Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσια σας ευχαριστω αλλα μονο περαστικα δεν ειναι ηρθε ο καλος μου και εκλεγε γι αυτο δεν εγραφα δεν τον πειραζει να ερθει το μοιρεο αλλα να μην ποναει αλλα.....

αννα μου τον καταλαβαινω τον αντρα σου ειναι πολυ ασχημο συναισθημα αυτο!στηριξε τον και ολα θα πανε καλα!κι ελπιζω να επανελθει ο ανθρωπος!μακαρι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστερια η αναφορα γινεται οπως σου ειπε η ανετ, πατας το τριγωνακι με το θαυμαστικουλι στο ποστ που θελεις να αναφερεις...

Αννουλα, τι να πω κοριτσακι μου, να γραφτει το καλυτερο σεναριο που θα μπορουσε δεδομενου της καταστασης...

Τελικα απο δω και περα σοβαρες συζητησεις μονο με πμ, το βαρεμενο μπηκε στο παρεντς και προσπαθησε να μου καψει το θεμα...

οκ καλα το εκανα τοτε.

τι εννοεις οτι προσπαθησε να σου καψει το θεμα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλα ελενη το ειδα!τι να πω...

ασε καλυτερα με πμ.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσακια! Χανομαι λογω δουλειων,αλλα διαβαζω που κ που οποτε προλαβαινω. Ελενιτσα,ο θεραπευτης που αναλαμβανει παιδι πρεπει να αναπτυσσει χημεια μαζι του,αλλιως τοχασε το παιχνιδι. Α,θα μπορουσα να σου γραψω ενα κατεβατο,αλλα δεν προλαβαινω. Σε ποια ενοτητα του αρχικου παρεντς το ανοιξες να γραψω απαντηση μετα? Που θαχω χρονο?Α,θελω να σου στειλω πμ για αλλο θεμα,ομως.

Παπακι,πολυ χαρηκα που βρηκες τον υποπτο για το θεμα υπογονιμοτητας. Τωρα ολα καλα θα πανε.

Τι νεα?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ξανακαλημέρα σας.

Καλά είμαι, δεν είμαι σε καμία φάση, τα έχω παρατήσει όλα και θέλω την ησυχία μου και την ηρεμία. Έχω και πολλή δουλειά κι αυτό βοηθάει.

Σας διαβάζω όλες σας (όσο μπορώ, βέβαια, γιατί κάθε μέρα γράφετε ολόκληρο βιβλίο και δεν προφταίνω) αλλά δεν μπορώ να γράψω, δεν έχω καθόλου υπομονή και ηρεμία, για να συντάξω πέντε κουβέντες.

Τέλος πάντων.

Σας αγαπώ όλες και δεν σας ξεχνώ, μου αρέσει η παρέα σας αλλά δεν είμαι σε φάση για να συμμετέχω σε κουβέντα.

Ελένη_κ, μην ανησυχείς για το κοριτσάκι σου. Όλα καλά θα πάνε. Αρκεί να σου πω ότι μια ανιψιά μου μέχρι 4 χρονών δεν έβγαζε άχνα από το στόμα της. Μόνο "μαμά", "μπαμπά" και τίποτε άλλο. Μούγκα στη στρούγγα. Οι άνθρωποι είχαν τρελαθεί, δεν ξέρανε πως να το αντιμετωπίσουν. Τελικά ρωτώντας, κάποιος τους είπε να πάνε για λογοθεραπεία. Πράγματι, πήγαν και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Από τις πρώτες λογοθεραπείες άρχισε να μιλάει, σιγά σιγά πλούτισε το λεξιλόγιο, άρχισε να χρησιμοποιεί σωστά τους χρόνους των ρημάτων και σε ηλικία 6 χρονών ήταν πλέον μια χαρά. Φαντάσου ότι μετά από τόσα χρόνια καταπίεσης, λόγω του ότι δεν μιλούσε καθόλου, τώρα μιλάει τόσο γρήγορα, με ένα άγχος να προλάβει να τα πει, να πει όσο περισσότερα μπορεί.

Οπότε, θα δεις ότι θα βελτιωθεί σύντομα, απλώς θέλει λίγη υπομονή.

Διαβασα και ηρθα!

Ελενη μηπως να παρεις και δευτερη γνωμη απο αλλον?

Αννα κουραγιο,ειναι δυσκολες αυτες οι ωρες.

Τι αλλα νεα οι υπολοιπες?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ηρθα.Απο το πρωι εχω μιλησει σε σαραντα τηλεφωνα για να συννενοηθω για ενα απλο θεματακι!Αν ειναι δυνατον!

Τι νεα Ανδριανη μου?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ασε πολυ τραγικα νεα ειμαι στην πεθερα μου χαχαχαχαχαχ δεν εχω τπτ νεα ρε συ απλα βαριεμαι λιγο σε κανα μισαωρο θα ερθουν οι αντρες για φαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...