Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες τι κανετε; Εγω δεν μπορω να κατσω πολυ ωρα πρεπει να πλυνω πιατα και μετα να ετοιμαστω να παμε βολτουλα με τον αντρα μου αχ επιτελους θα βγω απο το σπιτι βεβαια δεν ειναι διημερο το βραδυ θα επιστρεψουμε αλλα δεν με νοιαζει καθολου!

Ανδριανουλα υπομονη περασε ο καιρος την Τεταρτη θα την εχεις αγκαλια την μπουμπουκα σου! Καπου διαβασα το κουφετακι που ελεγε για Αοθ αυτο δεν ειναι ακριβως μαθηματικα αλλα αρχες οικονομικης θεωριας και επειδη εδωσα με το νεο συστημα εδωσα και αυτο το μαθημα οποτε κουφετακι οτι θες απο Αοθ εδω ειμαι εχω απιστευτες σημειωσεις γιατι εχει να κανει και με αυτο που σπουδαζω αλλα εκανα και σε παιδια ιδιαιτερα Αοθ λοιπον οταν σε πετυχω θα σου στηλω το τηλ να με παρεις για να σου πω οτι θες και μπορω να σου στηλω και ενα πακο σημειωσεις και ασκησεις αν χρειαστει να ξεκινησει απο το καλοκαιρι διαβασμα

Κορίτσια έχω τρεχάματα...θα σας τα πω άλλη φορά...και δεν πολυμπαίνω...Μπήκα μόνο να δω κανένα νέο και είδα ότι η Ανδριανούλα μας γεννάει!!!!Με το καλό κοριτσάκι!!!!Έφτασε επιτέλους η μεγάλη ώρα και για εσένα!!!Όλα να πάνε καλά!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Ανδριανουλα υπομονη περασε ο καιρος την Τεταρτη θα την εχεις αγκαλια την μπουμπουκα σου! Καπου διαβασα το κουφετακι που ελεγε για Αοθ αυτο δεν ειναι ακριβως μαθηματικα αλλα αρχες οικονομικης θεωριας και επειδη εδωσα με το νεο συστημα εδωσα και αυτο το μαθημα οποτε κουφετακι οτι θες απο Αοθ εδω ειμαι εχω απιστευτες σημειωσεις γιατι εχει να κανει και με αυτο που σπουδαζω αλλα εκανα και σε παιδια ιδιαιτερα Αοθ λοιπον οταν σε πετυχω θα σου στηλω το τηλ να με παρεις για να σου πω οτι θες και μπορω να σου στηλω και ενα πακο σημειωσεις και ασκησεις αν χρειαστει να ξεκινησει απο το καλοκαιρι διαβασμα

αννα καλη βολτα καλα να περασετε

RPVCp3.png?gonw6PAb

αννα τι σπουδαζεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσαρες αλοοοοοοοοο!

εχω χαθει το ξερω αλλα θα με συγχωρεσετε ετσι?το μικρο μου το ζεβρακι με ταλαιπωρει και δεν μαφηνει σε ησυχια...

απο υγεια ειμαστε καλα (λεμε)...ρουθουνιζουμε λιγο (ειμαστε με ορους) και σημερα βηξαμε...λετε να μου εχει κρυωσει το παιδι?θα φουνταρω.........

εσεις ελπιζω να ειστε καλα...μανουλες, εγκυουλες και μη!

δεν προλαβαινω να διαβασω παρα μονο την τελευταια σελιδα...γιαυτο αν εχουμε κατι συνταρακτικο ξερετε εσεις...πμ να ειμαι ενημερη χιχιχι

σας φιλω..να εχετε ενα ομορφο σ/κ και να περασετε τελεια

μακιαααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γυναικααααααααααα, η τεταρτη μεγαλη μεραααααααααα!!!

εμεις θα σαραντισουμε και θα παμε την πρωτη μας βολτουλα κι εσυ θα εισαι αγκαλιτσα με την ομορφια της ζωης σου!!!!!

με το καλο αγαπουλα μου και μη φοβασαι τιποτα!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!

πολλα γλυκα φιλια απο τον μπεμπη και την ταλαιπωρη τη μανα του!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

σε ευχαριστω πολυ πολυ.θα σου στειλω πμ καποια στιγμη να το δουμε αυτο

921477wc2fyvv2y2.gif

Κορίτσια μόλις μίλησα με Τζένη η Ανδριανή πήγε να κάνει καρδιοτοκογράφο και είχε συσπάσεις την κρατήσανε μέσα και ναι θα γεννήσει σήμερα!!!!!!!!

Γεννάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε με το καλό Ανδριανούλα μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις την μπέμπα σου αγκαλίτσα!!!!Μανούλα!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια μόλις μίλησα με Τζένη η Ανδριανή πήγε να κάνει καρδιοτοκογράφο και είχε συσπάσεις την κρατήσανε μέσα και ναι θα γεννήσει σήμερα!!!!!!!!

Γεννάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε με το καλό Ανδριανούλα μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις την μπέμπα σου αγκαλίτσα!!!!Μανούλα!!!!

οοοοπαααα.............έρχεται η μπουμπούκα !!!!!!!!!!!!!!!

ααχχ...και δεν προλάβαμε να της ευχηθουμε μια μέρα πριν !!!!!!

Με το καλο Ανδριανούλα !!!!! εφατσε η ωρααα....................

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...