Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυστυχως δεν δουλευω και ειναι και αυτος ενας λογος που ειμαι χαλια!!!!

να ναι καλα οι γονεις μου...

καταλαβα ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια αλλα ψαχνε και κατι μπορει να γινει και παρτ ταιμ καλα ειναι για την αρχη αφου εχεις και το παιδι

RPVCp3.png?gonw6PAb

σε τετοιες εποχες με το που ακουνε παιδι τελειωνει και η συζητηση!!!ελπιζω οτι κατι θα βρω μεσω φιλων....

γιατι οταν ακουνε παιδι ωσ προς τον μισθο,τις ωρες τι?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ως προς τον μισθο...τα επιδοματα...και σου λεει αφου εχει ενα παιδι θα θελει και αλλο μετα και δεν συμφερει να εχουμε μια εγκυμονουσα και να την πληρωνουμε!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσακια

Κοριτσάκιιιιιιιιιιιιιιι να σου ζήσει η ανιψούλα, να είναι πάντα γερή και τυχερή!

Πες τα όλα, σε ποιον μοιάζει, πως είναι η Ανδριανή, γιατί έκανε ολική νάρκωση, είναι όλα καλά τώρα, σταμάτησε επιτέλους να γκρινιάζει???

ως προς τον μισθο...τα επιδοματα...και σου λεει αφου εχει ενα παιδι θα θελει και αλλο μετα και δεν συμφερει να εχουμε μια εγκυμονουσα και να την πληρωνουμε!

στα περισσοτερα επαγγελματα να ξερεις οτι τα παιδια δεν ανεβαζουν τον μισθο μονο το επιδομα γαμου οποτε κανε μια συμφωνια οσον αφορα τον μισθο ας σου βαζουν το κατωτερο μισθο οσο αφορα το ικα και να συμφωνησεις αλλο ποσο στο χερι

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

στα περισσοτερα επαγγελματα να ξερεις οτι τα παιδια δεν ανεβαζουν τον μισθο μονο το επιδομα γαμου οποτε κανε μια συμφωνια οσον αφορα τον μισθο ας σου βαζουν το κατωτερο μισθο οσο αφορα το ικα και να συμφωνησεις αλλο ποσο στο χερι

δεν ειμαι παντρεμενη για το επιδομα γαμου... σ ευχαριστω πολυ παντως για την συμβουλη θα την ακολουθησω γιατι δεν την ειχα σκεφτει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σου geni να σου ζησει η ανηψια γερη και τυχερη και στα δικα σου

πως ειναι η ανδριανη?η μπουμπου?

καλα ειναι.σας τα ειπε η αννετ.δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.η μικρουλα μας μποει να εχει πολλες αναπνοες γιατι εχει φλεματα.δεν ειναι τπτ.πριν λιγο μιλησα με τη μανα μου κ μου ειπε οτι ειναι ολα οκ.εγω ειμαι πολυ κουρασμενη.εφυγα απο την κλινικη κ πηγα καπακι να δω το μικρο ρης αδελφης μου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λενακι η αντριανη δεν ειχε καν φιλικη συμετοχη.φτυστο ο αντρεας καταμελαχρινη με κατι μαγουλα νααααααααα.........ας ελπισουμε οτι θα παρει τουλαχιστον υα ματια της..κ ειναι κ οι δυο γκρινιαρες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...