Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λενακι η αντριανη δεν ειχε καν φιλικη συμετοχη.φτυστο ο αντρεας καταμελαχρινη με κατι μαγουλα νααααααααα.........ας ελπισουμε οτι θα παρει τουλαχιστον υα ματια της..κ ειναι κ οι δυο γκρινιαρες

χαχαχαχα ερε τι έχει να τραβήξει ο καημένος ο Ανδρέας! γκρίνιαααααααα...

Ρε συ, συγκινήθηκα χτες που διάβασα ότι γεννάει, την αγαπάω πολύ την αδερφούλα σου! Και σχεδόν με γκάστρωσε όσο ήταν έγκυος! Αλλά μωρέ, είναι καλή ψυχή!

Μαύρη μαυρίλα η μικρή έ? Να δω τι παιδιά θα κάνουν με τον γιο μου!!! Γυφτάκια!

Αλλά αν πάρει το μάτι της μαμάς θα κάψει καρδιές! Έτσι κι αλλιώς θα κάψει δλδ!!!

Να μου τις φιλήσεις και τις δύο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολες καλα και αυτη η χρονια να ειναι γεματη εγκυμοσυνες και μωρακια στο καφε...ειχα γραψει καποτε εδω ειχα 2αποτυχημενες εγκυμοσυνες στην προσπαθεια για τριτο μωρακι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας με βγαλανε σχεδον στα ορια οποτε θα το προσεξουμε οταν με το καλο θα αποφασισουμε για τριτο αν και τωρα για ενα χρονο δεν γινετε λογω καποιας επεμβασεις που εκανα(ομφαλοκηλη)...για αυτο κοριτσακια μου μην το βαζετε κατω!!

:-D

Διαφημίσεις

"ταχυπνοια"...το θυμηθηκα καλε

καλησπερα και παλι...μπηκα στα πεταχτα γιατι εχουμε λοξιγκα και νευριαζουμε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

annetaki μου τι κανεις??τι κανει ο μικρουλης σου?

καλα ειμαι αννια μου, καλε τι κουκλι ειναι αυτο στην φωτογραφια?

να σου ζησουν τα παιδακια σου κοπελα μου και συντομα ενα μωρακι ακομα

αχ εχει γκρινια αννια μου και τον κραταει ο μπαμπας του...αλλα κι αυτος γκρινια εχει..."μου τον εδωσες για να κατσεις στον η/υ?" μολις μου ειπε χαχαχα

εκεινος βγαινει, αλλαζει παραστασεις, εγω μεσααααααααα...βεβαια με την καλυτερη παρεα αλλα εναν αερα τον θελω κι εγω...ευτυχως σαραντιζουμε την τεταρτη με το καλο και θα παιρνουμε τους δρομους!!!:tongue:

IB5Vp2.png

κουκουβα κουκουβα,υπομονη μωρε ειναι μικρουλης αν σε παρηγορει αυτο εμενα ακομα ξυπναει τα βραδυα:roll::rolleyes:....τον εχω και αρρωστουλη τωρα και μαζι και τον αντρα μου:mad:και κανει χειροτερα απο τον μικρο και εηω να φανταστεις ανναρωνω απο χειρουργειο,μια ομορφια!!!:cool::lol:

αννια μου παω να βαλω τον μικρο για νανι γιατι ο μπαμπας μας δεν τα καταφερνει (ελπιζω να του βαλω τα γυαλια χιχιχι), ελπιζω να σε πετυχω μολις επιστρεψω...αν οχι καλο ξημερωμα και φιλια στα κουκλια σου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κουκουβα κουκουβα,υπομονη μωρε ειναι μικρουλης αν σε παρηγορει αυτο εμενα ακομα ξυπναει τα βραδυα:roll::rolleyes:....τον εχω και αρρωστουλη τωρα και μαζι και τον αντρα μου:mad:και κανει χειροτερα απο τον μικρο και εηω να φανταστεις ανναρωνω απο χειρουργειο,μια ομορφια!!!:cool::lol:

περαστικα σας και στους δυο σας κοπελα μου!

προς το παρον φιλακια γιατι το νινι σκουζει

IB5Vp2.png

αννια μου παω να βαλω τον μικρο για νανι γιατι ο μπαμπας μας δεν τα καταφερνει (ελπιζω να του βαλω τα γυαλια χιχιχι), ελπιζω να σε πετυχω μολις επιστρεψω...αν οχι καλο ξημερωμα και φιλια στα κουκλια σου!

κουκλιτσα μου θα παω να την πεσω γιατι πρεπει να παω νοσοκομειο το πρωι να βγαλω τα ραμματα να εχετε ενα ησυχο βραδυ θα τα πουμε αυριο φιλια καληνυχτα....

υγ επισης να εχετε ενα σερι 6ωρο υπνου!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...