Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λοιπον:τωρα γυρισα σπιτι.γεννησαμε με ολικη στις 9:50 .μαμα και μωρο χαιρουν ακρας υγειας.η νταφλουκω βγηκε 3520.καταμαυρη και με κατι μαγουλα πιο μεγαλα κ απο τα δυο αβαταρ [το δικο μου κ της αντριανης]μαζι,παθαμε πλακα.πολυ μεγαλη,παιδοπουλο.η αντριανη ακομα δεν μπορει να το πιστεψει οτι δεν εχει παιδι μεσα στην κοιλια της..το κοιταζε λες κ ηταν εξωγηινος....παντως περα απο αυτα..ζησαμε ολοι πολυ συγκινητικες στιγμες .εν το μεταξυ να σας πω αυτο κ τελος παω να κοιμηθω.25 ατομα περιμεναμε για ενα μωρο.στην κλινικη μας φοβηθηκε το ματι τους....χαχαχαχκαληνυχτα τα λεμε αυριο

τζενακι να μας ζησει η νταφλουκο!!!να ειναι γερη κι ευλογημενη κι αυτη και η μανουλα της!!!

τσουπωτη η μπεμπα ετσι?

να μου την φιλησεις ρουφηχτα γιατι αν περιμενω απο την γυναικα μου!!!!!!!:lol::lol::lol:

και στα δικα σου μωρο μου και γρηγορα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=856478#post856478

ευχουλες για τη νεα μανουλιτσα του καφε μας εδω!!

καλημεραααααααααααααααααα!!!μα πως μπορει να μην ειναι αφου εχουμε γεννητουρια!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Καλημερααααα,υπαρχει καλυτερος τροπος να ξεκιναει μια Κυριακη;;;;;ΟΧΙΙΙΙΙΙ.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΛΑ μου να σου ζησειιιιιιιιιιιιιι,κουκλα μου,ειδες λοιπον που ακομα και τα ονειρα μου που νομιζουμε οτι ειναι απιαστα,ερχεται η στιγμη που γινονται πραγματικοτητα;Και μαλιστα η καλυτερη,κρατας στην αγκαλια σου το πιο ομορφο θαυμα της ζωης σου,κι οσο δεν μπορεις ακομα να το πιστεψεις,η μπουμπου θα ειναι παντα εκει,για να σου το θυμιζει!!!!

Γερο και καλοτχη να ειναι παντα στη ζωη της,και τα ματακια της να γεμιζουν μονο απο δακρυα χαρας κι ευτυχιας!!!Καλο σαραντισμο.

Τζενακι μου να σου ζησει η ανιψια,που βγηκε και κοριτσαρος,ευχομαι και στα δικα σου συντομα,κοπελα μου.Να δωσεις φιλια σε μαμα και κορακλα.

Να εχετε μια υπεροχη Κυριακη ολες,και πως να μην ειναι αλλωστε,οταν το καφε γεμιζει γερα μωρακια κι ευτυχισμενες μανουλες!!!!!!!!!!!1:p:p:p:p

μανουτιτακι μου καλημερα κοριτσαρα μου!!!τι κανετε φιλεναδα...εχουμε χαθει τελειως!!!ας ειναι καλα το ζεβρακι μου, εκτος οτι με κανει οτι θελει με ταλαιπωρει λιγακι αλλα χαλαλι του!!!

η μικρη τι κανει?εσυ?η ομορφη σαλονικα?

ειδες...κατεφθασε ακομα ενα μπεμπακι στο καφε μας!!!

να μας ζησει και παντα τετοια να εχουμε!!!

ολες οι κοιλιτσες να γεμισουν ευτυχια!!!

τωρα η σειρα της μαριαθ..που εχει ριξει μαυρη πετρα λογω ετοιμασιων...μαριαθ σαγαπαμε κοπελα μου και με το καλο κι εσυ τον μπεμπουλη σου!:tongue:

IB5Vp2.png

Καλημέρα......

Ανδριανούλα και από εδώ να σου ζήσει πάντα γερή και καλότυχη να είναι....Είδες που τελικά σου έκανε το χατήρι και μοιάζει του μπαμπά στα χρώματα;;;;

Τζένη και αστερίνα να σας ζήσει η ανιψιά!!!!!!Αστερίνα με το καλό και εσύ τώρα.

Τζένη για πιάσε καμιά σκυτάλη από την Ανδριανή να είσαι η επόμενη μετά την Αστερίνα....

Αννετάκο είδες έστειλα πμ για να το δεις σίγουρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κουκλες!!!να σου ζησει ρε αντριανηηηη το ενα απο τα 1500 εγγονια της μαμας σου!αντε τζενακι να παιρνουμε σειρα ε????αντριναη περιμενουμε να μας πεις νεα, και την εμπειρια σου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα...................με γεννητούρια φυσικά !!!!!!!!!

Ανδριανή κ Ανδρέα , Τζένη , Ρούλα και όοοολοι οι υπόλοιποι να σας ζήσει η κοριτσάρα.....!!!!!!!!!!

Τωρα μόνο ευτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κοριτσακια μου καλε μια μερα ελειψα και ειχαμε γεννητουρια!! Ανδριανουλα μου να σου ζησει ο κοριτσαρος να ειναι γερη και να εχει υγεια και ευτυχια για ολη της ζωη! Να ειστε και εσεις δυνατοι να την καμαρωνετε και να την μεγαλωσετε με αγαπη! Τζενακι και Ρουλα να σας ζησει η καινουρια ανηψια αντε Ρουλα με το καλο και εσυ,Τζενακι αντε να παιρνεις σειρα!

Διαφημίσεις

Αχ Κισακο μου να χαιρεσαι την καθε στιγμη με την κορακλα σου γιατι περναει σαν νερο ο χρονος σαν χθες ηταν που εκανα και εγω το κοριτσακι μου και το σεπτεμβρη παει δημοτικο και θα εχει και αδελφουλα! Αχ πρεπει να καταλαβουμε οτι ζουμε τα πιο ομορφα μας χρονια!

Άντε Κίττυ έρχεται και η σειρά σου....σε 7 εβδομάδες ε;;;

7 μείνανεεεεε ? μάνα μου .....................

το αργότερο νομίζω αρχές Απρίλη.....

31 μαρτίου εχω κ γενεθλια......

αααχχ....σας εχω πει , οτι οι ορμονες μαλλον τωρα με τρελαινουν πιο πολύ....οτι κ να σκεφτομαι κλαίω......................

Αχ Κισακο μου να χαιρεσαι την καθε στιγμη με την κορακλα σου γιατι περναει σαν νερο ο χρονος σαν χθες ηταν που εκανα και εγω το κοριτσακι μου και το σεπτεμβρη παει δημοτικο και θα εχει και αδελφουλα! Αχ πρεπει να καταλαβουμε οτι ζουμε τα πιο ομορφα μας χρονια!

Καλημέρα Αννούλα :P:p

ναι , είναι απίστευτο πως περνάει ....και μερικες φορες νιωθω τοσο χαζή για όλα τα άγχη , την πίεση......

αααχχχ....αρχίζω κι εγω να ανυπομονώ λεμεεε......

αααχχχ...με εχουν πιασει τα συγκινητικά μου τωρα....κι οσο πλησιάζει ο καιρός , σκεφτομαι την μαμα μου ποσα εχει περασει κ περναει για μας.

αφου επειδη κλαίω με το παραμικρό , σκεφτομαι να γραψω ενα γραμμα στον καθενα , μαμα , αδερφη κ συζυγο ή ενα κ για τους 3 και να τους δωσω πριν μπω χειρουργείο....αλλά κλαίω μονο που το σκεφτομαι....άντε να γραψω κιολας.

ειχα παρει και 3 καρτες απο το μαγαζί για τις γιορτες να τους γραψω ....κι ακομα τις εχω σπιτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...