Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Γενικά είναι δύσκολες εποχές για βερεσέ οπότε ας παρεξηγηθούν καλύτερα αλλά εσύ να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου γιατί εσένα οι προμηθευτές δεν στα χαρίζουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικά είναι δύσκολες εποχές για βερεσέ οπότε ας παρεξηγηθούν καλύτερα αλλά εσύ να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου γιατί εσένα οι προμηθευτές δεν στα χαρίζουν.

ναι αμη μου τα χαριζουνε..το ξερεις οτι ερχονται κ καθονται πανω απο το κεφαλι μου σαν τα κορακια ?περιμενουνε να βαλω κανα ευρω στο ταμειο για να μου το παρουνε.?τεσπα..ειπαμε πρεπει να δω τη φωτεινη πλευρα της ζωης...δωσε κουφετοοοοοοο....ελα στην παρεα μας φανταρεεεεε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κιτσι εχεις ακουσει τπτ για πανελλαδικη απεργια στις 23 του μηνος?

ναι , το διαβασα χθες...στις 23 λεει κλειστα τα μαγαζιά.

να σου πω την αληθεια , μακαρι να το τηρησουν ολοι , γιατι κι αλλες φορες εχουν πει για απεργια και καθονται μεσα με σβησμενα φωτα

τουλαχιστον , αν κανουμε κατι να ειναι μαζικό

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τα λειτουργικά σας έξοδα τα βγάζετε η τα πληρώνετε από την τσέπη σας;

μεχρι περυσι μια χαρα ημουν εφτασα στο σημειο να μη χρωσταω κ πηρα κ ενα επαγγελματικο αυτοκ.εδω κ ενα χρονο εχει πεσει κατακορυφα.εχω χασει τους καλους πελατες κ εχουν μεινει κατι σπασ........δες που για να σου αφησουν ενα ευρω πρεπει να πιανεται η μεση σου απο την υποκλιση..

επειδη ομως δεν με περνει τωρα γιατι τα λειτουργικα ζοριζομαι πολυ να τα βγαλω.αποφασισα να πουλησω την κλουβα κ να βαλω τροφιμα..δηλ να λειτουργω σαν μινι μαρκετ .αλλιως δεν βγαινει με τπτ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα λειτουργικά σας έξοδα τα βγάζετε η τα πληρώνετε από την τσέπη σας;

μπου χαχαχαχα..............απο την αδεια τσέπη ?

Και σαν μίνι μάρκετ θα έχεις δουλειά γιατί εδώ έχουν κόψει και αυτά πάρα πολύ...Κίττυ πίκρα και εσύ ε;;;Μήπως τώρα που ανοίγει ο καιρός και αρχίζουν οι βαφτίσεις πας καλύτερα;

κοριτσακια μου γλυκα εφυγα καλομεσσημερι το φαγητο δεν εγινε σε λιγο ομως εχω φτασει σε αυτο το επιπεδο

g-VfAb4YoFI&feature=related

και δεν μπορω να σας παρακολουθησω ασε που το κρασακι του φαγητου εγινε ουζακι και ειμαι καλαααααααααα τωρα μακια ε ρε η τρελα δεν παει στα βουνα στο δικο μου κεφαλι ηρθε και καθησε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Και σαν μίνι μάρκετ θα έχεις δουλειά γιατί εδώ έχουν κόψει και αυτά πάρα πολύ...Κίττυ πίκρα και εσύ ε;;;Μήπως τώρα που ανοίγει ο καιρός και αρχίζουν οι βαφτίσεις πας καλύτερα;

εμεις γενικα δουλευουμε καλυτερα απο Απριλιο-Ιουλιο κ Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

αλλα με την κατασταση που επικρατεί , μας βγαζουν την ψυχή......

το καταλαβαινω οτι δεν υπαρχουν λεφτα , αλλά εχουν τρελές απαιτησεις..

να τωρα , με πηρε μια τηλ να με ρωτησει για 20 μπ.....ποσο εχουν , κι αν τα πηγαινουμε....κλπ

και της λεω εξαρταται ποσα ειναι , ποτε ειναι ......κ μου λεει 22 μαιου , στην Βαρη. μα τι να της πω απο τωρα ?

κ επιπλεον , αν δεν δουν τι θελουν , τι να πω απο το τηλεφωνο ?

γεια σας κοριτσαρες

Κιττυ τι να σε κανω που εισαι μακρια παραγγελια να σου δωσω να τα παρω απο δω γινετε? δεν γινετε οχι ρε γμτ

Τζενι μηπως να παραγγειλω κι απο σενα τιποτα?? αχχαχαχχαχχαχαχα

Ξανθη υπομονη οι εξαγωγες θα τελειωσουν συντομα!!!!!!!

Κουφετακι μερακλωσαμε?????? κι εμεις που δουλευουμε τι σου φταιμε ε????????????

οι υπολοιπες τι κανετε ολα καλα????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ε πες και εσύ για απλά μπ 25 ευρώ αν θέλετε κάτι πιο πολύπλοκο πρέπει να έρθετε από εδώ να δούμε τι θέλετε και να σας βγάλω τιμή.Αν σας είναι δύσκολο ενδεικτικά θα σας πω ένα λουλούδι κάνει 40.Αν δεν σας κάλυψα συγνώμη αλλά από το τηλέφωνο πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Δεν ξέρω αν έκανες κανένα μπλοκ και ανέβαζες μερικές φωτογραφίες με ενδεικτικές τιμές δεν θα σε βοηθούσε;

γεια σας κοριτσαρες

Κιττυ τι να σε κανω που εισαι μακρια παραγγελια να σου δωσω να τα παρω απο δω γινετε? δεν γινετε οχι ρε γμτ

Τζενι μηπως να παραγγειλω κι απο σενα τιποτα?? αχχαχαχχαχχαχαχα

Ξανθη υπομονη οι εξαγωγες θα τελειωσουν συντομα!!!!!!!

Κουφετακι μερακλωσαμε?????? κι εμεις που δουλευουμε τι σου φταιμε ε????????????

οι υπολοιπες τι κανετε ολα καλα????????

Γεια σου Μινάκι :P:p

αχ . δεν γινεται....

η μικρη καλά ειναι ?

ρε κοριτσια .μια προχθες ηρθε να ρωτησει αν στελνουμε στην Σαντορίνη........

με τι να τα στείλω ? οεο ?

μεχρι και για καναδά εχουν ρωτησει....θα ναυλωσω ενα λιαρ τζετ , να παει

τα μινι μαρκετ κανουν ενα λαθος.επειδη στα τροφιμα εχουν χαμηλο ποσοστο ανεβαζουν τα απορρυπαντικα κτα καλλυντικα στο θεο.εγω θα κρατησω τις τιμες ως εχουν κ απλα θα βαλω κ τροφιμα.εγω εχω πιο περα ενα μινι μαρκετ το οποιο ειναι φαρμακειο κ με παρακαλανε οι πελατισσες να βαλω τροφιμα γιτι τις εχει γδυσει.βεβαια μπορει οταν τα βαλω να λενε κ τα ιδια γιαμενα αλλα κατι πρεπει να κανω δεν μπορω να κατσω με τα χερια σταυρωμενα.αλλιως ειπαμε..μουτσος.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...