Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοοπαααα.............έρχεται η μπουμπούκα !!!!!!!!!!!!!!!

ααχχ...και δεν προλάβαμε να της ευχηθουμε μια μέρα πριν !!!!!!

Με το καλο Ανδριανούλα !!!!! εφατσε η ωρααα....................

το κατλαλαβαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το κατλαλαβαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τζένηηηη......................τι ωρα μπήκε ? τι γίνεται ?

λέγεεεε...................

την έκανε την έκπληξη η μπουμπού τελικά:P:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

περιμενω να ερθουν να με παρουνε..καθομαι σε αναμενα καρφια..

αχ...μωρε το κορίτσι μας..............περασε τοσα κ τωρα θα κρατησει την κορούλα της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχετε τρελαθεί ε ???? η μάνα σου , φαντάζομαι.............................

λοιπον.ειομαι ακομα σπιτι εχω κατεβασει 2 ποτηρια μαρτινι.σε 10 ερχονται να με παρουνε μιλησα με την αντριανη σε λιγο θα τη βαλουνε μεσα μου ειπε να της παω ενα σαντουιτς 2πλο τυρι ζαμπον μπεικον για μετα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον.ειομαι ακομα σπιτι εχω κατεβασει 2 ποτηρια μαρτινι.σε 10 ερχονται να με παρουνε μιλησα με την αντριανη σε λιγο θα τη βαλουνε μεσα μου ειπε να της παω ενα σαντουιτς 2πλο τυρι ζαμπον μπεικον για μετα

εεεεεεεεε ??????? σαντουιτς ? πειναει ε?

άντεεε...........με το καλό !!!!!!!!!!!!!!

εεεεεεεεε ??????? σαντουιτς ? πειναει ε?

άντεεε...........με το καλό !!!!!!!!!!!!!!

οχι τωρα δεν πειναει για μετα το θελει.......:roll:κιττυ μου σαφηνω ηρθαν να με παρουν..τα λεμε αυριο θα μπω να σας πω πως ειναι η μπουμπου ποσα κιλα κ σε ποιον μοιαζει.καληνυχτα:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι τωρα δεν πειναει για μετα το θελει.......:roll:κιττυ μου σαφηνω ηρθαν να με παρουν..τα λεμε αυριο θα μπω να σας πω πως ειναι η μπουμπου ποσα κιλα κ σε ποιον μοιαζει.καληνυχτα:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ναι ρε συ , το κατάλαβα οτι ειναι για μετα ....αλλά χλωμό το βλεπω μετα την καισαρική...τεσπα...:P:p:p

άντε να δεις την αδερφουλα σου κ την ανηψούλα σου !!!

θα περιμένουμε τα νεα !!!!!!! φιλιάααα...... !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μπηκα τυχαια μεσα αργα το βραδυ και ειδα τα ευχαριστα

ανδριανη ευχομαι ολα να πανε καλα τωρα που γραφω μπορει και να εχει ερθει η μπουμπου

τζενη με το καλο πολλα φιλια θα τα πουμε αυριο

RPVCp3.png?gonw6PAb

γυναικακιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυ, τωρα θα κρατας αγκαλιτσα την πριγκιπεσσα σου αγαπη μου!!!

αχ τι καλα...να ειστε γερες μωρο μου και παντα ευτυχισμενες!!!ε ενταξει και ο συζυγος...εχει μεριδιο κι αυτος στην ευτυχια!!!

τζενηηηηηηηηηη καλε περιμενουμεεεεεεεεεεεεε...δεν εμπαινα κι εγω πιο νωρις να παρω και τηλ μπας και το σηκωσει ο αντιζηλος μου και μαθω για τις κοριτσαρες μου!!!!!!!

αχ τι χαρα που πηρα!!!ανδριανουλι μου...γλυκο μου κοριτσι...η ευτυχια ειναι στα χερια σου...την κοιτας...την μυριζεις!!!!!!!!!!!να σαστε καλα μωρο μου!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

λοιπον:τωρα γυρισα σπιτι.γεννησαμε με ολικη στις 9:50 .μαμα και μωρο χαιρουν ακρας υγειας.η νταφλουκω βγηκε 3520.καταμαυρη και με κατι μαγουλα πιο μεγαλα κ απο τα δυο αβαταρ [το δικο μου κ της αντριανης]μαζι,παθαμε πλακα.πολυ μεγαλη,παιδοπουλο.η αντριανη ακομα δεν μπορει να το πιστεψει οτι δεν εχει παιδι μεσα στην κοιλια της..το κοιταζε λες κ ηταν εξωγηινος....παντως περα απο αυτα..ζησαμε ολοι πολυ συγκινητικες στιγμες .εν το μεταξυ να σας πω αυτο κ τελος παω να κοιμηθω.25 ατομα περιμεναμε για ενα μωρο.στην κλινικη μας φοβηθηκε το ματι τους....χαχαχαχκαληνυχτα τα λεμε αυριο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερααααα,υπαρχει καλυτερος τροπος να ξεκιναει μια Κυριακη;;;;;ΟΧΙΙΙΙΙΙ.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΛΑ μου να σου ζησειιιιιιιιιιιιιι,κουκλα μου,ειδες λοιπον που ακομα και τα ονειρα μου που νομιζουμε οτι ειναι απιαστα,ερχεται η στιγμη που γινονται πραγματικοτητα;Και μαλιστα η καλυτερη,κρατας στην αγκαλια σου το πιο ομορφο θαυμα της ζωης σου,κι οσο δεν μπορεις ακομα να το πιστεψεις,η μπουμπου θα ειναι παντα εκει,για να σου το θυμιζει!!!!

Γερο και καλοτχη να ειναι παντα στη ζωη της,και τα ματακια της να γεμιζουν μονο απο δακρυα χαρας κι ευτυχιας!!!Καλο σαραντισμο.

Τζενακι μου να σου ζησει η ανιψια,που βγηκε και κοριτσαρος,ευχομαι και στα δικα σου συντομα,κοπελα μου.Να δωσεις φιλια σε μαμα και κορακλα.

Να εχετε μια υπεροχη Κυριακη ολες,και πως να μην ειναι αλλωστε,οταν το καφε γεμιζει γερα μωρακια κι ευτυχισμενες μανουλες!!!!!!!!!!!1:p:p:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...