Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Λες να έχετε ίδια μέρα γενέθλια;;;;

Αννούλα καλημέρα τι κάνετε;

ξερω γω......μαλλον δεν ειναι κι απίθανο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιττάκο μου φυσιολογικό είναι...Εμένα με θυμάμαι από την ώρα που τον είδα και μετά να κλαίω συνέχεια.Έκλαιγα γιατί όλ απήγαν καλά.Έκλαιγά γιατί ήταν κούκλος, έκλαιγα γιατί είμαστε 3 ενώ είχαμε πάει 2 και γενικά έκλαιγα με το παραμικρό.Αφού τις κάρτες με τις ευχές τις διάβασα μετά από κανένα 20ήμερο γιατί δεν μπορούσα έκλαιγα....

Μιλάμε και κλάμααααααααα η κυρία...χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κιττάκο μου φυσιολογικό είναι...Εμένα με θυμάμαι από την ώρα που τον είδα και μετά να κλαίω συνέχεια.Έκλαιγα γιατί όλ απήγαν καλά.Έκλαιγά γιατί ήταν κούκλος, έκλαιγα γιατί είμαστε 3 ενώ είχαμε πάει 2 και γενικά έκλαιγα με το παραμικρό.Αφού τις κάρτες με τις ευχές τις διάβασα μετά από κανένα 20ήμερο γιατί δεν μπορούσα έκλαιγα....

Μιλάμε και κλάμααααααααα η κυρία...χαχαχα

μια απο τα ίδια.....ακριβως τα ιδια , όμως !!!!!!!!!!!!!!

και οως το κανω η ατιμη , με αυτά που γραφω κανω κ τους άλλους και κλαινε

κ με συγκινουν κ οι φιλοι , βρε κορίτσια......

να μια φιλη μου Γαλλίδα , μου εστειλε e mail , οτι μου εβαλε 200 ευρω για το μωρό !!!!!

Κιττυ μου θα ερθει και για μας η ωρα και δεν θα το πιστευουμε!!! Και εγω σκεφτομαι καθε μερα να βγει πρωτα γερο το ζουζουνι μου και μετα σκεφτομαι πως θα ειναι! Εχθες που ημασταν ολη μερα με τον αντρουλη μου τα δυο μας με ειχε παρει αγκαλια και λεγαμε καθε λεπτο απο την γεννηση της Εβελινας μετα περασαμε στην δευτερη κορουλα μας που μπορει να μην ειναι εδω αλλα για 5 μηνες την ειχαμε μαζι μας και τελος φανταστηκαμε πως θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρουμε αγκαλια το τριτο μας ζουζουνακι! Ποσο τυχεροι που ειμαστε που μας αξιωσε ο θεος να ζησουμε τετοιες στιγμες. Τιποτε αλλο στην ζωη δεν μπορει να συγκριθει με τα παιδια μας!

Κιττυ μου θα ερθει και για μας η ωρα και δεν θα το πιστευουμε!!! Και εγω σκεφτομαι καθε μερα να βγει πρωτα γερο το ζουζουνι μου και μετα σκεφτομαι πως θα ειναι! Εχθες που ημασταν ολη μερα με τον αντρουλη μου τα δυο μας με ειχε παρει αγκαλια και λεγαμε καθε λεπτο απο την γεννηση της Εβελινας μετα περασαμε στην δευτερη κορουλα μας που μπορει να μην ειναι εδω αλλα για 5 μηνες την ειχαμε μαζι μας και τελος φανταστηκαμε πως θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρουμε αγκαλια το τριτο μας ζουζουνακι! Ποσο τυχεροι που ειμαστε που μας αξιωσε ο θεος να ζησουμε τετοιες στιγμες. Τιποτε αλλο στην ζωη δεν μπορει να συγκριθει με τα παιδια μας!

Ποσο δικιο εχεις .....!!!!!! μονο αυτά πια εχουν σημασία ......ολοι μου λενε , θα αλλαξει η ζωη σου...και γω περιμένω....

α πα πα.....τι κλαψουρα , με επιασε σημερα

Αληθεια , συγκινήθηκα με την Ανδριανή , γιατι την θυμαμαι απο την αρχή - κι απο το parents- , την αγωνία της , τι περασε κ τελικά ηρθε η μπουμπού της !!!!!

Διαφημίσεις

μια απο τα ίδια.....ακριβως τα ιδια , όμως !!!!!!!!!!!!!!

και οως το κανω η ατιμη , με αυτά που γραφω κανω κ τους άλλους και κλαινε

κ με συγκινουν κ οι φιλοι , βρε κορίτσια......

να μια φιλη μου Γαλλίδα , μου εστειλε e mail , οτι μου εβαλε 200 ευρω για το μωρό !!!!!

Και εγω κλαιω απο την ωρα που διαβασα για την Αντριανουλα μας... Και η Ξανθη εχει δικιο μετα την γεννα να δεις κλαμα που εχουμε να ρηξουμε... Εδω καλε στην παρελαση της 28ης πηγα μετα την γεννα και εκλαιγα και καμαρωνα για τα ξενα παιδια...

Αννούλα εσύ έχεις μόνο 10 εβδομάδες....Το φτιάξατε το δωμάτιο των κοριτσιών;;;

Ξανθούλα , μας μετρας τις μερες ε ?:P:p

κι εγω κ η Αννα , αυτη την εβδομαδα εχουμε δουλειες.....εμεις θα βαψουμε το σπιτι, πορτες , παραθυρα ...ολα ....ε ρε γλεντια

Αννούλα εσύ έχεις μόνο 10 εβδομάδες....Το φτιάξατε το δωμάτιο των κοριτσιών;;;

Εχθες εκλεισα και τα τελευταια επιπλα θα μου τα φερουν μεσα στην εβδομαδα και απο την αλλη ξεκιναμε!! Θα παω να παρω και πραγματακια για την μπουμπου αλλα και στολη για το Εβελινακι! Ναι 10 εβδομαδες ή και λιγοτερο αφου πεφτει ακριβως την κυριακη του πασχα και ειπαμε μηπως παω λιγο πιο νωρις για να ειμαστε ολοι μαζι το πασχα

Και εγω κλαιω απο την ωρα που διαβασα για την Αντριανουλα μας... Και η Ξανθη εχει δικιο μετα την γεννα να δεις κλαμα που εχουμε να ρηξουμε... Εδω καλε στην παρελαση της 28ης πηγα μετα την γεννα και εκλαιγα και καμαρωνα για τα ξενα παιδια...

ααχχχ....σε πιστευω....

να σας πω κατι ας πουμε αστείο αλλα κ στεναχωρο....

το καλοκαιρι που ειχαμε παει στο χωριο του αντρα μου , που ημουν εγκυος κ δεν το ηξερα ...πηγαμε κ στα μνηματα ....στον παππου του κ γιαγια του ( αυτοι τον ειχαν μεγαλωσει) . τα τελευταία χρόνια ειχαν χαθει δυστυχως αρκετα νεα παιδια.......να μην σας λεω λεπτομερειες , αλλά ειχα κατσει σε ενα απο αυτα τα παιδια....κ εκλαιγα με λυγμους................δεν μπορουσα να συνελθω λεμε..........:roll::roll::roll::roll:

αν με εβλεπε κανεις....θα ελεγε ποια ειναι αυτη η ξενη , που χτυπιεται ετσι ?

ορμονες......

Διαφημίσεις

Εχθες εκλεισα και τα τελευταια επιπλα θα μου τα φερουν μεσα στην εβδομαδα και απο την αλλη ξεκιναμε!! Θα παω να παρω και πραγματακια για την μπουμπου αλλα και στολη για το Εβελινακι! Ναι 10 εβδομαδες ή και λιγοτερο αφου πεφτει ακριβως την κυριακη του πασχα και ειπαμε μηπως παω λιγο πιο νωρις για να ειμαστε ολοι μαζι το πασχα

άντε , με γεια :P:p:p τρεχουμε τωρα , λεμεεεεε..........

περιμενω κ την ληξιαρχική πραξη γεννησης μου , για να κανονισουμε για τον πολιτικο.....με την κοιλιά στο στόμα

Ξανθούλα , μας μετρας τις μερες ε ?:P:p

κι εγω κ η Αννα , αυτη την εβδομαδα εχουμε δουλειες.....εμεις θα βαψουμε το σπιτι, πορτες , παραθυρα ...ολα ....ε ρε γλεντια

Κυρια μου εσυ μακρια απο τις μπογιες... Αντε γιατι θα σε μαλωσω ασε να βαψουν και εσυ πηγαινε σπιτι οταν τελειωσουν.

Πότε καλέ είναι ο γάμος;;;;Αννούλα με το καλό και όποτε θέλετε να έρθει και η μπουμπούκα....Μακάρι να μπορέσω να έρθω στο νοσοκομείο και στις 2 σας.....Κίττυ κοίτα να μας ενημερώσεις εγκαίρως και εσύ Αννούλα για να κανονίσω καμιά βόλτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

άντε , με γεια :P:p:p τρεχουμε τωρα , λεμεεεεε..........

περιμενω κ την ληξιαρχική πραξη γεννησης μου , για να κανονισουμε για τον πολιτικο.....με την κοιλιά στο στόμα

Ευχαριστουμε! Κανονησε να πας στο δημαρχειο μια ωρα πριν μπεις στο μαιευτηριο...χαχαχαχα Πες του καλου σου αντε να κανει γρηγορα γιατι θα βρει αλλον ο γιος για να σε αποκαταστησει

Πότε καλέ είναι ο γάμος;;;;Αννούλα με το καλό και όποτε θέλετε να έρθει και η μπουμπούκα....Μακάρι να μπορέσω να έρθω στο νοσοκομείο και στις 2 σας.....Κίττυ κοίτα να μας ενημερώσεις εγκαίρως και εσύ Αννούλα για να κανονίσω καμιά βόλτα...

Ναι καλε θα παω με ραντεβου αλλα αν τυχει κατι εκτακτο θα στηλω σε καποια μνμ και θα πεσει συρμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...