύπνο!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λιβ είσαι εγκυούλα καλέ τα καταφέρατε;;;;;

Καλημέρα ΜΙνάκι.Αννιώ πως πας;;;

Καλέ ναι!!

Την Τετάρτη το απόγευμα το έμαθα αλλά επειδή είχα λίγα ροζοκόκκινα υγρά έμεινα τάβλα 4 μέρες προληπτικά (δεν ήρθα στη δουλειά Πέμπτη και Παρασκευή) και δεν είχα νετ! Οι χοριακές βγήκαν μια χαρά (20,4 η πρώτη και 78 η δεύτερη) και χαπακώνομαι προγεστερόνη αν και δεν έχω ούτε πόνο ούτε αίμα (εκτός από το λίγο της Τετάρτης, κατά τα άλλα τίποτα) και φυσικά προσέχω. Ήρθα βέβαια στη δουλειά αλλά δεν συνεννόηση με το γιατρό μου και με την απόλυτη έγκριση του...!! :-D

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

αχουυυυυυυυυυ καλε 14 μαζι με την κορουλα μουυυυυυυυυυυυ αχ θα σου βγαλει το λαδιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Γιατί καλέ;; Η κόρη μου είναι γεννημένη 09/10 και μια χαρά είναι! Ή εγώ νομίζω....? Οεο?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...